De energie van juni 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Knetterend, sprankelend, verrassend, vernieuwend maar ook stretchend en uitdagend, zo kan je de energie van juni omschrijven, en ze kan je een heel stuk verder brengen op je weg - indien je afgelijnd bent op jouw eigen hoogste pad.

Zoals januari (222/6) draagt juni een meestertrilling – 11/2, en dat zal je beslist voelen. De druk is hoger dan in een ‘gewone’ maand, en het vraagt een goede aarding om je energie goed vast te ‘pakken’ en ze te richten, om niet alle kanten op te schieten.

Er kunnen zich onverwachte wendingen, snelle veranderingen en opschudding voordoen, en dat kan benauwend aanvoelen wanneer je op dit moment niét je hoogste weg loopt, en veel energie stopt in zijwegen, en dingen die eigenlijk niet jouw prioriteit zijn. 

 

Het mooie is dat deze hoge trilling je net die inspiratie, inzichten, informatie en contacten zal brengen die je nodig hebt om verder te evolueren dit jaar


Wanneer je intussen geleerd hebt tot stilte te komen, te luisteren naar je innerlijke leiding, en de nodige schoonmaak hebt gedaan het afgelopen jaar (dit is aflijning), dan kan je het beste halen uit deze maand. Je kan dan groeistappen nemen, mensen ontmoeten die met jouw zielsenergie resoneren, en zelf die dingen aanpakken waarvan je weet dat ze goed zijn voor je, ook al kosten ze misschien wat moeite. 

 

Je zal in de loop van de maand merken dat dat wat goed is afgelijnd gaat groeien, gaat bewegen, en gesteund wordt door het Universum. Je zal zien dat dat wat niét is afgelijnd, begint te verpulveren en uiteen valt, en dan is het goed om je er niet aan vast te klampen, maar het te laten gaan. Want je weet: een deur die dicht gaat, gaat dicht omdat je vanuit je Hoogste bewustzijn de toestemming geeft om die deur te sluiten, omdat er andere deuren open gaan voor je. Heb geen angst, maar omarm vernieuwing, open je ogen, en kijk wat er klaar ligt voor je, ook al zie je het niet meteen, en is het eerder een intuïtief weten. 

 

Dit is een tijd van herziening en herafweging van eerdere beslissingen en keuzes, en je zal checken of ze nog passend zijn voor je.

Je zal misschien ontdekken dat ze inderdaad goed gefundeerd zijn (dat wil zeggen afgelijnd op hart en ziel en goed gegrond). Er is veel beweging in relaties deze maand. Ook hier: afgelijnde relaties worden sterker, bloeien, evolueren, maar niét afgelijnde zullen je tonen waarom die niet afgelijnd zijn.

❥ Het zie die relaties die je schaduwstukken van jezelf spiegelen, die relaties waarin je iets te leren hebt dat je eerder (nog) niet wou aanpakken, of die relaties waarin je geconfronteerd wordt met de noodzaak aan meer liefde, respect, waardering voor je Zelf.

 

Het kan wat onrustig worden om je heen en in de wereld deze maand, zorg dus dat je jezelf steeds goed in balans brengt, zodat je jezelf niet laat meedrijven in nerveuze toestanden en verstoring. Dit is een tijd van vernieuwing, en eigen aan deze tijd is dat dingen onstabiel zijn, dat hoort erbij. Het enige wat jij daaraan kan doen, is zorgen dat je zélf stabiel bent en blijft. Dit is ook een geschenk voor ‘het geheel’, dat weet je. 

Nieuwe Maan

 

Er is een Nieuwe Maan op 10 juni, met meteen een Zon-eclips, wat veel beweging kan brengen, en hoe jij die beweging ervaart, hangt helemaal af van jouw mate van aflijning op dat moment (schoonmaak van je energieveld, in contact met je diepste kern, twee voeten op de grond…).

De Zomerzonnewende zet zoals altijd opnieuw een heel proces in gang, en rond die periode kan het energetisch wat heftig zijn. Zorg de dagen voordien voor voldoende rust, veel water, en aangepaste voeding.

Het einde van de maand kan wat tricky zijn voor sommigen. Misschien bots je op je eigen weerstanden, komen er emoties naar boven, of ontdek je waarin je jezelf saboteert. Of kijk je tevreden terug, en ga je met open vizier de volgende maand in. 

 

Toch kan je deze maand afsluiten met een positieve balans, wanneer je niet bang bent voor beweging, voor vernieuwing, voor moeite doen voor en energie besteden aan je wél zijn en je vooruitgang, wat dat ook voor jou moge betekenen.

Er is een massa hoeveelheid Goddelijke begeleiding ter beschikking, er is een overvloed aan energie, de vraag is alleen: wat doe je ermee?


Waar wil je heen met je leven, je gezondheid, je werk, je relaties? Je weet, het is jouw intentie die bepaalt wat je uiteindelijk (vroeg, of later) zal manifesteren. Wees je dan ook super-bewust van wat je dagelijks de wereld instuurt, wat betreft je gedachten en je emoties. In tijden zoals deze is de uitwerking van beide dubbel zo sterk. 

 

Keep the faith 

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.