De energie van juni 2020 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Dit is de maand waarin jij én de maatschappij glashelder ziet dat het anders moet en anders zal, op al die aspecten waar vernieuwing nodig is. De energie van juni is dan ook vrij woelig, en zet aan tot alle noodzakelijke veranderingen die deel uitmaken van het verder uitbouwen van nieuwe funderingen, voor je eigen leven en voor de maatschappij.

 

De hele maand stroomt er vrij veel vuur-energie, die kan maken dat je al snel meegesleurd kan voelen door alle heftigheid rondom jou. Het is goed om deze maand dus wat extra te werken aan jouw evenwicht, aan energieschoonmaak, en het verder loslaten van oude lagen emoties die je belemmeren om helder en vrij en licht te functioneren.

❥ Meer dan anders kan veel water, frisse lucht, beweging, maar zeker ook meditatie, stilte en innerlijk werk je helpen een en ander te balanceren.

 

Extra stilte is ook aangewezen omdat deze maand een onderliggende 10/1-trilling draagt. Die helpt je om jouw éigen koers te zien, te voelen en te bepalen. Ze zet je aan om je te durven onderscheiden, om toch iets anders te durven kiezen of realiseren dan dat wat anderen die jij belangrijk vindt kiezen. Ze ondersteunt je om je te heroriënteren als dat nodig is voor je, om je moed en durf en doorzettingsvermogen diep in je Zelf op te halen, en in te zetten voor dat wat nodig is.

 

Je kan je eigen koers nooit ontdekken wanneer je altijd druk van hot naar her rent, wanneer je voortdurend verstrengeld leeft in de aura van anderen, wanneer je (on-)bewust bang bent om je eigen unieke Zelf te ontdekken én neer te zetten, of wanneer je de eerlijke, integere en authentieke serene liefdevolle stem van je eigen Zelf niet durft te beluisteren – omdat de stem van je ego steeds harder roept.

 

❥ Op 5 juni is er Volle Maan én Maan-eclips. Rond deze periode kan er heel wat beroering zijn, en kunnen emoties de kop opsteken. Jij hebt de afgelopen jaren geleerd hoe jezelf in balans te brengen, hoe emoties op te schonen en terug te keren naar innerlijke sereniteit. Dit jaar is dit telkens opnieuw doen van groot belang, voor jezelf én voor het ‘geheel’, want de trillingen van jouw staat van rust en helderheid rimpelen verder door in het energie-grid van de Aarde, en brengen telkens weer meer stabiliteit en liefde in het geheel, en dat is dit jaar heel erg nodig.

 

Deze Volle Maan én de eclips kan je opnieuw een stuk bewuster maken van wat jouw innerlijke obstakels zijn – zodat je jouw weg kan vrij maken, vertrekkend vanuit je innerlijke. Je weet – uiterlijke obstakels lossen zich op eens de innerlijke obstakels zijn opgelost. En je kan ze pas oplossen wanneer je je ervan bent bewust geworden, wanneer je écht bereid bent ze te zien.

 

Het is gezond om deze maand alles in je leven nog eens in vraag te stellen, wat de Mercurius retrograde vanaf 17 juni nog zal bevorderen. Het is gezond je af en toe af te vragen of je nu op dit moment nog dezelfde keuzes zou maken, of er iets klaar is om los te laten, of je je tevreden voelt met hoe de dingen zijn nu, of met hoe je de dingen tot nu toe deed. Om al wat in je leven nu is, te herevalueren, te herwaarderen, te herschikken, tot een meer harmonieuze vorm. Misschien ga je nu pas écht de waarde ontdekken van wat of wie al in je leven aanwezig was, of ben je nu pas écht dankbaar om wat anderen je afgelopen maanden hebben gespiegeld.

 

Op 20 juni is er dan Nieuwe Maan, met een Zon-eclips, én de Zomerzonnewende, en die zou een frisse wind kunnen laten waaien in je leven. Het is alsof je de komende weken meer dan ooit bewust wordt van wat belangrijk is voor je, van waar je heen wil met je leven, en wat concrete stappen voor je kunnen betekenen. En je zou alvast enkele concrete stappen kunnen nemen, zodat je de energie in beweging brengt, die misschien al een tijdje gestagneerd was.

 

Tot eind juni kan er dus een verhoogde gevoeligheid zijn. Die kan je aardig parten spelen wanneer je niet gewend bent je emoties los te laten en je energieveld dagelijks op te schonen. Maar het kan je ook heel mooie ervaringen brengen, en je een glimp helpen op te vangen van hoe mooi en stralend jij bent, hoe krachtig en wijs, en hoeveel liefde er in jou aanwezig is. en dat kan je helpen om wat meer ontspannen in het leven en in je relaties te staan. Je spiritueel werk wordt op hogere dimensies gebracht, je ziet en je voelt en je weet op een dieper/hoger level dan voordien.

 

Denk eraan dat door alle transformatie en energieshifts je lichaam extra hard werkt deze maand. Je kan voortdurend in ontgiftingsmodus zijn, zeker de periode voor en na de Zomerzonnewende. Koester je lichaam dan ook wat meer, door uit te zoeken wat voor jou de beste mix is van frisse lucht, beweging, rust, de voor jou juiste voeding, supplementen, massage, spirituele energie-toevoer, of wat dan ook wat maakt dat je lichaam je trillingsverhoging beter assimileert.

 

Denk er ook aan dat plezier hebben in wat je doet, plezier maken samen met anderen, humor, muziek, spelen, genieten van samen zijn, genieten van alleen zijn, creatief zijn en gewoon soms lekker niksen – dat dit alles je helpt om je verhogende trilling te aarden. Want aarden, daarvoor zijn we hier gekomen, weet je.

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.beDe combinatie van de solstice op 20 juni en de nieuwe maan met zon-eclips op 21 juni zorgt dit jaar voor een krachtig portaal van verhoogd bewustzijn, nieuw licht en inspiratie voor stappen op je pad in de nieuwe tijd.

In de energie van deze dagen is op zondag 21 juni de Solstice, Nieuwe Maan & Zon-eclips lichtactivatie.

Deze Lichtactivatie begeleidt het proces dat jij doormaakt:

Diepere verbinding met jeZelf  Stevige aarding  Eren en genieten van je gegroeide bewustzijn  Vertrouwen in jeZelf, jouw proces, divine timing & innerlijke wijsheid  Integreren energie van de afgelopen weken  Ontvangen nieuwe inzichten & begrip  Helderheid en inspiratie voor nieuwe stappen op je pad als drager van licht  Licht en aanwezigheid op diepere lagen in je (energie)lichaam.

De activatie is afgestemd op de energie van dat moment. Meer daarover is te lezen in wat wij zullen delen op Facebook en in onze nieuwsbrief.

 Zondag 21 juni om 20:00 uur

 Thuis op je eigen fijne plek

 Bijdrage € 17,50

 Lea van der Eem


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.