De energie van juli 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Na het energetisch intense en stretchende einde van juni kan het zijn dat je je moe en wat dooreengeschud voelt, of last hebt van (tijdelijke) fysieke klachten, zoals een spijsvertering die overhoop ligt, een lichaam dat moeite heeft met tot rust komen, en andere dingen.

 Juli is dan ook een maand om te landen, en je energieveld en je lichaam dat te geven wat het nodig heeft.

 

In juli trek je conclusies uit de voorbije eerste helft van 2022, en begin je eindelijk aan te pakken wat je al een heel jaar voelt pulseren binnen in je.

Dit is een maand van aanpakken, oplossen, hervormen en nieuwe funderingen leggen

 

 De onderliggende trilling is 13/4, dus transformeren – omvormen - zal je zeker doen, of het nu gaat om eerder innerlijke dingen, om dingen in je uiterlijke leven, of om beide.

 

Je wordt je meer bewust van dat wat aan loslaten toe is, en je vindt nu de kracht en vooral ook de bereidheid om dat te doen, zodat je meteen nieuwe ruimte schept die zich kan opvullen met frisse nieuwe energie. Je weet, door je energieveld elke dag op te schonen, maak je dagelijks plek voor het nieuwe dat mag komen, en het kan zijn dat je je hier ook steeds meer bewust van wordt.

 

 Relaties worden herbekeken, geherwaardeerd, herschikt en misschien wel losgelaten.


Het is goed om deze maand je patronen in relaties (partner-, vriendschaps-, werk-, gezins-,..;relaties) te herzien, en te checken of je in balans bent in elk ervan. Misschien ontdek je dat je teveel geeft, of dat je het misschien wel  vanzelfsprekend vindt om telkens weer te nemen. Je weet, hoe meer jij jezelf in balans brengt en je innerlijke zaken oplost, hoe meer je relaties gebalanceerd zullen zijn – je zal dan ook steeds minder mensen meer om je heen aantrekken die je energie draineren of die zelf geen idee hebben van hoe karmische balans werkt.

 

 De Volle Maan op 13 juli kan een intensivering brengen van al deze dingen, en dat is goed, zodat je kan zien wat je dient te zien, en kan oplossen wat er op te lossen valt, zodat je verder kan.


Er ligt vooral in de eerste weken van juli toch wat nadruk op niet opgeloste emoties, en op hoe jij je spirituele weg tot nu toe bent gegaan. Misschien kom je plots met je voeten op de grond na illusies lang te hebben vastgehouden, en kan je versluiering opmerken en oplossen.

 

Je krijgt de hele maand trouwens ook inzichten over hoe jij omgaat met je (hyper-)gevoeligheid


Zie je het nog altijd als iets moeilijks, of ben je volop aan het leren dit ook als een grote kwaliteit te zien, en word je je ervan misschien bewust dat je als hypersensitief mens ook de grote kwaliteit hebt van sneller wijsheid te vergaren, en dat je de gave hebt vanuit vele vorige levens om je energieveld te managen met spirituele energie, zodat je veel sneller en vlotter doorheen je processen gaat? En om anderen daarmee te begeleiden?

 

Op 28 juli is er Nieuwe Maan, die toch herademing, verfrissing en nieuwe moed brengt, na alle aangename en minder aangename aardingsprocessen in deze maand.

 Verandering en vernieuwing is dus zeker aan de orde in juli, en zoals altijd ligt de eindverantwoordelijkheid over jezelf niet bij de sterren of planeten, niet bij voorspellers of bij channelers, maar bij je eigenste zélf.


Jij maakt jouw maand, jij bouwt jouw leven, en de vraag deze maand is wat jij met de rest van je jaar en je leven wil. Ben je blij met de koers die je gaat? Wens je verandering? En hoeveel zet jij zélf in voor jouw verandering? Hoe groot is je doorzettingsvermogen? En hoe vaak laat jij je Hoogste Zelf aan het stuur van je leven zitten?

 

 

Je weet – uiteindelijk is alles in het Universum gedoemd tot verlichting, zo ook jij.

Je bent hier niet om te lijden, je bent hier om de Hemel op Aarde te brengen en jezelf (en dus ook de wereld) te verlichten


Dit is een goeie maand om dit concreet te maken, en een lijstje te maken van alle grote en kleine dingen waarmee jij jouw leven (en dus ook dat van de wereld om je heen) lichter, vrijer, liefdevoller kan maken. En om dan ook concreet aan de slag te gaan met dat lijstje, want dat is hét thema van juli 2022: doén.

 

Keep the Faith en fijne zomer!

 

Fran Tielemans
www.maitreya.beIn het gebied van je buik zetelt energetisch je ik-kracht, de kracht om vanuit jouw unieke zielskern te leven, te verbinden en te scheppen. Kwaliteiten als onafhankelijkheid, autonomie en trouw aan jezelf horen hierbij.

 

In De Verboden Vrouw Spreekt gaat Maria Magdalena in op een emotionele wond die veel mensen (vrouwen maar ook mannen) innerlijk meedragen en die ze omschrijft als een leegte in de buik.

 Hiermee doelt ze op gebrekkige ik-kracht, onvermogen om zich duidelijk te manifesteren en de neiging zichzelf te verliezen in relaties of meer algemeen in verwachtingen van buitenaf.

 

Deze keer spreekt Maria Magdalena over het ontwikkelen van buikkracht, het helen van oude wonden en gaan leven vanuit de oorspronkelijke stroom van je ziel.

Ze neemt je mee op een innerlijke reis waarin je onderzoekt in hoeverre jouw zielsenergie kan doorstromen naar je onderste chakra’s, waar het blokkeert en wat daar gezien en getransformeerd wil worden.

Channeling BUIKKRACHT

 

❥ Channeling zondag 3 juli 2022, om 20:00 uur

❥ Inleiding en meditatie door Gerrit Gielen

❥ Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena

❥ Vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis

❥ Bijdrage € 11,-

❥ Deze channeling is Nederlandstalig


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.