De energie van juli 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De energie van juli kan maken dat je, meer dan anders, nood hebt aan rust, balans, (spirituele, emotionele, mentale, fysieke) voeding, zorg en inspiratie.

De afgelopen maanden zal je vast hebben gemerkt dat er dit jaar een grote energieshift aan de gang is (vergelijkbaar met die van 1987, 1997 en 2002, die heel wat in beweging hebben gezet de jaren nadien, in jezelf en in de wereld), en dat vraagt veel van je, of je je daar nu van bewust bent of niet. Jij en wij bevinden ons immers op een mega-kruispunt, zowel in je eigen leven, als op collectief niveau.

 

❥ Waar je vroeger slechts sporadisch jezelf de vraag stelde of het geen tijd was om iets op een andere manier te bekijken, gebeurt dit nu haast voortdurend, en ga je in turbo-tempo doorheen je evolutie.

Soms gaat dit vrij vlot, kan je alles makkelijk aan en ben je vol zelfvertrouwen, maar dan weer zijn er dagen (of momenten) waarop twijfel, onzekerheid, angsten en andere heftige emoties of ervaringen snel afwisselen met diepe vrede, wéten, blije opwinding, moed en zelfvertrouwen. Die rollercoaster vraagt veel van je lichaam en je aura.

 

De energie van deze maand is gekleurd door de 12/3-trilling, en leert je mee te gaan met de golven van het leven, zonder je ertegen te verzetten. Ze leert je je weerstand op te geven, goed te kijken (met je innerlijke oog, de ogen van je ziel) naar wat zich voordoet, en goed te voelen wat voor jou het beste moment is om actie te ondernemen. Dit is een maand waarin je jezelf kan oefenen in die grote spirituele les van aanvaarden van het moment, je zegeningen tellen in het moment van nu, met andere woorden: het oefenen van geduld. Geduld met jezelf, en geduld met anderen.

 

De Nieuwe Maan op 10 juli toont je waar jij wat meer zorg kan dragen voor jezelf, en misschien ook voor anderen. Je verhoogde gevoeligheid in deze periode kan je bewuster maken van al wat je voordien nog niet (in-) zag, van al wat je niet meer en nu wél wil, en van die aspecten van je leven waarin je snakt naar bevrijding. Denk er dan aan dat niemand jou kan bevrijden van iets, behalve jij zélf, en dat jij het bent die voor alle aspecten van je leven keuzes maakt, van zeer kleine onbeduidende keuzes, tot heel belangrijke.

 

Dit is zeker ook een tijd om eventuele keuzes te herbevestigen voor jezelf, of om er andere te maken. Dit is geen tijd om op automatische piloot te leven, de dingen te doen zoals je ze altijd deed of zoals men van jou verwacht dat je ze doet.

❥ Dit is een tijd om illusies te doorprikken (hoe onaangenaam dat ook moge zijn) zodat je écht kan gaan aarden, dat wil zeggen je échte zelf kan zijn, in jouw leven op Aarde.

 

Het is alsof je deze maand nog eens extra doorheen een bewustwording-opwekkende wasmachine en droogtrommel wordt gehaald, waardoor de vraag steeds duidelijker in jou weerklinkt: ‘Is het dat wat je wil? Is het zo dat je het wil? Welke kant wil je op met je leven of met deze relatie? Welke stukje van de gedeelde collectieve verantwoordelijkheid over de wereld die we samen creëren wil jij nemen?’

 

De Volle Maan maakt je nog bewuster van hoe wat jij denkt, voelt en doet van invloed is op de ‘groep’. Misschien ga je duidelijker beseffen wat vernieuwing voor jou écht betekent en hoe jij die in de wereld kan brengen. misschien ga je je steeds duidelijker geroepen voelen binnenin om iets te doen om de wereld om je heen beter te maken.

❥ Maar misschien word je je ook plots veel bewuster van oude patronen waarbij jij je laat ondersneeuwen en imponeren door de krachtige energie van anderen, van waar jij je zelfrespect en zelfwaarde in bepaalde relaties op een laag pitje laat staan.

 

Je zou wel eens haarscherp het verschil kunnen waarnemen tussen wat écht afgelijnd is op een hoger doel, op meer liefde, begrip, mededogen, échte samenwerking, het neerzetten van het goede in en voor de wereld, en écht leven en handelen vanuit evenwaardigheid is, en dat wat afgelijnd is op ego-doelen, op persoonlijk succes, op glamour, pose en verering. Deze waarnemingen kunnen verdriet en teleurstelling bij je naar boven halen, maar eens deze zijn opgeruimd, en je bij je hogere wijsheid en liefde in jezelf bent gekomen, zal je nog meer moed, vertrouwen, goede wil en inspiratie voelen opborrelen, om te doen wat jij voelt vanuit hart en ziel te willen doen.

 

Je kan in deze tijden veel energie verliezen door te blijven focussen op al wat niet oké is in de wereld


Focussen op wat wél oké is, proberen aan te pakken en te veranderen wat jij kan veranderen binnen jouw eigen mogelijkheden, dat aardt je, dat brengt je in een heldere positieve stroom, dat doet je vooruit gaan. Zo bouw jij aan een nieuwe wereld. En zo zal je, vanuit die vibe, om je heen steeds meer mensen gaan opmerken die vanuit dezelfde energie denken, voelen en leven. Mensen bij wie je wéét dat je veilig bent, mensen die mekaar al het goede gunnen, die net als jij bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken voor een doel dat het persoonlijke overstijgt. Mensen die weten dat verlichting van de wereld begint bij zichzelf.

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be

  

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.