De energie van juli 2020 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De 11/2-trilling van juli in een 22/4-jaar kan wat er al is aan spanning verhogen, kan je extra stretchen, en brengt steeds een of andere uitdaging op je bord, zowel voor jou als individu, als voor de maatschappij. Mensen voelen een innerlijke druk, en kunnen heftiger reageren dan anders op wat hen triggert. Er is meer vuur-energie aanwezig dan gewoonlijk, en dat kan zowel een enorm positieve motor zijn voor jouw noodzakelijke transformatie en vernieuwing of die van de ‘groep’, als voor irritatie, agressie, conflicten en heftige emoties, wanneer je vuur niet goed uitgebalanceerd is, en je uit je centrum raakt.

 

❥ En daar heb jij opnieuw de keuze: sta je toe meegesleurd te worden in golven emoties of denksluiers uit je buitenwereld, of wens je steeds meer dat stabiele baken van Licht te zijn, een baken dat kalmte, liefde en innerlijk weten laat door-rimpelen in het collectief bewustzijn.

Een baken dat zich niet laat naar beneden trekken disharmonie rondom zich en in de wereld, maar dat ook bereid is de eigen disharmonie op te lossen zodat meer Licht kan doorstralen, en dat daarvoor bereid is de nodige innerlijke schoonmaak en balancering te doen.

 

Wanneer je kijkt naar jezelf de afgelopen maanden, dan kan je feilloos aanpunten waar zich nu jouw grootste uitdaging(en) bevind(t)(en), en waarin en waardoor je je Zelf verder kan brengen, want dat is het onderliggende doel van de 11 en de 22. Je hebt al zoveel geleerd de voorbije jaren en vooral maanden, en misschien heb je nu de kans om het allemaal wat meer concreet te maken, en het in de praktijk van je dagelijkse leven te gaan toepassen.

 

De energie blijft zeer dubbel


Bepaalde planeetstanden zullen je aanzetten om verder op te ruimen, en je healingproces te verdiepen. Misschien worden oude kwetsuren getriggerd, en slaag je er nu in ze met heel veel liefde te healen en te verzachten, zodat de littekens steeds meer vervagen. Anderzijds kan je een sterke groei voelen, die ofwel vooral innerlijk te voelen is, ofwel zelfs al uiterlijk te zien is.

 

Deze dubbelzinnigheid vraagt wel veel energie. Je kan snel switchen van de ene emotie naar de andere, van een intense afwerking naar een vreugdevolle gedachte of manifestatie. Jezelf goed centeren: je leert het dit jaar absoluut, want doe je dit niet, dan kan je heel snel meegesleurd worden in allerlei disharmonische spiralen rondom jou, en dat wil je echt niet (meer).

 

Op 5 juli is er Volle Maan met nog maar eens een Maan-eclips, en dat kan dingen doen escaleren. En soms moeten dingen escaleren vooraleer de les eronder heel klaar en duidelijk gezien en uiteindelijk geleerd wordt. Maar is er al veel opgeschoond, dan kan dit kosmisch moment een heel positieve trigger betekenen voor jouw vooruitgang. Misschien worden de kiemen gezaaid voor nieuwe dingen, of krijg je heel duidelijke inzichten rond items die belangrijk zijn voor je.

 

Toch blijft alles nog wat ‘hangen’, want de vijf retrograde-lopende planeten vormen nog altijd een rem op de plannen en concrete uitwerking van velen. Ook dit is een grote spirituele les: de les van overgave en geduld. En het steeds beter leren luisteren naar de zachte maar krachtige innerlijke stem, die je steeds duidelijker leert voelen wanneer het goede moment is voor wachten, en wanneer de tijd voor actie is aangebroken. Dingen die bedoeld zijn te kiemen en te groeien, zullen duidelijk ondersteund worden, en zullen altijd gedragen worden door anderen om je heen, en verspreiden een gedeeld gevoel van vreugde en opwinding om het nieuwe dat geboren wordt.

 

❥ Een maand met zoveel mogelijke trillingsverhoging confronteert je altijd met je weerstanden, en die kunnen klein of groot zijn, afhankelijk van het innerlijke werk dat je afgelopen jaren en maanden hebt gedaan.

Weerstanden kunnen onaangenaam aanvoelen, maar je wéét dat je je een heel stuk beter, bevrijd en verrijkt zal voelen eens je de drempel bent overgegaan. Je zal leren dat je het kan, dat je alle moed en kracht hebt om het te doén, en dat je ook gedragen wordt door je spirituele helpers en door mensen om je heen.

 

Je kan er immers ook voor kiezen om in je comfortzone te blijven, en de drempel niet te nemen. En dan weet je dat dat aanvankelijk makkelijk voelt, en een tijdelijk gevoel van opluchting brengt, maar dat dit maar voor even is, en er al snel een gevoel van een gemiste kans en spijt en niet vervuld zijn naar boven komt. Het mooie is dat je op elk moment van je leven jouw weerstanden kan overwinnen, wanneer je maar wil. Je hoeft het alleen maar te doén. Het steeds maar onderdrukken van de goddelijke impuls in je en het koesteren van weerstand vreet energie. Het oplossen van weerstanden en je verheffen boven je eigen modder en vooruit gaan gééft energie.

 

De Nieuwe Maan op 20 juli kan jou én de maatschappij een extra zet geven om verder te gaan, en extra druk en stretching veroorzaken bij wie dat niet wil. Is er iets in je leven dat moet worden aangepakt, dan zal je dit duidelijk voelen en zien, en hoogstwaarschijnlijk gewoon aanpakken, zodat je verder kan, en een tevreden gevoel krijgt. Je zal stilstaan bij normen en waarden, en misschien de dingen helemaal anders gaan inschatten dan je vroeger deed, wat je een gevoel van verfrissing zal geven. Misschien zie je plots heel nieuwe mogelijkheden of oplossingen, die je voordien nog niet kon zien, en als dat zo is, dan is dat doordat je innerlijk een poort open hebt gezet, door te zeggen tegen je Hoger zelf ‘ja, ik wil’.

 

Het zou wel kunnen dat er door deze 11/2-trilling, opnieuw krachtige energieshiften zijn, die je zal verwerken, en die je (en de maatschappij) opnieuw een heel eind opnieuw vooruit zullen katapulteren in ons bewustwordingsproces. En dan is het goed ook je lieve lijf te koesteren, en steeds meer te fine-tunen in hoe hier op de meest vlotte manier doorheen te gaan, met groot respect voor je lichaam.

 

Want ook dit laatste is een grote les die we allen meenemen nu in 2020. Respect hebben voor je fysieke vorm, je lichaam steeds verder healen, want jouw lichaam is de veruiterlijking van wie je bent als Ziel. Heb een mooie zomer, en voel je gezegend dat je bént.

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.