De energie van het tweede 4-4 portaal ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland


In de energie van 13 - 4 gaat de potentie van trilling en bewustzijnsgroeimogelijkheden om een her uitlijning van de onderste drie chakra’s met het hart.

Een essentiële energie update dus die alle groei en wijzigingen van je chakrasysteem en bewustzijn weer dieper in je menselijke ervaring en lichaamsbewustzijn uitlijnt. Maar ook andersom: alles wat vrijgemaakt, geheeld en getransformeerd is tussen 4-4-2023 (het eerste 4-4 portaal) en vandaag, in je fysieke systeem wordt opnieuw uitgelijnd met chakrasysteem en bewustzijn zodat al deze lagen van frequenties die jij bent (weer) congruent met elkaar resoneren. Op elkaar afgestemd en gefinetuned zijn.

 

Heb je de afgelopen periode door een gebrek aan gronding heen gewerkt? Heb je je steviger gevoeld, meer vertrouwen gekregen of dieper je overvloedskracht leren aanspreken? Dan is je basischakra gewijzigd.

 

Heb je de afgelopen periode emotionele onbalans, healing op emotielagen of kindstukken ervaren? Dan is je tweede chakra gewijzigd in trilling.

 

Ben je geconfronteerd geweest met krachteloosheid, machteloosheid of heb je juist meer je lichtkracht her-innert? Dan is je derde chakra gewijzigd.

 

Hoe fijn is het als die wijzigingen direct weer in lijn komen met de rest de van je energiesysteem... Tenslotte zijn we een heelheid en eenheid op zich. Dat wil echter lang niet altijd zeggen dat alle wijzigingen direct doorgevoerd en geïntegreerd worden in je hele energiesysteem. Pas wanneer de energieën met elkaar uitgelijnd zijn, echt stromen, kunnen de wijzigingen een vernieuwde verbinding in je hele eenheidssysteem doorvoeren. Als je een stukje hebt geheeld maar op andere knelpunten of in chakra’s zitten nog stagnaties, kan dat soms nog wat stagneren. Je ziet dan vaak ook minder van je transformatieproces terug in manifestatie op andere (chakra) gebieden.

 

De 4-4 energie van vandaag lijnt alle wijzigingen van groei in je bewustzijn en energiesysteem uit met je hart, zodat op alle vlakken de energie vrij(er) kan stromen en de wijzigingen ‘opgeslagen’ worden zogezegd. Uitgelijnd op je hart zorgt dat ook voor een ruimere hartopening en hogere uitlijning waarin de balans boven - beneden dieper ervaren kan worden.

Waar je onderste chakra’s dieper geopend zijn en in lijn met elkaar samenwerken en doorstromen, kunnen je hogere chakrakwaliteiten ook dieper aansluiten. M.a.w. je hogere bewustzijn kan dieper ankeren in je mens-zijn en dagelijks leven ervaring. De kloof tussen mens-zijn en (hoger) bewustzijn wordt verder overbrugt en dichter naar elkaar toe gebracht.

 

Willemien Timmer

https://apofyliet.nl/

 

 

 

In deze gechannelde meditatie nodigt Moeder Maria je uit om contact te maken met je innerlijk kind, waarbij je je eerst richt op wat vreugde brengt en vervolgens op wat angst en pijn oproept.

 

Maria behandelt verschillende aspecten van het innerlijk kind. Enerzijds wijzen de hogere emoties van het kind in de richting van het doel van je ziel en helpen je dat doel te vinden. Aan de andere kant weerspiegelen de donkere emoties van het kind wat onbewust in je is en zoekt het naar bevrijding en liefdevolle aanvaarding.

 

Op beide manieren kan het innerlijke kind ons leiden en ons in contact brengen met de betekenis van onze zielenreis voor dit leven...


 

The inner child as guide

 

Zondag 16 april 2023, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis

 

Bijdrage € 15,-

 

Engelstalige channeling

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.