De energie van februari ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

In februari komt de energie van 2020 stilaan op kruissnelheid. De energie kan iets zachter aanvoelen dan die van de vorige maand, maar blijft sterk gericht op vernieuwing en steeds meer bewustwording rond alle facetten van je Zelf en je leven.

Door de stand der planeten kan er een hogere gevoeligheid zijn, die je bewuster maakt van wat er gezien mag worden, maar ook van je eigen innerlijke leiding.

Je kan veel meer inspiratie en informatie oppikken dan anders.

 

Februari draagt een 222/6-trilling, en dat in een 22/4-jaar: dubbele meestertrilling dus. Wat betekent dat dit één van de twee powermaanden is van 2020. In zo’n maand heb je altijd weer de keuze. Je kan open staan voor alle inzichten, leiding en healing van je Hoogste Zelf, kijken naar hoe jouw stroom loopt en concrete actie ondernemen om verder jouw stroom te gaan.

 

Op die manier zal je je deze maand vaak gedragen, gesteund en goed omringd voelen door zij die ook met vreugde hun pad verder gaan, en moedig alle uitdagingen aannemen, oplossen en overstijgen. Je zal meer samenhorigheid en diepere zielsverbinding kunnen ervaren dan de vorige jaren. En je zal wéten in je hart dat het allemaal oké is, ook die uitdagingen die je ontmoet. Je weet dat ze je leiden naar jouw hogere doelen, naar een staat van steeds meer innerlijke vrede, vrijheid en liefde.

 

Je hebt ook de vrije keuze om in weerstand te gaan, wanneer je binnen in jou wordt geconfronteerd met je Hogere weg, visie en doelen, wat je spirituele weg, je werk, relaties, gezondheid, familie, of wat dan ook betreft. Je kan telkens weer nee zeggen en een andere kant opgaan. Je vingers in de oren stoppen wanneer je Hoogste Zelf spreekt. En dan weet je ook dat je je Zelf blokkeert en verhindert verder te gaan. Je zal het merken aan het besef dat je weer in kringetjes aan het lopen bent, en dat je telkens weer op hetzelfde frustrerende punt uitkomt, en beseft dat je inderdaad andere keuzes had kunnen maken.

En er komt dan vast een moment waarop je je uiteindelijk toch overgeeft, en dié aanpassingen maakt in je denken, voelen en doén die je écht nodig hebt. Waarna je vreugde zal ervaren en opnieuw stroming voelt.

 

De Volle Maan op 9 februari kan je de kracht bieden om de eigen beperkingen te overstijgen, om de kracht te vinden om door te zetten en jouw weg te gaan. Misschien zal je nu echt de durf vinden om nee te zeggen en af te sluiten daar waar dat al lang nodig was, en dat zal je een boost geven, en herademing.

 

De sterke 2-aanwezigheid dit jaar én deze maand geeft het belang aan van stilte, meditatie, innerlijk werk, luisteren naar je innerlijke leiding. Dit wordt nog benadrukt deze maand door de Mercurius retrograde die van start gaat op 16 februari. Dat is telkens weer een periode waarin alles wat afgeremd lijkt te worden, waarin je tegen je eigen muren kan aanlopen wanneer je niet de moeite doet om rustig te worden en te kijken binnenin. Je kan gaan twijfelen en je onzeker voelen rond de al gevolgde koers, maar dat is gezond – zolang je niet in die twijfels blijft hangen.

 

Een Mercurius retro is altijd een lastige tijd voor communicatie, dus je helder en duidelijk uiten is echt wel nodig om misverstanden te voorkomen. Deze retro duurt tot begin maart, maar de schaduwperiode (aanloop en afwerking) is nu al voelbaar en zal voelbaar blijven tot eind maart. Het is duidelijk dat pas vanaf de lente-equinox alles letterlijk en figuurlijk kan beginnen te bloeien, en dat alle veranderingen en aanpassingen dan pas echt zichtbaar kunnen worden en hun vruchten beginnen af te werpen.

 

De sterke 2-aanwezigheid legt ook de nadruk op je relatie(s). Je zal haarscherp onbalans kunnen ontdekken in je relaties, in jouw functioneren in relaties, en het zal vanzelfsprekend zijn om aanpassingen door te voeren bij jezelf, maar ook in relatie duidelijker te communiceren. Relaties die écht bedoeld zijn in je leven te blijven, worden nu op een hoger level gebracht. Dat voel je door steeds meer lichtheid en gemakkelijkheid, en vooral door een echte hartsverbinding. Je voelt dat je het goed meent met elkaar, dat je veilig bent bij elkaar, en dat er géén verborgen agenda’s zijn. Dat je open en transparant communiceert, ook rond egostukjes die nog hier en daar aanwezig zijn – die hebben we immers allemaal.

 

Maar in februari zijn er veel dingen in verband met werk, gezin, familie en healing die je aandacht vragen. Misschien zoek je intens naar een gezonde balans tussen al deze facetten. Of zie je één van deze facetten nu echt wel in de spotlights staan. Heel 2020 gaat over alle aspecten van jezelf en je leven naar een hoger level brengen, en dit gebeurt deze maand met bovenstaande items.

 

Zij die de voorgaande maanden of jaren duidelijke signalen ontvingen over een hogere ‘roeping’, het dienstbaar zijn naar anderen toe, zullen deze maand opnieuw opgeroepen worden stappen vooruit te zetten en te bouwen (22/4) aan hun ‘droom’. Om concrete actie te ondernemen om een fundering te leggen voor de komende jaren.

 

De hoge trilling deze maand vraagt wel om extra aarding. Meer fysieke beweging, frisse lucht, je lichaam monitoren, je voeding verzorgen, leren focussen: het helpt om al die spirituele energie te integreren in je lichaam, je leven en je relaties. Ontlading, ontspanning, humor, relativering: het helpt je op je weg, en zeker deze maand.

 

Al die extra aarding helpt je om alle beweging die nodig is voor je, in de voor jou juiste richting te sturen, zodat je niet impulsief alle kanten opgaat en door de bomen het bos niet meer ziet.

 

2020 is een masterclass: een jaar om je tijd en energie niet te verspillen, maar om zeer goed te focussen op wat er voor jouw Hoogste Zelf (tegelijkertijd het collectieve Hoogste Goed) écht toe doet.

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Doe je mee? Gratis Lichter Leven Summit!

Ben jij op zoek naar een lichter leven? Dan helpen wij jou graag door middel van een 13-dagen challenge. Dertien dagen lang krijg je iedere dag een mail met een nieuwe challenge erin verwerkt. Deze challenges helpen jou met de start naar een lichter leven, meer balans en vrijheid. Door deze challenges kom je tot rust en leer je meer over je lichaam. Probeer ze zo uit te voeren dat je ze makkelijk kunt combineren in jouw dagelijks leven.

Neem de tijd voor het uitoefenen van de opdrachten, zo hou je het vol en wil je niet meer anders. Een Licht Leven is heerlijk! En deze challenge laat je hier alvast mee kennismaken.

Robert Bridgeman is het sprekende voorbeeld van hoe het is om vanuit je essentie te leven. Hij vertelt graag over zijn persoonlijke ervaringen, maar liever faciliteert hij het bewustzijn van anderen. Dit gaan wij met deze summit realiseren! Robert neemt je, samen met deze inspirerende sprekers mee, om de sleutel te vinden die leidt naar jouw unieke ‘zijn’; het geheim van een gelukkig en bewuster  leven. Met humor en passie maakt hij de bevindingen van wetenschappelijke onderzoek begrijpelijk en reikt hij eenvoudige technieken aan die je direct kan gebruiken in het dagelijks leven.


Lichtactivatie van het eerste chakra


Veel dragers van licht hebben, door hun innerlijke verlangen van licht brengen in het donker, oude energieën van hun omgeving overgenomen en zijn deze gaan 'dragen'. Ook in het eerste chakra ligt oude energie, in de vorm van angst, pijn, zwaarte en verharding, opgeslagen. Deze versluiert je innerlijke licht, zorgt voor een gesloten chakra en vermindert de natuurlijke stroom van energie.

Tijdens deze activatie word je op liefdevolle wijze begeleid door Lea en de lichtwereld.  Je ontvangt upgrades, die op zachte wijze de lichtkracht en doorstroming in jouw basischakra verder herstellen. 


BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE ONTWIKKELINGEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.