De energie van deze week is helemaal gefocust op verandering, vernieuwing, beweging en een hernieuwde start ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De energie van deze week is helemaal gefocust op verandering, vernieuwing, beweging en een hernieuwde start. 

De Nieuwe Maan van vanavond (21u01) voegt daar wel een kanttekening aan toe: namelijk dat alle nieuwe beginnen, plannen, initiatieven, dromen of wat ook als inspiratie in je leeft, pas ten volle kunnen ontkiemen, groeien, en volop manifesteren wanneer ze een goede fundering hebben.

De planeten deze week kunnen je, mét behulp van deze Nieuwe Maan, helpen om met de voeten op de grond te gaan staan, en van daaraf heel realistisch én met je hoogste inspiratie en innerlijke leiding concrete actie te ondernemen.

Er is veel vuur ter beschikking om dingen aan te pakken, maar het is altijd gezond om bij jezelf te checken of dit voor jou het béste kosmisch moment is om jouw actie te ondernemen, en of er niet eerst nog wat mag opgeruimd worden.

❥ Actie ondernemen terwijl er nog teveel puin op je weg ligt dat dient aangepakt te worden, maakt altijd dat jouw actie op een of ander moment strandt, - en als dat zo is dan is dat jouw Hoger Zelf dat tijd voor je creëert om de kamers in jezelf, die nog verduisterd zijn, die je tot nu toe nog niet wou binnengaan, helder te maken en de deur ervan wijd open te zetten, zodat frisse lucht, vernieuwing en vooral de bezieling en liefde van je hart hier volop in gaat stromen.

Een mooie Nieuwe Maan dus, maar ook één die uitnodigt om met beide voeten op de grond te komen en ook te kijken naar de toestand van je lichamen (je fysieke, je emoties, je denken, je spirituele lichamen).

Het is goed om ze nu te checken op wat ze nodig hebben, en de tijd uit te trekken om ze allen de voeding, dat herstel en healing te geven die ze nodig hebben. Er is en komt veel in beweging deze week, sta dus open voor tekenen die jou iets vertellen over wat er zich aandient voor je. De zwaarte die het eerste deel van dit jaar kenmerkte, (en die eigen is aan het volop verwerken van hoge frequenties die je veld binnenkwamen) drijft stilaan weg, en je krijgt stilaan meer ademruimte. Kijk goed, want je zou glimpen kunnen opvangen van waarheen jouw koers je leidt het komende jaar...

... En die kan nu alle kanten op.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.