De energie van deze week is helemaal gefocust op verandering, vernieuwing, beweging en een hernieuwde start ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De energie van deze week is helemaal gefocust op verandering, vernieuwing, beweging en een hernieuwde start. 

De Nieuwe Maan van vanavond (21u01) voegt daar wel een kanttekening aan toe: namelijk dat alle nieuwe beginnen, plannen, initiatieven, dromen of wat ook als inspiratie in je leeft, pas ten volle kunnen ontkiemen, groeien, en volop manifesteren wanneer ze een goede fundering hebben.

De planeten deze week kunnen je, mét behulp van deze Nieuwe Maan, helpen om met de voeten op de grond te gaan staan, en van daaraf heel realistisch én met je hoogste inspiratie en innerlijke leiding concrete actie te ondernemen.

Er is veel vuur ter beschikking om dingen aan te pakken, maar het is altijd gezond om bij jezelf te checken of dit voor jou het béste kosmisch moment is om jouw actie te ondernemen, en of er niet eerst nog wat mag opgeruimd worden.

❥ Actie ondernemen terwijl er nog teveel puin op je weg ligt dat dient aangepakt te worden, maakt altijd dat jouw actie op een of ander moment strandt, - en als dat zo is dan is dat jouw Hoger Zelf dat tijd voor je creëert om de kamers in jezelf, die nog verduisterd zijn, die je tot nu toe nog niet wou binnengaan, helder te maken en de deur ervan wijd open te zetten, zodat frisse lucht, vernieuwing en vooral de bezieling en liefde van je hart hier volop in gaat stromen.

Een mooie Nieuwe Maan dus, maar ook één die uitnodigt om met beide voeten op de grond te komen en ook te kijken naar de toestand van je lichamen (je fysieke, je emoties, je denken, je spirituele lichamen).

Het is goed om ze nu te checken op wat ze nodig hebben, en de tijd uit te trekken om ze allen de voeding, dat herstel en healing te geven die ze nodig hebben. Er is en komt veel in beweging deze week, sta dus open voor tekenen die jou iets vertellen over wat er zich aandient voor je. De zwaarte die het eerste deel van dit jaar kenmerkte, (en die eigen is aan het volop verwerken van hoge frequenties die je veld binnenkwamen) drijft stilaan weg, en je krijgt stilaan meer ademruimte. Kijk goed, want je zou glimpen kunnen opvangen van waarheen jouw koers je leidt het komende jaar...

... En die kan nu alle kanten op.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.