De energie van augustus ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Augustus zet de toon voor de rest van dit jaar, en zit vol beweging, verandering, transformatie, loslaten en vernieuwing. De Volle Maan op 3 augustus kan heel wat opschudding brengen, wat moeilijk en beangstigend kan zijn, maar ook verfrissend, bemoedigend en vreugdevol. Misschien kan je nog wat meer loslaten van oude lagen die in de eerste helft van dit jaar af en toe zichtbaar werden.

 

Maar misschien kan dit ook een moment zijn waarop je alles veel helderder ziet, waarop je inspiratie en opening en nieuwe contacten naar je toe krijgt, al zit op het laatste wel een grote rem. Er is steeds meer een sterke impuls voelbaar om verder te gaan, maar tegelijkertijd zullen velen ontdekken dat men pas vooruit kan gaan in vrije stroom wanneer in orde is gebracht wat diende in orde te worden gebracht, en wanneer het nodige innerlijk werk is gedaan – of wanneer zij die jou zullen vergezellen op je weg klaar zijn hiermee.

 

Heb geduld met jezelf, forceer niets en kijk goed van moment tot moment


Doe telkens wat je kan in het Nu – je innerlijke leiding zal je wijzen op nieuwe creatieve oplossingen, of op een nieuw perspectief. Plaats telkens weer je hoogste intenties, maar tel je zegeningen en wees tevreden en kalm in het Nu, en de rest vloeit vanzelf voort uit al wat je in het verleden of in het Nu hebt uitgestuurd of gedaan.

 

❥ Dit is een grote les in overgave, in losbreken van oude structuren (ook in jezelf en je leven).

Ga niet in paniek wanneer het oude afbrokkelt, maar probeer er de opening naar het nieuwe en het geschenk erin te zien. Zoek telkens opnieuw de kalmte op, en vind het heldere stille meer in je eigen hart, waar altijd een frisse bries waait, die alle vuur uit de wereld om je heen, en van je eigen transformatieproces, koelt en balanceert. De stille plek waar het goed toeven is te midden van alle stormen rondom jou, en ook van de stormen in je eigen denken en voelen. Voel in je Zelf de natuurlijke kracht en straling van de Lotus die je bent, die zich optilt vanuit de modder van verwarring, emoties en versluierde gedachten.

 

Ook de Nieuwe Maan op 19 augustus kan een en ander losbreken en opschudden. Spanningen kunnen oplopen, en mensen beseffen massaal (zowel in het eigen leven als in de hele maatschappij) wat voor karma ze hebben veroorzaakt – karma in de zin van oorzaak en gevolg, niet schuld en boete- door al wat ze ooit deden of verzuimden, dachten of uitstuurden. Dat kan moeilijk zijn, maar kan een grote sprong betekenen, wanneer men zich bewust wordt van hoe het anders kan.

 

Het kan echter ook heel mooi en vreugdevol zijn, wanneer je de afgelopen jaren en maanden hard hebt gewerkt om telkens weer je kanalen op te schonen, je gedachten, emoties en handelen in harmonie te brengen, en wanneer je zoveel mogelijk hebt het goede proberen te doen. Goed doet, goed ontmoet, en dat geldt meer dan ooit, ook al kan het in eerste instantie anders lijken. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden, nieuwe kwaliteiten, en misschien wel een heel nieuw pad dat voor je open ligt.

 

❥ Dus heb geduld, neem nog maar wat tijd voor je eigen transformatieproces, en luister naar jouw Hogere Wil in jou, de fluistering van je Goddelijke Zelf , dat weet wat voor jou belangrijk is, en wat jouw volgende stappen kunnen zijn.

Verlies je niet in alle woede, angst en frustratie die in het collectieve bewustzijn circuleert en zal circuleren, laat je niet meesleuren, maar onderneem goed geaard en wijs en diep doorvoeld actie waarmee jij een verschil kan maken.

 

Probeer te veranderen wat je kan veranderen, en aanvaard wat er (nu nog) niet veranderd kan worden. Er is altijd de factor van ‘het juiste kosmische tijdstip’. Je ergeren aan bepaalde dingen is heel normaal, maar laat ergernis het niet winnen van jouw wijze liefdevolle Licht dat je bent, dat je altijd geweest bent en altijd zal zijn. Straal jouw Licht, help waar je kan, en zorg goed voor jezelf. Je bent het aan jezelf verplicht, je bent het aan ons verplicht, want we zijn allen samen één Zelf.

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.