De energie van april 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

April draagt een 9-trilling, en voltooit een cyclus die in oktober vorig jaar begon. Toen al werd je duidelijk hoe je één en ander best zou bekijken, kreeg je zicht op je weerstanden, en begon je een glimp op te vangen hoe je evolutie zou gaan verlopen. De maanden nadien heb je innerlijk vooral gewerkt aan je weerstanden, en voerde je innerlijk een selectie door van dat wel en dat niet, zo wel en zo niet.

 

Dit proces loopt nu stilaan ten einde, omdat nu de tijd komt om het steeds meer concreet te gaan maken.

Concreet maken betekent het niet alleen mentaal op een rijtje krijgen, maar ook al je energie die je ter beschikking hebt opnemen en ze boetseren tot die stappen die je vanuit je diepste zelf wil maken. Zit je innerlijk op de voor jou juiste lijn, dan zal je het vuur, de moed en de kracht vinden om verder te gaan, wat dat ook voor jou moge betekenen, en in wat voor context ook.

 

Er kunnen best wel wat emoties naar boven komen in deze tijd van conclusies trekken, syntheses maken en afsluiten.

Karmische contracten met mensen met wie je een heel eind hebt gelopen, lopen nu af, en dat kan je wat weemoedig maken. Er kunnen wat herschikkingen of zelfs conflicten zijn in oude verbindingen en groepen, maar slechts met één doel: een nieuwe harmonie bouwen, of diepgaand loslaten.

 

Maar wanneer je goed kijkt (met je hart dus in plaats van alleen maar met je mind), dan zie je hier en daar best veel mensen naast je lopen, met wie je een weg deelt, die willen leven vanuit dezelfde visie en zieledoel, die vanuit vele vorige levens weten wat écht samen werken betekent, en die je de komende maanden en jaren (van dichterbij of op een nieuwe manier) zal leren kennen.

 

De 9 nodigt je ook uit om je grenzen te checken, en ze misschien wat duidelijker te bepalen, wanneer dat nodig voor je is.


Ze nodigt je uit om veel te delen met anderen, om je te durven openstellen, om in mededogen anderen een stukje verder te helpen, maar ook om te leren doseren daarin, zodat je ten allen tijde voldoende liefde en zelfrespect en een gezonde balans behoudt. Misschien is het tijd voor je om de balans tussen input en output in je leven, werk en relaties te onderzoeken én te herschikken indien nodig.

De Nieuwe Maan op 12 april kan je een stevige zet vooruit geven, tenminste wanneer je jouw energie gebalanceerd in goede banen kan leiden, en je intenties helder en zuiver zijn.

De volle maan op 27 april is een supermaan, zal dus extra krachtig zijn, en zet ook het volgende voor jou belangrijke transformatiestuk in de spotlights.

 

De hele maand is de energie sterk transformatief, en het loont om er een gewoonte van te maken je veld dagelijks op te schonen, zodat emotionele uitbarstingen je pad niet versluieren, en je je doel voorbij schiet. Opschonen is zeker nodig, omdat je dan niet alleen het door jou zélf geproduceerde energetisch afval opruimt, maar ook lagen van anderen die zich in jouw energieveld bewogen, of naar je toe zijn gestuurd, vanuit de neiging die mensen hebben om hun onopgeloste emoties te projecteren naar anderen die hen daarop onbewust triggeren. Dit is een normaal verschijnsel, zeker in deze woelige tijden, maar wanneer je jezelf niet verstrikt wil houden in karmische cycli zonder eind, is het nodig dat je ervan bewust wordt – dat je projecteert, of dat je veld nodig dient opgeschoond te worden om je weg helder te maken.

 

Je kan best heel wat verwezenlijken deze maand, en sommigen zullen merken dat ze stilaan (of plots) een heel andere kant opgaan, dat hun mening over bepaalde dingen helemaal anders is geworden nu alle aspecten veel meer belicht zijn geworden, en dat ze veel duidelijker de waarde voelen en zien van iets. In de maatschappij wordt  veel opgeschud en zichtbaar gemaakt, en af en toe ook al getransformeerd, en steeds meer mensen en groepen gaan, door de sterke heraflijning van het afgelopen jaar, nieuwe wegen, plekken en doelen kiezen.

 

In elk geval kan je deze maand heel wat herademing voelen, vooral wanneer je op jouw stroom beweegt, die niet noodzakelijk de stroom is van die anderen om je heen. Je losmaken van uiterlijke autoriteiten om tot een gezonde Zelf-autoriteit te komen, hoeft niet via conflict en hatelijke wij-zij-beweging te verlopen. Je kan even goed en veel aangenamer de voor jou waardevolle elementen zoeken en vinden in allerlei stromingen om je heen, en je hebt het spirituele recht om daaruit helemaal zélf jouw éigen waarheid te distilleren en te boetseren.

 

Jouw waarheid mag er zijn, jij mag jouw plek innemen, en ware eenheid is eenheid waarbij steeds hart-energie aanwezig blijft, waarbij men nieuwsgierig en met begrip kan luisteren naar de anderen, steeds bereid om te herzien wat niet meer afgelijnd is. De theorie kennen we allemaal, de praktijk is vaak wat anders, maar we leren het.

 

Keep the faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.