De energie van april 2020 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Balans zoeken, het voor jou juiste midden vinden, en te midden van alle chaos je centrum behouden en je Licht hoog houden, het is kenmerkend voor de energie van april, met zijn onderliggende 8-trilling. De 8 staat ook voor het groeien in alle aspecten die horen bij het thema kracht, en dat geldt voor iedereen in de wereld, ieder in zijn of haar specifieke situatie. We zijn immers allen verbonden, heel de wereld is één bewustzijnsveld, en door de 'media' zijn we meer dan ooit op de hoogte van wat er op heel de planeet gebeurt.

 

Het vraagt moed om bewust steeds weer de hoogste visie over heel dit gebeuren te willen zien, namelijk dat dit een gigantisch groeiproces en stroomversnelling in bewustwording en eenheidsbewustzijn is .

Maar je kan er niet omheen, er is veel leed nu. Net daarom is het goed te proberen jouw mede-dogen als een warme deken van liefde en healing te verspreiden over de mensen en de wereld, via gevoel, gebed, lichtwerk, en via alle manieren die jou goed en gepast lijken.

 

❥ Dit is een tijd waarin beroep gedaan wordt op jouw dienstbaarheid, om te doen wat jij kan doen om anderen te helpen hier doorheen te gaan.

❥ Een massa mensen is elke dag hard aan het werk op zoveel verschillende manieren voor ‘de groep’, en zet zijn specifieke kwaliteiten in op die plek waar het volgens zijn of haar verantwoordelijkheid of aanvoelen nodig is.

❥ En ook jij werd op deze tijd voorbereid, en kan nu beslist inzichten, technieken, of jouw creatieve oplossingen delen met anderen, voor zover dit mogelijk en gepast is.

 

Doorzettingsvermogen is een ook belangrijk aspect van het thema ‘kracht’. Je weet en voelt en ziet zelf dat heel dit gebeuren niet iets is van enkele maanden en dan klaar.

Het zit er in dat dit iets is voor heel deze grote overgang, van 2020 naar 2022, en je zal absoluut je doorzettingsvermogen kunnen oefenen en versterken in deze periode, op momenten bijvoorbeeld wanneer je je geduld verliest, wanneer je je gefrustreerd of boos of verdrietig of angstig voelt, of wanneer je geconfronteerd wordt met uitdagingen op een of ander vlak of op meerder aspecten van je leven.

 

De 8 staat ook voor karma, en dus is het mogelijk dat je te midden van alle beroering veel Licht en heel positieve dingen ervaart, die een gevolg zijn van dingen die je vroeger/voordien hebt gedaan. Het kan ook zijn dat je ook wordt geconfronteerd met de gevolgen van dingen die je vroeger/voordien hebt gedaan die niet oké waren, of niet afgelijnd op je échte Zelf, of doordat je niet hebt geluisterd naar signalen die steeds weer vanuit je innerlijke leiding naar binnen kwamen.

 

Het kan ook zijn dat je nu te dealen hebt met de gevolgen van dingen die je vroeger/voordien verzuimd hebt te doen. Dan is het goed deze gevolgen (je karma) niet te zien als een straf, maar louter het gevolg van vroegere keuzes en acties. Je kan het dan zien als een zegen dat je je daar nu van bewust bent geworden, zodat je vanaf nu andere keuzes kan maken. En dit is wat nu ook gebeurt op nationaal/internationaal/wereldvlak. Ook tussen landen wordt de komende twee jaar een massa karma afgewerkt, om stilaan een nieuwe balans en nieuwe harmonie te doen groeien, die de nieuwe fundering vormt van de Nieuwe Tijd op deze planeet.

 

Heb je al beseft trouwens hoe we werden voorbereid op deze mega-uitdaging? Sinds de jaren ’60 is er een explosie aan de gang van spirituele healingtechnieken en kennis/bewustwording. In de jaren ’90 kwam er het internet, en vooral sinds 2000 kwamen er ook een overvloed aan sociale media. Daardoor is het nu mogelijk om écht samen door heel dat ‘stuk’ te gaan.

❥ Je kan je op elk moment met ieder ter wereld verbinden, alle nieuws wordt bliksemsnel verspreid, en dank zij die kanalen is het ook mogelijk heel veel liefde, bewustzijn en ondersteuning te delen.

 

Wat je doet met al dat ‘nieuws’ is elke dag en elk moment weer jouw keuze. Het is goed op de hoogte te blijven van het nieuws van de dag – we zijn allen wereldburgers – maar het is ook een les nu om te voelen hoeveel nieuws je aan kan. Het is ook een les om te leren zien hoeveel moois er ook tussen en in de regels en te midden van alle duistere berichten door te lezen valt, hoe het mooie en sterke en vindingrijke en liefdevolle van de mensen overal nu uitzonderlijk goed zichtbaar wordt.

Dat je inziet hoe belangrijk het is telkens weer de hoogste visie proberen te vinden, en dat het belangrijk is te beseffen dat jij zélf jouw eigen hoogste autoriteit bent, en dat jij zelf altijd weer jouw hoogste liefde, wijsheid en kracht hebt en bent en kan inzetten om jouw leven te bouwen, in wat voor omstandigheden ook.

 

De Volle Maan van 8 april is een supermaan, heeft meer straling dan anders, en legt de spotlights op je relatie(s), en zeker op de relatie met jezelf. Mensen zijn nu zeer dicht bij elkaar, waardoor alle relatieprocessen in stroomversnelling komen. Relaties die bedoeld zijn om te blijven in jouw volgende levenshoofdstuk zullen nog sterker worden, andere die niet bedoeld zijn te blijven zullen langzaam afbrokkelen, en alles is oké, alles is zoals het is.

 

De Nieuwe Maan op 23 april kan wel zorgen voor wat verfrissing, voor plotse oplossingen, vernieuwing, voor dingen die wel als positief ervaren worden. Er kunnen heel nieuwe dingen geboren worden uit het puin van ons oude collectieve leven. Vanaf 24 april loopt Pluto voor bijna 5 maanden retrograde, en dat geeft altijd een periode aan waarbinnen alle aspecten van een of van enkele hoofdthema’s in jezelf en je leven zullen belicht worden, en waarbij je toch een en ander zal transformeren. Er kunnen dingen definitief losgelaten worden, er zouden nieuwe keuzes kunnen zichtbaar worden, waardoor je toch een andere kant opgaat tegen dat de periode van deze retrograde afloopt.

 

Heel dit ‘virus/ziekte’-gegeven is ook een duidelijke aanwijzing voor iedereen in de wereld om nog beter te leren zorgen voor dat kostbare goddelijke geschenk, je lichaam, dat wonderlijke fabriekje dat onophoudelijk aan het werk is om ons in staat te stellen ons pad van ons als ziel hier in de 3D-wereld te gaan.

❥ Heb je je lichaam vandaag trouwens al bedankt hiervoor? Door dit elke avond voor je inslaapt te doen, versterk je al het contact met jouw Lichaamsdeva, het overkoepelend bewustzijn van jouw lichaam.

 

Dit is een tijd om je te bezinnen over hoe jij omging/omgaat met je lichaam, wat er misschien nodig is aan verandering, en wat je hier en nu concreet kan doen om je lichaam in een betere staat te brengen. zodat jij en wij hier nog lang kunnen zijn en ons Licht kunnen uitstralen én neerzetten, om deze Nieuwe Tijd samen te bouwen. Daarvoor zijn we immers net in déze periode in incarnatie gekomen. We zijn allen specialisten in transformatie, in healing, we zijn wijs en hebben de voorbije jaren alle tools verzameld om hier doorheen te gaan, en om anderen te begeleiden op ons gemeenschappelijke pad. We kunnen dat dus, en we zullen dat doen.

 

Keep the faith, en take care, voor jezelf en voor elkaar

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Lichtactivatie: Upgrades voor je hart


Als er iets is dat op dit moment van ons gevraagd wordt, dan is het om te kijken naar wat er gebeurt in de wereld vanuit een hartgedragen bewustzijn. 

 

Je wordt losgemaakt van dagelijkse patronen en kan je focussen op en bewust worden van wat echt belangrijk is: het laten toenemen van licht en aanwezigheid in je hart.

 

  Op  4-4-2020  ( de bijzondere 4 - 4 - 4  dag, het hartchakra is het vierde chakra) zijn er nieuwe upgrades voor ons hart beschikbaar.

 

Tijdens de activatie ontvangen we in de verbindende kracht van het groepsveld frequentie-ophogingen die het licht in ons hart op weer diepere lagen in ons bewustzijn brengt. Daarbij verankeren we dit licht in ons lichaam en het energieveld van de aarde.

Je kan het licht in je hart makkelijker blijven voelen in je dagelijkse leven, ook als bij de mensen in jouw omgeving deze verbinding nog minder sterk aanwezig is.

 Zaterdag 4 - 4 - 2020 om  20 u

 

 Thuis op je eigen fijne plek

 

 Bijdrage € 14,44

 Lea van der Eem

Behoefte aan ondersteuning?


❥ Download hier al onze gratis audio opnames

❥ Bekijk hier alle audio opnames in de webshop

❥ Bekijk hier alle korting

De agenda


Verankeren van het Licht in je hart (chakra 4)
❥ Zaterdag 4 - 4 - 2020 om 20:00 uur

Pamela channelt Jeshua: coronavirus
❥ Zondag 5 april 2020 om 20:00 uur

Chakra 5 in het Volle Licht
❥ Donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur

Het indalen van je goddelijke zelf (Hemelvaartsdag)
❥ Donderdag 21 mei 2020 om 20:00 uur


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.