De energie van 22 - 4 - 2020 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 april passeren vele meteorieten de aarde, wat zichtbaar zal zijn als vele vallende sterren. Deze meteorietenregen is afkomstig vanuit het sterrenbeeld Lier, oftewel Lyra.

Laat dit nu prachtig samenvallen met de portaalenergie in lineaire tijd van het 22-4-22 portaal, oftewel het 4-de 4-4-4 portaal van april 2020! *

Prachtig kosmisch gedirigeerd en niet voor niets samen vallend.

De energie van de 4-4-4 frequentie activeert dieper het multidimensionale hart, steeds in verdere lagen.

De energie van 22-4-22 ligt ook besloten in de datum van 22-4-2020. De frequentie van de 22 gaat over het oprijzen in de eigen oorspronkelijke blauwdruk(kracht). Dat heeft alles te maken met je oorspronkelijke coderingen als Bronbewustzijn.

En de energie van Lyra draagt in zich de herinnering aan de Oorspronkelijke Mens, de onbevlekte blauwdruk van het humanoide ras.

De meteorieten regen is in de vroege ochtend van 22-4-2020 rond 3.00 uur op een hoogtepunt, wat betekend dat je wel 10 tot 20 vallende sterren kunt zien, mits het helder weer is ( en zelfs dat wordt tot nu toe voorspelt).

De energie van Lyra en de Oorspronkelijke Mens frequenties worden daarbij via de meteorieten die aarde deels passeren als ook wel degelijk contact maken met de stratosfeer van de aarde (waardoor je het fenomeen vallende ster ontstaat) dieper geïmiteerd in het menselijk collectief bewustzijn.

Dat beloofd dus weer een knallende trillingsverhoging te worden! Weer een stap dichter bij Thuiskomen in je Zelf! En een aanzwengeling van diepere groeiprocessen.

En een prachtige synchroniciteit (kosmisch gedirigeerd) dat het 23-4 nieuwe maan is, wat ook weer verwijst naar vernieuwing en een nieuwe fase van groei!

* 4-4 en 13-4 waren 4-4-4 poorten en 14-4 werd een nieuwe uitlijning in nog hogere gradaties van het 4-4-4 portaal geïnitieerd. Wat deze energieën komen brengen kun je lezen in mijn eerdere artikel over de energie van april.

Willemien Timmer
apofyliet.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland