De energie van 20-02-2022 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland


 Een krachtige portaaldag en verhoogde energietrilling vandaag.

Frequenties die je trilling enorm omhoog brengen en jouw bewustzijn, energievelden en menselijke lagen daarmee naar een hogere vibratie brengen.

De 20-02-22 energie brengt een enorm stuwende kracht om verder op te gaan rijzen in je eigen bewust Zijn. Daar waar jij bent op jouw pad en in jouw groeiprocessen.

 Deze portaaldag is een voorproefje en opstapje naar het meest krachtige portaal van overmorgen: 22 - 02 - 2022, welke een Meesterportaal is die een grote impact in je persoonlijke bewustwordingsproces en collectieve energie gaat brengen.

De frequenties van de 2 gaan over jouw blauwdrukken, van je energetische en kosmische blauwdruk tot en met de fysieke blauwdruk (je DNA).

Wanneer deze dieper aangezet worden om in een hogere trilling te gaan vibreren (wat deze Portalen brengen) betekend dit dat je meer van je ware potentieel zult kunnen gaan ervaren. Een grotere versie van je Zelf, een meer oorspronkelijke versie, kan daarmee wakker(der) gaan worden.

Hogere potenties, -gevoelskwaliteiten, - kennis en -krachten kunnen ontwaken, daar waar we in een hogere trilling aangezet worden in onze blauwdruk.

Ook dieper gelegen onbewuste lagen worden daarmee naar boven toe gewerkt, aan het licht gebracht, zodat deze bewust en doorleefd kunnen worden. Opdat er meer heling en ruimte ontstaat om je ware Zelf dieper te gaan ontdekken, her-inneren en neer te zetten in je menselijk leven.

 

De oorspronkelijke Jij wordt meer gewekt en geactiveerd, door het puin van de oude gewonde en duale jij heen

 

 De energie van de 2 gaat ook over de gevoelsvelden, het tweede chakra, emotievelden en het oorspronkelijk gevoel.

Daar waar oude emoties doorleefd, doorzien en opgelost worden kan je oorspronkelijke voelen terug keren. Deze is veel ruimer, bewuster, neutraler en hoger van trilling. Geeft meer uitlijning met je oorspronkelijke blauwdruk en uitlijning met wie je werkelijk bent. Noem het je grootse jij i.p.v. je kleine jij (ego of gewond innerlijk kind).

De energie van de 2 gaat ook over de mannelijke energie, de doe-kracht, stuwende kracht, de kracht om te handelen, neer te zetten, te gronden en te manifesteren. Een stimulerende kracht die aanzet om werkelijk in actie te komen, om voorwaarts te bewegen, om op te rijzen voorbij het oude en in het oorspronkelijke.

 De 20 - 02 - 2022 en 22 - 02 - 2022 portalen bevatten een enorme verdubbelende werking op de 2 energieën en brengen daarmee krachtige innerlijke initiaties om tot in je DNA kern je oorspronkelijke potenties in beweging te brengen en je te doen oprijzen voorbij de oude wonden, beperkingen en onbewuste lagen die tot nu toe nog actief waren.


Willemien Timmer
www.apofyliet.nl
 Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.