De energie schudt aan onze grondvesten ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Alles huivert en trilt, alles beweegt. De energie schudt onze fundamenten. Wat nog niet los is geraakt los. Het is geweldig om te zien hoe alle wielen / processen samen werken Net als de wielen van een grote antieke klok draait elk wiel op eigen snelheid en heeft een eigen functie. We hebben hem gezien. Dat voelen we. Genoeg is genoeg.

Wat een energie brengen deze samenkomsten. We hebben hem gezien tijdens het ijsplezier. Vrijheid, vreugde, hogere energie.

Nu hebben we mensen zien genieten samen van de lente die eraan komt. Iedereen is blij. Verbonden in vrijheid. Zingen en dansen. Geniet van elkaar. Wat hebben we dat gemist. Wat een energie is er daar gestoken.

Grote gaten in de dijken gevallen. Ook hier zie je een vergelijking. Als de dijken zwakker worden, vallen er gaten. Dunne rivieren stromen eerst door deze gaten. Het water gebruikt het gat. Het water ruikt naar vrijheid, voelt openheid. Het water gebruikt het gat en de stromen worden sterker.

Dat is ook het geval met energie in deze periode. Het plezier van het ijs en deze samenkomsten worden veel wakker. Ja, er zal ook woede zijn, dat is goed.

In een relatie, na een ruzie van twee mensen, die de dingen op hun eigen manier zien, is er meer lucht. Er liggen argumenten op tafel die de ander duidelijkheid geven. Deze schuifpanelen gaan nieuwe beelden vormen. Alles beweegt. We zien nu wat er overal ter wereld gebeurt. De media horen niets over wat er in Texas gebeurt. De media laten dan ook zien wie ze zijn. Wat een rol spelen ze in deze grote bocht.

Het licht stroomt elke dag met veel kracht. Dit licht heeft veel functies. Het verandert ons nog meer. Licht maakt de slaap wakker. Licht maakt de duisternis zichtbaar etc.

Ook in China staat een grote dam letterlijk op het punt om door te breken. Dan worden er belangrijke plaatsen overspoeld. Deze plaatsen zijn ook verbonden met het donker.

Het proces wordt versneld. Kijk naar het licht en weet dat je dichter bij de bocht komt. Elke dag brengt je verder naar het licht.

Dat is heel bijzonder. Voel je eigen kracht. Je voelt de leeuw wakker worden in jezelf. Ja, het is tijd.

Namasté Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.