De energie is hoog en duwt je voortdurend uit je comfortzone ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Er is veel kans dat je je deze week wat gestretcht voelt. De energie is hoog, en duwt je voortdurend op één of meerdere aspecten van je leven (of in jezelf) uit je comfortzone.

De hoge druk (11-week in 11-maand in 22-jaar - 3-dubbele meestertrilling - brengt dus ook extra spanning - maar ook heel veel kansen, inspiratie en verbinding) kan je het gevoel geven van ergens tussenin te hangen - je bent al vertrokken maar je voelt je nog niet aangekomen.

Fysiek/energetisch kan je meer honger hebben dan gewoonlijk, meer zin in vet/zoet/zout, rare intense dromen, moeilijk in- of doorslapen, mistig hoofd, spierpijn, diepe vermoeidheid of net hyperactiviteit, piepende oren. Je kan je best emotioneel voelen vaak, omdat je veel aan het loslaten bent, en omdat je beseft dat het verleden, en de manier waarop je zoveel dingen bekeek en deed, voorbij is.

Mentaal kan je geconfronteerd worden met overtuigingen die je misschien halsstarrig hebt gekoesterd, maar waarvan je nu beseft dat het tijd is om één en ander met een nieuwe (meer afgelijnde) blik te bekijken.

En je weet, iets loslaten waar je je sterk aan hebt gehecht, daar heeft het ego moeite mee

Dit is vooral een tijd om heel goed te zorgen voor jezelf. Je kan je rauw en kwetsbaar voelen in overgangstijden, en daarom is het goed jezelf te koesteren. En het besef te koesteren dat dat mag. Dat ontspanning loont. Dat wat rustig aan rommelen in je huis helemaal oké is.

Het is zelfs een heel goed moment om je kasten en laden eens leeg te maken en te kijken wat je écht wil bijhouden, of om je meubels te herschikken. Op die manier verwerk je energie op een natuurlijke manier, en voel je je een stukje lichter achteraf.

Maar vooral is dit een goede tijd om te testen hoe sterk jij in je schoenen staat - hoe jij jezelf in balans kan brengen in een wereld vol chaos en angst. Dat kost vast meer moeite dan in andere jaren, maar het is wel nodig nu. Voor jezelf, voor anderen, voor de wereld. Je eigen wereld, je eigen leven wat lichter maken, daarmee help je het geheel vooruit. Daarmee helpen we elkaar.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.