De energie in oude creaties ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: Ik heb een vraag over kunstvoorwerpen. Ik ben zelf kunstenaar en er was een tijd in mijn leven die niet zo fijn was, dus ik was niet zo positief als nu – nu ben ik heel gelukkig.

Abraham: Het was een goede tijd in die zin, dat je dingen ophelderde en pijlen lanceerde en de Vortex uitbreidde.

Gast: Ja, het was het contrast, dat weet ik, het was zeer waardevol. Maar mijn vraag is.... ik maakte in die tijd schilderijen en die energie....kwam die energie in de schilderijen te zitten? Op een of andere manier heb ik ze nog steeds niet verkocht en ze doen het niet zo goed als de nieuwe schilderijen. Beïnvloed mijn nieuwe energie of mijn huidige geluk deze voorwerpen, deze oude schilderijen?

Abraham: Ja. Ja.

Gast: Het veranderde de energie daarvan. Oké.

Abraham: Ja. We willen hier iets over zeggen want dit is een goed gesprek om te hebben want het gaat over wat je huidige vibratie kan doen, zélfs met het verleden. Met andere woorden, je verandert het verleden. Als jij in het NU staat - of je nu gefocust bent op het verleden, het heden of de toekomst – je doet het NU.

Dus laten we hier eens over doorgaan want er ploppen wat andere vragen omhoog in de zaal die we graag willen beantwoorden. Dus stel dat, zoals je zei, je niet op zo’n goede plek bent.

Gast: Dat was ik, maar nu voel ik me goed.

Abraham: Dus zeg dat je je niet zo goed voelde toen je iets creëerde. Dat is wat we eerder bedoelden – hoe meer je weet wat je niet wilt, hoe meer je vraagt om wat je wel wilt – en daarom hebben zo veel kunstenaars ook het gevoel dat uit de ellende soms het beste werk ontstaat.

Soms schrijft een songwriter met een gebroken hart z’n grootste hit, en dat is niet alleen (een beetje, maar niet alleen) omdat er veel mensen rondlopen met een gebroken hart die resoneren met dit nummer – niet alleen daarom – maar als je echt weet wat je niet wilt, dan weet je echt wat je wel wilt en je lanceert dan een krachtige pijl van verlangen.

Het is als de twee uiteindes van een stok – aan de ene kant is wat je wilt en aan de andere kant is de afwezigheid van wat je wilt – en dat contrast is het leven wat je steeds voelt.

Hier is nog een krachtig statement: Als jij op die plek bent die niet goed voelt dan creëer je een gelijkwaardig ander uiteinde van de stok, ze zijn dus evenredig aan elkaar. Dat is de soort balans in het leven die veel mensen missen. We willen niet dat je je lange tijd ellendig voelt – we willen dat je je helemaal niet ellendig voelt – maar we willen je wel laten weten dat als je negatieve emotie voelt, je goed werk doet.

Dus zeg dat je je niet goed voelt en het komt er op een dynamische manier uit. Ja, wat jij energetisch in het schilderij stopt is heel belangrijk, maar bij de persoon die er in de galerij naar kijkt of die het koopt en er naar kijkt, gaat het erom hoe die zich op dat moment voelt.

Ze kunnen resoneren met de pijn die jij voelde en dat ze daarom het schilderij willen, OF ze kunnen resoneren met wat er uit ontstaan is. Zie je wat we bedoelen?

Dus maak je geen zorgen om wat je eerder gecreëerd hebt. Belangrijk is dat je het nu WAARDEERT als je er naar kijkt, en de echtheid voelt. En we zullen het zeggen zodat het misschien makkelijker te begrijpen is voor jullie: We willen niet dat je denkt dat als je het geschilderd hebt op een moment dat je je niet goed voelde, het niet langer waardevol is, want dat is niet het geval, want het is vol van alles wat Jij Bent; en degene die daar naar op zoek is zal ermee resoneren. En als jij op dit moment waardering voelt voor het contrast waardoor dit ontstaan is....

We hebben dit nog niet eerder gezegd en we willen het zo graag zeggen want het gaat over.... dat je niet compleet bent en dit nooit zult zijn omdat je eeuwig bent.... het gaat over dat je kwaad bent op jezelf omdat je grillig bent of niet goed genoeg en omdat je op een andere plek bent dan je wilt zijn. En wij willen dat je beseft dat dit een goed iets is en niet slecht als je zulke ervaringen hebt en verlangens lanceert.

Dus als wij tegen je zouden zeggen dat dit schilderij je niet meer vertegenwoordigt en daarom niet meer van waarde is, dan zou dat hetzelfde zijn als zeggen dat negatieve emotie slecht is, of dat het contrast slecht is, terwijl het contrast juist het spul is waar ALLE EVOLUTIE vandaan komt. Zie je wat we bedoelen?

Gast: Ja, ja. Ja!

Abraham: Er was een tijd dat je twee jaar was, en toen drie, en toen vier, en toen vijf en nu ben je hier, en dat is steeds deel geweest van wie je nu bent. En je wilt niets daarvan bagatelliseren, ook al ben je nu veel meer en veel anders dan je toen was. Dat alles is deel van wie je nu bent.

Gast: Ik wilde dat even duidelijk hebben want ook al creëerde ik het, het evolueert met mij, met mijn nieuwe denken, met mijn nieuwe gemoedstoestand.

Abraham: Ja, maar dat zit zo..... Dus stel dat je iets geschilderd hebt, en mensen kijken ernaar en denken, “Nou, je hebt geen kwast meer aangeraakt om het bij te werken.” Met andere woorden, de verf is opgedroogd en daar is het dan; het is zoals je het achterliet. Maar niets is zoals je het achterliet, want zodra je erover na gaat denken blijft het vibrationeel EVOLUEREN.

Dus het beste wat je doen kunt voor dat schilderij is het waarderen. Maar er is nog meer dat we willen zeggen: Niet alleen waarderen voor wat het is, maar waarderen wat er aan de hand was waardoor het ontstaan is. We willen dat je je zo voelt over iedere relatie die jou ooit gepijnigd heeft. [lol]

Gast: Over alles wat je creëert.

Abraham: We willen dat je je zo voelt over alles waar je denkt vergeving voor nodig te hebben. Je Innerlijk Wezen zal nooit vergeven want je Innerlijk Wezen heeft je om te beginnen NOOIT VEROORDEELD. Dat is iets om over na te denken, nietwaar?

Jouw waardering voor dit object is dus waardevol, ja, niet omdat anderen met een gelijkwaardige vibratie het dan eerder zullen vinden, maar omdat je jezelf vooruit blijft helpen, en dat kun je met alles doen in je leven.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nlAan ons is de taak om niet te wachten tot we onze aardse jas afleggen en terugkeren naar het licht, maar om tijdens dit aardse leven, in dit lichaam, te midden van donker en on-bewustzijn, de verbinding met het Goddelijke te herstellen. Om vervolgens deze Goddelijke energie, door ons lichaam heen, te laten groeien, uitbreiden en vorm krijgen in de fysieke werkelijkheid.

Op donderdag 21 mei om 20 uur is de lichtactivatie ‘Indalen van je Goddelijke Zelf’.

 

In de energieën van deze hemelvaartsdag (Ascension Day) en de kracht van het groepsveld, worden verharde lagen geopend, worden we weer verbonden, re-connected, met onze Goddelijke Bronenergie, dat wat eeuwig en oneindig is en integreren dit licht en bewustzijn in ons lichaam. 

 

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.