De energie in deze voorlaatste week van april 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 De energie in deze voorlaatste week van april kan aanvoelen als die van een hogedrukpan, en het vraagt heel veel van je om de teugels van je rit in je (innerlijke of uiterlijke) rollercoaster goed vast te houden en al je energie in goede banen te leiden.

De Zon-activiteit is in jaren niet meer zo aanhoudend hoog geweest, en daar kan je je best ongemakkelijk door voelen.

Slapen kan onrustig of onderbroken verlopen, je kan je ijl voelen, sterke stroming voelen in je zenuwstelsel, je snel geïrriteerd voelen.

Je kan je emotioneel voelen, soms kost het alle moeite van de wereld om te focussen en opnieuw je prioriteiten te distilleren uit een waaier van dingen die je aandacht vragen.

Er is veel kans dat je rond 1 of meerdere thema's (in jezelf of in situaties of relaties om je heen) aan het worstelen bent met je eigen weerstand naar verandering.

Toch weet je zeer goed waar je volgende stappen liggen, want je hoogste zelf heeft het je herhaaldelijk getoond

 Dit is een tijd waarin je heel snel van je padje af ’’kan glijden.


Je kan heel snel de neiging hebben om het op te geven, om je terug te plooien op het oude, om toe te geven aan donkere emoties, of kan je - daar waar je al een tijd mooi op weg was om te leven en te werken voor en in het hoogste goed - plots afglijden en keuzes maken die eigenlijk gestuurd zijn door het kleine bange ego, door het ego dat macht wil behouden ipv de weg van liefde te gaan, dat je je eigen kleine succes belangrijker gaat vinden dan het hogere goed voor heel de groep - en in dat geval kan het zijn dat je voelt dat je nu vast komt te zitten.

Door de hoge trilling kan je echter ook heel snel opnieuw je hoogste pad terugvinden - ook al kan dit lastig zijn, het zal altijd oneindig beter aanvoelen dan blijven hangen in of terugvallen in egostukjes.

 In elk geval zal je tegen eind deze maand duidelijk zien waar je grote transformatiethema ligt (vaak daar waar je het meeste weerstand toe hebt, maar waarvan je toch voelt dat je het wil aanpakken en oplossen of veranderen - opdat dat nu eenmaal beter is en past bij een hogere en betere manier van zijn.)

Het kan zijn dat je innerlijk bezig bent met beslissingen nemen, keuzes te maken, je koers te bepalen


Belangrijk is nu je niet te laten afglijden, sterk en stevig recht te blijven staan, het duister in je niet te laten winnen op het Licht in je, en ook niet toestaan dat anderen jouw Licht proberen te dimmen.

 

Je weet, het kan bedreigend aanvoelen voor anderen om je heen om op een Lichtere manier te gaan denken, voelen en handelen. Het kan mensen geïrriteerd en zelfs tot woede brengen.

Op zo'n moment is het goed en nodig jouw grenzen te bepalen, te respecteren, even innerlijk afstand te nemen, én in Liefde te kijken naar de situatie of de relatie. En dan zal je mededogen voelen, en beseffen dat je medemens ook gewoon mens is, en jou misschien emoties toont die je zelf verdringt. En ook dat is waardevol, want dan kan je in jezelf weer iets Lichter maken. In elk geval, meer dan ooit: keep the faith. Keer telkens weer terug naar kalmte, naar Liefde.

Dat zit in je, dat bén je


Fran Tielemans
www.maitreya.beWieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel

❥ “Wat zijn erfelijke aandoeningen precies volgens jullie? En wat kun je doen om jezelf hiervan te bevrijden?’’

❥ “Hebben fysieke ruimtes ook ‘healing’ nodig – en blijft de energie van nare gebeurtenissen eigenlijk standaard ‘hangen’?’’

❥ “De laatste tijd horen wij veel over de zogenaamde ”Med-beds”. Wat doen deze precies? Is dit buitenaardse technologie? Wordt het werken met med-beds het ‘nieuwe normaal’ voor de mens in de overgang naar de ”nieuwe tijd” tot wij zelf in staat zullen zijn om onszelf zonder hulpmiddelen te genezen?“

❥ “Menstruatiepijn is een veel voorkomend probleem op Aarde. Waarom hebben hier zoveel vrouwen last van en wat kunnen wij doen om dit te verlichten?’’

❥ “Waarom kan de ene vrouw wel kinderen krijgen en de andere vrouw niet? En… hoe kijken jullie naar onze pogingen om kinderen te krijgen via IVF en embryoselectie?’’

❥ “Veel zielen hebben gekozen voor dementie om het leven mee te eindigen. Maar wat is hier de betekenis hiervan? En is dit puur iets wat met bewustzijn te maken heeft, of zijn er andere chemische factoren die dit in de hand werken?’’

 

Videochanneling Healing 2

 

❥ Zondag 24 april 2022, 20:00 – (ongeveer) 21:30 uur

❥ Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel in het Nederlands

❥ Bijdrage €12,50Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.