De eerste stralen van de zonsopgang ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Meteen aan het begin van de quarantaine vertelde Kryon dat het hier gaat om een biowapen, gefabriceerd in China.

Nu de president van de VS dit ook heeft aangegeven, ontstaat er een heel ander plaatje en is het dus blijkbaar al algemeen bekend dat het hier gaat om een wapen van massavernietiging, gemaakt door mensen. 

In de eerste week van zijn presidentschap van de VS heeft de president een wet gemaakt om alle pedo's en mensenhandelaren aan te pakken.

Dit is super succesvol en hij heeft er al bizar veel te pakken. Vooral blijken het de allerrijksten in de wereld te zijn en zelfs ex presidenten van de VS lijken hiervoor veroordeelt te gaan worden. 

Machtige organen zoals de katholieke kerk, blijken kinderenhandelaren, verkrachters en moordenaars te zijn. Ooit was dit ondenkbaar, terwijl hier nu niemand meer van opkijkt. 

Bijzonder genoeg lijkt opeens de hele wereld aangevallen te worden door een biowapen, vlak voordat de machtigste mensen op aarde lijken te vallen voor de gerechtigheid van de president van de VS. 

Deze groep mensen bezitten toevallig ook al het onderwijs, de wapenindustrie, de banken, de WHO, de gezondheidszorg, big pharma, en uiteraard de media.

In deze context begrijp ik veel van de wereldleiders en de politiek in Nederland, heel goed. Zij weten dat dit virus als wapen wordt ingezet en ze willen voorkomen dat dit verder succesvol kan worden ingezet door de quarantaine te starten. Ik begrijp ook, dat ze het niet hebben over een biowapen om de mens niet verder bang te maken hier in Nederland.

In dit geval is het logisch dat ze wachten tot alle ampullen - met het door mensen gemaakte virus - terecht zijn, voordat ze de quarantaine opzeggen. Als ik in de politiek zou zitten, zou ik ook deze keuze maken maar ik zou wel eerlijk zijn tegen het volk zoals de president van de VS.

Wie er ook achter dit biowapen zit en de verspreiding ervan in vele landen, had nooit verwacht dat wij de quarantaine netjes uit zouden zitten totdat hun koppen zullen rollen.

Kryon & Jeshua zeggen steeds weer dat onze ontwikkeling twee stappen naar voren is en soms een stap terug. Dit is die stap terug en ik kijk nu al uit naar de volgende stappen naar voren. 

Door al het leed zie ik ook de zegeningen in deze situatie. Ouders en kinderen krijgen een adempauze van de sleur van het moeten en kunnen tijd met elkaar doorbrengen. Heel veel mensen hebben tijd om zich te verdiepen in hun eigen ontwikkeling en dat merken we overduidelijk in ons netwerk. 

Ik zeg niet dat alles wat ik hier schrijf waarheid is maar naar mijn mening wel waarschijnlijk. Voor mij verklaart het ook de rare houding in Nederland van de politiek. Ik hoop dat ze ook het volk gaan vertrouwen met waarheid ipv ze tegen elkaar opzetten met kliklijnen en straffen. 

Met het plaatje wat ik nu heb, zit ik de quarantaine met veel plezier uit en help ik waar ik kan. Stiekem ben ik super blij dat wij als mensheid deze biowapen-aanval hebben overleeft. Ik zie de eerste stralen van de zonsopgang al, na deze donkere nacht en ik hoop jij nu ook. 

Davy en Denise

www.lichtwerkersnederland.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lichtactivatie Leeuwenpoort

 Zaterdag 08 - 08 om 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland