De eerste halte na het overlijden ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel

 Uit: Incarnatie 2.0

Wanneer een persoon overlijdt – ervaart deze vooraleerst een reeks belangrijke integraties. Er zijn natuurlijk eindeloos veel variaties in dit proces – en voor sommigen gaat dit snel en voor anderen duurt het wat langer.

We hebben hier graag nog eens een apart gesprek over, wat helemaal de diepte ingaat op het onderwerp van datgene wat jullie de dood noemen. Maar doorgaans wordt allereerst ervaren dat het Bewustzijns-perspectief wat men als fysieke mens had - als het ware ‘openbreekt’. Het kan ineens veel meer informatie tegelijk verwerken. Alsof je zeg maar - een stel oogkleppen afzet en ineens veel verder kunt zien.

 

Het Persona-Zelf filter, wat vaak de hoofdrol toebedeeld krijgt tijdens de focus van de ziel in het fysieke, zal na de transitie naar het non-fysieke - in verschillende fases transformeren. Hierbij zullen, naarmate de frequentie stijgt, uiteindelijk alle geloofsovertuigingen die niet langer dienen wegvallen. Hiermee wordt een heel nieuw niveau van de Ik-Ben ervaring toegelaten.

Een deel van deze reis kan overigens ook al in het fysieke gemaakt worden, afhankelijk van hoe men in het leven kiest te staan.

Met het doorlopen van deze fases in het non fysieke, wordt vervolgens eerst een fusie met het Hoger Zelf ervaren. Dan volgen weer andere transformaties en inzichten en daarna vindt de volledige omarming van het ziels-perspectief plaats. Je zou dus kunnen zeggen dat het ziels-perspectief doorgaans in etappes wordt toegelaten in het bewustzijn. Dit is waarom mediums bijvoorbeeld ervaren dat zij contact kunnen maken met de geest van een persoon in verschillende niveaus van ontwikkeling.


Sommigen zijn zich nog niet bewust van het idee dat zij zelfs maar een ziel hebben, en anderen zijn een vrijwel onmiddellijke samensmelting met de ziel aangegaan na het overlijden. Nogmaals, dit hangt dus af van hoe het fysieke leven is geleefd en natuurlijk, van wat de wens van de ziel zelfs was voor dat leven.

 Denise: Dus de fusie met het Hoger Zelf is voor de meesten van ons de eerste halte na het overlijden?

Correct. Maar nogmaals, iedereen maakt deze reis op zijn eigen unieke manier en zoals gezegd zitten er nog allerlei energetische integratie processen omheen. Voor sommigen is ook deze fusie niet onmiddellijk mogelijk – omdat zij eerst nog bepaalde verhaallijnen uit het afgelopen leven willen integreren bijvoorbeeld.

Deze reis is uniek voor ieder mensenleven, maar zal er altijd perfect op aansluiten. De samensmelting van het Ik-ben perspectief als mens – met het Zijns perspectief van het Hoger Zelf kan enigszins vergeleken worden met het wakker worden uit een droom.

Wanneer je nu wakker wordt uit een droom, duurt het vaak slechts enkele seconden voordat alle informatie van de ‘fysieke realiteit’ weer je bewustzijn binnenstroomt. En hoe ‘echt’ de droom ook geleken mag hebben, voor de meesten van jullie, verdwijnt die informatie na het ontwaken vrijwel direct weer naar de achtergrond. Dit betekent niet dat je geen mooie lessen of inzichten uit de droom kunt overhouden natuurlijk. 

Zo is er ook na het overlijden; voor ieder mens een punt waarop op deze wijze ‘teruggekeken’  kan worden op het leven, wat op dat moment meer zal voelen als een droom die herinnerd wordt. Maar wel een die tot in detail teruggekeken kan worden en waarin je ook alternatieve scenario’s kunt bekijken en verkennen. Met andere woorden; opties die niet daadwerkelijk in dat leven uitgespeeld zijn kunnen eventjes als concept ingevoegd worden ‘in de film’ zeg maar - om te kijken of de energie van die opties jou aanspreken. Ook krijg je de kans om jouw film bijvoorbeeld door de ogen van een ander te zien – en dan in het bijzonder van alle mensen met wie je contact gehad hebt in dit leven.

Na het integreren van het leven wat zojuist volledig is ervaren – zal de ziel de unieke optelsom van dit avontuur vervolgens ‘onthouden’ in de vorm van energie. De wereldse verhaallijnen worden losgelaten maar de vibratie van de ervaringen die uitgespeeld zijn in dat specifieke leven, worden opgeslagen in een soort energetische database. De individuele ziel bestaat dan uit een trilling die omschreven kan worden als puur weten.

Het weet wat er energetisch uit dit mensenleven gehaald is en het weet aan welke andere energieën of ervaringen, in het fysieke of elders; mogelijk nog een behoefte bestaat. 

Deze helderheid – welke als een zuivere diamant achterblijft na het zeven van alle losse grond en het afspoelen van de aarde, dient zich voor de ziel aan - op het niveau van dat, wat wij de Overziel noemen. Dit is dus opnieuw een soortement ontwaking, maar nu op een nog hogere trilling. De ziel komt hier tot de kern van zijn eigen bestaan – wanneer deze zich bewust wordt van zijn inherente verbinding met de Overziel. 

 

Dit is het niveau van Bewustzijn – waar vanuit het idee van het maken van een ‘volgende’ reis naar de aarde, zich als vanzelf als mogelijkheid zal aandienen. ‘Volgende reis’  is echter niet het perfecte woord; ‘aanvullende reis’ - past hier beter. En dit is dus ook meteen het punt waarop je dan zelf kunt kiezen om dit idee te ervaren als een chronologisch ‘opvolgend’ leven of niet, dat is aan jou. 

Arjun van de Yahyel

Wieteke Koolhof
design4awareness.com


 

Reïncarnatie; wat een ongelooflijk interessant onderwerp is het toch! Er is natuurlijk al heel veel gezegd over dit onderwerp – maar zoals er hier door onze sterrenfamilie op in wordt gegaan… zo hebben we het nog niet vaak gehoord!

 

De Alien Academy serie vind zijn vorm in een Vraag en Antwoord setting. Een lijstje met de vragen die worden behandeld vindt je onderaan deze beschrijving. Een fijne vorm om ‘mee te luisteren’ en mee te fantaseren.

 

Deze transmissies zijn perfect voor alle mensen die hun hartsbewustzijn en hun mentale nieuwsgierigheid gelijktijdig en in harmonie, op speelse wijze wensen te activeren.

Tijdens het luisteren zal het een ieder al snel duidelijk worden waarom deze transmissie de titel ‘Incarnatie 2.0’ heeft gekregen. Dus heb je zin om even lekker een momentje ‘high vibe’ informatie te downloaden met Arjun en de Yahyel? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een (inter-) actieve transmissie die goed samen gaat met een kopje koffie – speciaal voor de extra nieuwsgierigen onder ons.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.