De eenvoud die het zo ‘‘moeilijk” maakt ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij zitten in een prachtig proces. Het bestaat uit vele processen die door elkaar heen lopen. Ieder proces is een zelfstandig proces en toch heeft ieder proces invloed op elk van de andere processen. Dat is het werk van het universum.

Wij zien het in de natuur. Mensen hebben die sterke natuur naar eigen hand willen zetten. Gevolg, “chaos”. De natuurlijke regulatie is losgelaten en kan door de mens niet meer in oorspronkelijke vorm worden terug gebracht. Dat kan alleen de natuur zelf.

Zo is het ook met onze transformatie. Het is een bijzonder proces. Het is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Wij willen daar onze eigen invloeden op houden. Onze eigen vinger in de pap. Net als bij de natuur. Wij zien dat door het menselijk ingrijpen, de natuur gaat ontsporen. Zo is het ook met ons eigen proces.

Wanneer wij het proces zijn eigen gang laten gaan, worden wij van moment naar moment geleid. Dat is niet de menselijke instelling. Onze instelling is … zelf doen. Controle houden over wat er in en met mij gebeurt.

Wanneer wij enig begrip hebben van wat deze processen tot doel hebben, dan zouden wij achterover gaan zitten en genieten. Laat de boeren maar dorsen. Het komt goed. Laat het water maar stromen over Gods akkers...

❥ Dat is niet onze instelling.

Wij willen weten.

Wij willen begrijpen.

Wij willen zien.

Het universum vraagt je keer op keer en ‘‘waarom vertrouw je ons niet. Waarom geef je jezelf niet over aan dit bijzondere proces? Je hebt geen begrip van waar je helemaal naar toe geleid wordt. Dat gaat je begrip te boven. Wij weten het. Wij kennen het. Wij zien het draaiboek. En toch wil je ons niet je vertrouwen geven?

Het is veel gemakkelijker dan je denkt.

Vlieg van moment naar moment. Dat je vergeetachtig bent, is juist te bedoeling. Anders zou je nog meer controle willen hebben. Wanneer je het allemaal veel lichter en luchtiger op zou nemen, zou je veel meer genieten. Wordt je trilling gemakkelijk hoger, wat je weer veel gemakkelijker door het proces heen leidt.

Maak het je gemakkelijk. Geef ons je beide handen. Doe je ogen dicht en je derde oog wijd open. Het is een bijzondere reis.

Ga zitten, de trein rijdt……

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.