De drang vanuit je ziel ♥ Geertje Smit ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Geertje Smit channelt het Veld van Liefde

 

Voorafgaand aan dit leven hebben velen van jullie zich een missie gesteld. Ieder mens heeft een roep in zijn hart, een focuspunt, het gevoel dat hij of zij iets heel specifieks in de wereld wil zetten. Dit is geen gevoel dat je ‘bedacht hebt’, nee, het is heel specifiek wat je komt brengen, een stukje van de waarheid waarmee jij je hebt verbonden en dat jij je via ervaring eigen hebt gemaakt. Omdat je deze missie vanuit zielsniveau wilt volbrengen, word je op een zeker moment wat ongeduldig.

Je bent er gepassioneerd over, je wilt er iets mee doen en je wordt je bewust van het momentum dat zich opbouwt hier op aarde, de behoefte van mensen aan een ander perspectief, aan contact met de bron, aan een dieper weten of de ankering in een breder bewustzijn.

Jullie krijgen daarom soms wat haast.

Jullie willen aan de slag, werk maken van wat je weet, anderen behulpzaam zijn en werkelijk iets voor anderen kunnen betekenen, vanuit je hart. En hoewel die behoefte in de basis geïnspireerd is op een dieper weten, een voornemen waaraan je je op zielsniveau hebt verbonden, is de manier waarop je dat in de wereld wilt zetten soms nogal ‘old school’, gebaseerd op oude principes van haast, voor elkaar krijgen, aan de slag gaan of in de markt zetten.

Jullie weten niet anders, dit is het klimaat waarin je bent opgegroeid, maar het is eveneens een aanpak die niet is afgestemd op de moeiteloosheid van jouw missie. 

Dat wat je komt brengen gaat je eigenlijk altijd gemakkelijk af, staat heel dicht bij je, is werkelijk wat je bént, je geeft van wat je bént. Dan is een losgekoppeld 'doen' niet aan de orde.

Wij drukken jullie op het hart dat wat jij in de wereld wilt zetten vanuit het diepst in jouw hart ook in de wereld gezet zál worden, wanneer jij je daartoe bereid verklaart. Verklaar je dus bereid, nu meteen, en meng je niet in de wijze waarop dit tot stand zal komen. Je hebt geen idee van de liefdevolle niveaus van waaruit je wordt ondersteund. Je hoeft de details niet te organiseren. Jij verklaart je eenvoudig bereid.

Leun dus achterover, letterlijk, en verheug je in de wetenschap dat ieder integer en hartgedragen verlangen tot expressie gebracht zal worden omdat jij bereid bent. 

Omdat jij je hebt aangemeld, bewust, vanuit het verlangen in jouw hart.

Geniet van jouw leven en volg die innerlijke impuls en weet dat je ingezet wordt waar je van dienst kunt zijn, maar maakt er geen werk van. Vat het niet in een businessplan, maak geen vastomlijnde praktijk, maar houd jezelf open. En volg je impuls, van moment tot moment.

Verklaar je bereid. Laat je inzetten.

Vraag waar je behulpzaam kunt zijn en luister, in elk moment, zodat jou helder wordt wat je te doen staat, eveneens van moment tot moment. Dan zal vanzelf duidelijk worden wat jou de meeste vreugde schenkt.

Geertje Smit
geertjesmit.nl


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.