De definitie van een lichtwerker ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Kryon vraag en antwoord 

 

 

Vraag


Beste Kryon, ik betwijfel nogsteeds of ik een lichtwerker ben. Hoe krijg ik een definitief antwoord op deze vraag?

En ik heb ook deze vraag al een tijdje: als een mens geen lichtwerker is, wat is hij of zij dan wel? Een lichtwerker die zich er nog niet bewust van is een lichtwerker te zijn, of iets anders? Zijn er naast lichtwerkers nog andere rollen en zo ja, welke zijn dat?


Antwoord


Nogmaals, laat de esoterische indeling van terminologie jouw leven niet bepalen. Als je de gewenste definitie niet vindt, zou je dan willen stoppen met je spirituele zoektocht?

De definitie van een lichtwerker is een mens die beseft dat er meer in het leven is dan in de 3D-realiteit en daarom probeert zijn of haar bewustzijn zich op spirituele wijze te verruimen. Er zijn net zoveel lichtwerkers-“typen” als dat er mensen zijn. Sommige bevinden zich in de ontdekkingsfase en sommige bevinden zich in de actieve fase waarin ze het zelf hebben geïdentificeerd en geshift zijn naar een plek waar ze hun vibratie kunnen verhogen en daarmee invloed hebben op het donkere van de planeet.

Dus als jij iemand bent die vraagt of je een lichtwerker bent, dan ben je dat natuurlijk! Waarom zouden je ogen zelfs op deze pagina zijn gericht als je geen lichtzoeker was?

En ja, in sommige opzichten zijn alle mensen lichtwerkers die wachten om hun lichten aan te doen. Dit is een diepgaand besef en dat is de lering die we bieden. Er zijn de waarheidszaden in jullie allemaal, en door vrije keuze zullen sommigen beginnen met zoeken en anderen niet. Er is in geen van beide gevallen een oordeel, maar er is een enorme verandering in de mens die begint te ontwaken en de vraag stelt: "Is er meer?"

 

Kryon

 

Gechanneld door Lee Carroll

www.menus.kryon.com 


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.