De definitie van een lichtwerker ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Kryon vraag en antwoord 

 

 

Vraag


Beste Kryon, ik betwijfel nogsteeds of ik een lichtwerker ben. Hoe krijg ik een definitief antwoord op deze vraag?

En ik heb ook deze vraag al een tijdje: als een mens geen lichtwerker is, wat is hij of zij dan wel? Een lichtwerker die zich er nog niet bewust van is een lichtwerker te zijn, of iets anders? Zijn er naast lichtwerkers nog andere rollen en zo ja, welke zijn dat?


Antwoord


Nogmaals, laat de esoterische indeling van terminologie jouw leven niet bepalen. Als je de gewenste definitie niet vindt, zou je dan willen stoppen met je spirituele zoektocht?

De definitie van een lichtwerker is een mens die beseft dat er meer in het leven is dan in de 3D-realiteit en daarom probeert zijn of haar bewustzijn zich op spirituele wijze te verruimen. Er zijn net zoveel lichtwerkers-“typen” als dat er mensen zijn. Sommige bevinden zich in de ontdekkingsfase en sommige bevinden zich in de actieve fase waarin ze het zelf hebben geïdentificeerd en geshift zijn naar een plek waar ze hun vibratie kunnen verhogen en daarmee invloed hebben op het donkere van de planeet.

Dus als jij iemand bent die vraagt of je een lichtwerker bent, dan ben je dat natuurlijk! Waarom zouden je ogen zelfs op deze pagina zijn gericht als je geen lichtzoeker was?

En ja, in sommige opzichten zijn alle mensen lichtwerkers die wachten om hun lichten aan te doen. Dit is een diepgaand besef en dat is de lering die we bieden. Er zijn de waarheidszaden in jullie allemaal, en door vrije keuze zullen sommigen beginnen met zoeken en anderen niet. Er is in geen van beide gevallen een oordeel, maar er is een enorme verandering in de mens die begint te ontwaken en de vraag stelt: "Is er meer?"

 

Kryon

 

Gechanneld door Lee Carroll

www.menus.kryon.com 


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.