De dagen rond de Volle (super-) Maan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Deze dagen rond de Volle (super-) Maan kunnen ietwat verwarrend aanvoelen. Enerzijds kan je het gevoel hebben te bruisen van ideeën, plannen, vernieuwing, - maar anderzijds kan je terzelfdertijd voelen dat je 'vast' zit, dat je geen meter vooruit raakt, en dat er daar bovenop nog veel verwarring is om je heen - van zovele mensen die al het Licht dat is 'binnengekomen' niet of onvoldoende kunnen vasthouden (omdat er geen of te weinig aarding is), waardoor hun energie alle kanten opschiet.

 En dan kan je maar één ding doen: jezelf telkens goed centeren, dagelijks je aura opschonen, de stilte in jezelf opzoeken, en zeker: ontdekken en op een rijtje zetten wat jouw eigen prioriteiten zijn voor de komende tijd.

Je kan best geconfronteerd worden met onopgeloste schaduwstukken van jezelf, in jezelf, van anderen of via anderen, en dan kan je maar één ding doen: ze aanpakken, ze transformeren of gaan oplossen. Je krijgt daar alle hulp van van de vele planeten die retro lopen. Ze helpen je een stap achteruit te zetten, en jezelf, je situatie, je plannen vanuit een hoger perspectief te bekijken, en eventueel heraflijning en herziening toe te passen. Zodat je zeker bent dat je doet wat voor jou het hoogste is, dat je geen tijd en energie verliest met wat niét behoort tot je hoogste weg - en indien je dat laatste het geval is, dan zou je dat nu heel klaar en duidelijk kunnen zien en aanvoelen. Zodat je loslaat wat teveel is, en behoudt wat waardevol en goed is.


Er is ook een sterk dooreenschuddende energie aanwezig, die alles losmaakt wat niet het hoogste goed is, die je laat zien waar je van je paadje bent afgeweken, en waar je je verloor in illusies. Het helpt je om veel fysiek bezig te zijn, veel met water te werken, je huis op te ruimen, en dingen te herschikken of los te laten. Zodat de Volle Maan van morgen 03u37 jou oplaadt met alle nieuwe moed, inspiratie, nieuw perspectief die je nu nodig hebt. Zodat je dan later in de loop van september weer het gevoel zal krijgen dat alles vanzelf opnieuw gaat bewegen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.