De dag buiten de tijd: 25 juli ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

Vanuit de Tzolkin of Maya kalender is 25 juli de Dag buiten de Tijd. Dit heeft te maken met de 13 manen kalender van de Tzolkin, waarbij 24 juli de laatste dag van het oude jaar is en 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar is.  (Let op dat valt samen met de oud Egyptische nieuwsjaar dag).

De Maya kalender kent dus in feite maar 364 dagen in plaats van 365 dagen, en dat betekend dat 25 juli, de Dag buiten de Tijd, een dag is die ‘over’ is.

Een dag van loslaten van het oude en voorbereiding of intenties zetten voor het nieuwe. Een dag waarbij je vanuit de Tzolkin bewustzijnsvelden even vrij bent van de hele cyclus van het jaar. En ook een dag waarbij de focus wereldwijd gericht is op de energie en schepping van vrede.

❥ Deze dag is dus uitermate geschikt om dieper naar binnen te gaan en de innerlijke balans op te maken.

Vanuit dit perspectief is het morgen de start van een nieuwe cyclus, een ‘nieuw jaar’, Die zoals gezegd samenvalt met het oud Egyptische nieuw jaar. Ook al bevind zich dit op een andere resonantie of golflengte, het is weer een helder voorbeeld van hoe alles met alles verbonden is en nauw samen werkt binnen het Goddelijk Plan.

 

Derde 7 - 7 portaal

 

25 - 7 is ook een derde 7-7 portaal en ook dat betekend een krachtige instroom van hogere lichttrillingen vandaag die diep inwerken op het bevrijden en her-inneren van jouw potentie aan scheppingskracht. We zitten in de juli energie inmiddels in de omslag van 'water energie'  en zachte vrouwelijke energie stromen (vooral emoties) naar het herrijzen van de vuurkracht.

❥ Zie eerdere artikelen van deze maand

Dat gaat om de transformatie en kracht van de vrouwelijke blauwdruk, om te her-inneren, op te pakken en werkelijk te gaan staan in ons scheppend vermogen. Om te beseffen dat we vanuit deze kracht (mede) scheppers zijn en weer te leren die krachten in te zetten in de schepping van ons leven op aarde en daar de verantwoordelijkheid voor op ons te nemen.

In de energie van de Dag buiten de Tijd, waarin naar binnen keren en bezinning centraal staat kunnen diepere inzichten rondom jouw innerlijke creatiekracht gewekt worden. Waardoor je met nieuwe helderheid, intenties en focus jouw nieuwe Maya jaar in kunt stappen.

Ik wens iedereen een fijne, verstilde en verinnerlijkte dag toe. Dat het de vernieuwing in jou en je oorspronkelijke potenties bewust mag belichten!


Willemien Timmer 
apofyliet.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.