De consequenties van het wel of niet in je vortex zijn (1) ♥ Denise Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Dat er consequenties zijn van het wel of niet in je vortex zijn is duidelijk. Op de aarde kun je beiden kanten van de medaille ervaren, zowel het donker, als het licht.

Als je dit van de collectieve kant bekijkt, is het logisch dat het merendeel van de mens niet aanwezig is in hun vortex en daarmee de verbinding met hun ziel niet kunnen ervaren.

Want in uitlijning met de ziel kan er bijvoorbeeld niet worden meegedaan aan het voeren van een oorlog of andere wreedheden tegen mensen en dieren. Dit is natuurlijk de reis waar zoveel over gesproken wordt, waar ieder in zijn eigen tempo van het ego naar het hart gaat.

Wat we allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat wij -als mensheid- in de basis ons zielsverlangen willen vervullen: een leven in harmonie. Daarom is er vanuit een hoger perspectief gezien, geen één mens dat in zijn of haar kern, uit donker en 'slecht' bestaat. Het verschil is alleen, dat het ene mens die ziel kan horen en de ander niet of nauwelijks.

En in ons allemaal heerst er een bepaalde ontevredenheid die we ervaren. Er zijn namelijk honderdduizenden redenen op aarde, om ons niet goed te voelen, met alles dat er hier gebeurt. En één van de aller lastigste uitdagingen, die tevens tegelijkertijd ook dat hogere collectieve zielsverlangen is, is die blijvende staat van bewustzijn: ''de  hemel'' - op aarde te ervaren. Maar die kunnen we niet ervaren, als we hem niet eerst zelf creëren. 

De wisselwerking tussen, jij die jezelf ''jij'' noemt en de ziel


Wat er ook in de wereld gebeurt, waar jij je positieve focus ook grotendeels op weet te houden, er gebeurt altijd wel iets om je heen, altijd is alles in beweging. 

Op het moment dat jij gedachten hebt die lager vibreren, een negatief beladen mening hebt over een bepaalde situatie of gebeurtenis, ontvang je gevoelens die naar voelen. Ze voelen vervelend. Het doet pijn en er volgt verdriet. En waar wij als mensheid de koning in zijn: we creëren verstoppingen door deze gevoelens te onderdrukken.

De ziel, die namelijk het gehele overzicht heeft, een groter of hoger perspectief genoemd, kan het niet met jou eens zijn.

De ziel is pure positieve energie die kijkt door een roze bril naar alles dat is, wat het ook mag zijn, wat er ook gebeurt. Vanuit de Source gezien, zijn er geen oordelen over de gedragingen van andere mensen. Dat is namelijk het standaard ticket die je kreeg bij het inchecken van het leven op aarde: een vrije wil. Deze mag ieder op elke mogelijke manier inzetten voor het licht of voor het donker. Iedereen mag daar vrij gebruik van maken.

Doorbreken van de cirkel

 

Mensen die vastzitten in een laag vibrerende realiteit en die stappen blijven zetten die niet in uitlijning zijn met hun ziel, blijven zich chronisch naar voelen en blijven daardoor hun bestaan - waar ze vaak niet tevreden mee zijn - door ziekte en andere ellende - ongewild in stand houden.

De ziel blijft - zoals bij iedereen - die nare feedback geven, omdat de mening van de ziel altijd liefde is. Door het contrast te ervaren tussen licht en donker worden de mensen dus aangespoord zich richting hun vortex te bewegen. Om te leren kennen wat goed en juist is voor hen. Zo kunnen er hogere keuzes worden gemaakt, die meer overeenstemmen met hun ziel. 

Doordat alle mensen het op deze manier voelen, het ervaren door het vallen en opstaan en zich langzaam maar zeker beginnen te realiseren dat ze überhaupt een keuze hebben, wordt er een innerlijk licht geactiveerd. Er wordt iets aangezet van binnen omdat jij zelf op die knop hebt gedrukt. Jij hebt besloten - door te ervaren wat je niet wilt - je vrije wil in te zetten om te reiken naar iets dat lichter voelt - te gaan ervaren wat je wel graag wilt.

Momentum

 

Want als iets licht voelt en iets voelt zó goed, dan willen we daar natuurlijk graag méér van! We zijn geneigd dit gevoel vast te willen houden want iedereen wilt zich vanuit hun basis happy voelen! Het voelt goed om creatieve uiting te kunnen geven aan je ziel, door er gehoor aan te geven en jouw unieke stappen te zetten op een pad die jij helemaal zelf (!) mag uitstippelen. Als je doet wat helemaal bij jouw unieke zelf past, voed jij de ziel. En de ziel voed jou meteen terug door die positieve feedback die je voelt. 

Alle activiteiten, kunstwerken, bezigheden, passies, helemaal op te gaan in dát wat je aan het doen bent is één van de belangrijkste onderdelen jouw ziel een stem te geven en je de hemel wel degelijk op aarde kan ervaren. Alles dat het gevoel van gelukzaligheid in jou activeert: is allemaal het channelen van je ziel.

En tijdens dat moment vervliegt je tijdsbesef en geniet je zo intens van deze vibe! In de dimensie waar je nu bent voel jij je dus happy, geliefd, tevreden, dankbaar! Je ervaart super veel vreugde als jij je innerlijke kinderen lekker laat buitenspelen. En dit is jouw vortex. Hier ben jij in contact met Source Energy. Via dit punt kan jij het zielenlicht dat je komt brengen, vaste vorm geven in de materie. 

De reden waarom jij je zó goed voelt, is omdat je op de trilling bent, die zeer overeenstemt met de trilling van jouw ziel. Hier ervaar jij die halleluja verbintenis met de Bron. En hoe langer en vaker je verblijft in jouw prachtige vortex, hoe harder de nare feedback is van de ziel als je ineens uit die vortex knalt.

Leer om de trillingen te voelen


Bam... en daar lig je met je gezicht op de grond. Uit de vortex, weg gelukzaligheidsgevoel.

Er is in een kort moment iets gebeurd waardoor je jezelf hebt laten afleiden. Je hebt jezelf laten storen door bijvoorbeeld de energie van iemand anders, waar jij bewust of onbewust, een oordeel op hebt geplakt. Of je gedachten gingen even naar het verleden toe naar die ene nare gebeurtenis. Of je dacht even aan die vervelende boodschappen die nog in huis gehaald moeten worden, waar je totaal geen zin in hebt. Kort samengevat: je startte een negatief momentum en belandde weer terug in je hoofd.

Nu bevindt je je op een andere trilling en op deze trilling trek je gedachten aan die bij deze trilling horen. Het is super gemakkelijk dit negatieve momentum, zwaarder te maken, te rekken en het te delen met andere mensen, dit maakt dat je blijft waar je bent. Voor degene die beseffen dat er een keuze gemaakt kan worden met de vrije wil, kunnen opnieuw kiezen voor een positief momentum door gedachten te kiezen en daarmee dus fijne gevoelens te creëren. Hoe eerder je dus doorhebt dat je afdwaalde, hoe makkelijker het is om jezelf weer terug te coachen die vortex in. En, hoe langer je in je vortex verblijft, hoe naarder jij je dus voelt als je niet in de vortex bent.

Welke verhaallijn kies jij ?

 

Het spelletje sims 4 is een goed voorbeeld om je te helpen bij je beeldvorming: in deze levenssimulatie kun je kiezen wat je maar wilt spelen. Je bent een poppetje die zich in een wereld begeeft. In dit spel kun je alle opties aanklikken om een verhaallijn te creëren die je graag wilt spelen. Elke optie, dus elke richting die je kiest, zal leiden tot een andere uitkomst, een andere dimensie, een andere realiteit. 

Je kan, net zoals in de sims 4 niet direct de hele weg zien, maar je kunt je wel bewust focussen op welke richting je uit wilt, door te leren om je ziel als leidraad te gebruiken.

Ja, wij zijn door de eeuwen heen weggecoacht bij onze vortex, door kerkelijke instanties, maatschappelijke invloeden en noem maar op. Er wordt verwacht je vooral te laten leiden door een macht of autoriteit buiten je. Die menen pas echt te weten, wat goed voor jou zou zijn. En dat is juist de hele grap, want alleen jij kan voelen wat juist is voor jou. Daarom ligt jouw kostbare momentje op aarde en wat jij met die gegeven tijd doet, in je eigen handen en ben jij in staat jouw realiteit zo extreem te veranderen, als dat jij zelf wilt.

Jij bent altijd degene die bepaald, of je dit nu bewust of onbewust doet. 

Dus vanaf nu is de vraag dan ook niet meer wat jij over jezelf vertelt. Je mag direct beginnen om het verhaal te starten dat jij wilt vertellen over jezelf. En daarmee getuige bent van de manifestaties waar je meer van wilt in je leven. 

Als je in de dimensie van negatief momentum verblijft, hoe gelijk je ook hebt en rechtvaardig lijkend ook, de ziel - die altijd liefde is - zal je altijd het contrast laten ervaren tussen jouw aardse mening en de hogere waarheid van liefde. Hoe langer dit genegeerd wordt, hoe langer je blijft in oudere energie en meer oude energie ervaart. Dit zijn de instructies die je niet kreeg bij het inchecken van het leven op de vrije-wil-planeet. Het fijne is natuurlijk, door dat dit je meer bewust wordt je verandering aan kunt brengen.

Oude jassen de kliko in

 

Door onze programmering is het wel zo'n beetje onze tweede natuur geworden, om dingen die we niet willen voelen hoppa, het onderbewuste in te drukken. Toch begint deze oude overlevingsstand die ons allemaal bekend is, steeds beklemder aan te voelen. Alsof die oude versleten jas ook nog eens 90 graden door de droogtrommel is gehaald.

Misschien voel je al dat het steeds moeilijker wordt deze oude patronen te blijven volgen. Jij, die weet dat er meer is en die openstaat voor verruiming van het bewustzijn, voelt die roep van de ziel steeds duidelijker worden.

Jij hebt namelijk jouw vortex ervaren en het - niet in de vortex zijn - wordt dus steeds a- relaxter. Er is niets buiten de vortex wat jou van binnen zó vervuld dan in die vortex te zijn. Het natuurlijke verlangen dat hieruit ontstaat 'het meer in verbinding willen zijn met je ziel' wordt dus steeds meer aangewakkerd op het moment dat je dit pad begint te lopen. Op deze manier leer je op natuurlijke wijze hoe jij je vrije wil gebruikt én hoe je bewust kan leren manifesteren, in je Goddelijke kinderschoentjes.

Ik wens dat je leert hoe jij jezelf weer terug de vortex in kan fluiten als je daar niet bent. Dat is lichtwerk. Je werkt voor het licht in jezelf en daarmee voor het licht in de wereld. 

Het is alles behalve gemakkelijk,   oeps....  it is easy! 
 
Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl

Hoe voelt het voor jou om deze navigatie van de ziel tools in de praktijk te brengen? Davy en ik organiseren een vakantie naar Gran Canaria, speciaal voor de lichtwerker die er bewust voor wilt kiezen om de levende verbinding met de ziel te ervaren en hoe deze te blijven voeden. De kernwoorden van deze reis zijn: ruimte, gemak, comfort, speelsheid, vrijheid, ontspanning & bovenal heel veel plezier! 

 

Lichtwerkers Nederland Reis  Verbinding met je ziel

Zaterdag 27 juni t/m zaterdag 4 juli 2020  Maspalomas Gran Canaria  Lichtwerkers Nederland Davy en Denise 

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland