De combinatie Arcturus/Pleiaden ♥ Judith Loeffen ♥ Lichtwerkers Nederland

De Arcturianen zijn goed vertegenwoordigd op aarde. Het zijn belangrijke lichtwerkers voor de aarde doordat ze een zeer groot bereik kunnen hebben. Deze zielen hebben vaak een hele brede frequentieband en kunnen daarmee de beschikking hebben over zeer hoogfrequent licht waarmee zij vooral hervormend en opbouwend werk doen.

Deze sterrenzaden zijn de grondleggers van de nieuwe maatschappij waar we graag naartoe willen. Je vindt ze dan ook vaak middenin de maatschappij, op die plekken waar hervorming het hardst nodig is.

 

De Arcturianen zijn voor een belangrijk deel de grondleggers geweest van de Atlantische beschaving


Deze is ontstaan uit hun visie, kennis en samenwerkende kracht. Deze hoogontwikkelde beschaving kunnen zij weer vorm gaan geven wanneer zij goed contact maken met hun wortels in Atlantis en Egypte. Beiden zijn erg belangrijk voor deze sterrenzaden en zal hen bij de wijsheid en innovatieve geest brengen die ons land hard nodig heeft.

 

Nederland is een krachtig portaal voor Arcturiaanse zielen en sterrenzaden


Door de sterke verbinding die Nederland heeft met water dient ons land als een poort tot de rest van de wereld. Dit kan je o.a. terug zien in het rijke handelsverleden van Nederland, maar het water dient ook als een energetische verbinder. Arcturianen zijn water-zielen en hebben de gave om via water verbindingen te leggen. Dit doen zij intern in hun eigen lichaam. Via die weg kunnen ze ook veel te weten komen over de overdrachten die er al bestaan in hun eigen systeem. Zij kunnen zo vaak bij informatie die vertelt over wie belangrijk zijn voor hun pad en missie, of wanneer zij belangrijk zijn voor het pad van een ander. Zij krijgen hiermee veel inzicht in de lijnen die er bestaan in het netwerk van zielen.

Veel Arcturianen zullen zich niet bewust zijn van deze kracht, maar hem toch onbewust gebruiken. Het zijn begenadigde zielen in het leggen van verbindingen en ze verzamelen vaak gemakkelijk de juiste mensen om zich heen. Dit is een belangrijke kracht in deze tijd waarin het van het grootste belang is dat lichtwerkers weer gaan herenigen, want we hebben elkaar nodig om die nieuwe samenlevingsvorm, een hoogwaardige en hartgecentreerde beschaving ook echt te creëren. Dit kunnen we niet alleen maar hier hebben we elkaar bij nodig.

 

Dat brengt me bij een veelvoorkomende hybride starseed, namelijk de combinatie Arcturus/Pleiaden

 

Net als Arcturus was ook de Pleiaden voor een groot deel verantwoordelijk voor de opbouw en bloei van Atlantis. Beiden planeten hebben zich teruggetrokken na haar val en hebben hun Atlantis ergens anders gecreëerd. In de 5e dimensie zijn er volop planeten en andere vormen te vinden waar er geleefd wordt naar het voorbeeld van deze beschaving. Je zou daarmee kunnen zeggen dat Atlantis de kern van de 5e dimensie vertegenwoordigd.

 

De Pleiaden heeft een andere kracht dan de Arcturianen


Er zijn verschillen maar ook veel overeenkomsten. De verschillen kan je o.a. terugvinden in het voorkomen. Waar Arcturianen vaak veel kracht uitstralen (dit hebben ze te danken aan hun sterke zonnevlecht en innerlijk zon), zijn Pleiadiërs vaak wat introverter en gevoeliger. Hoewel beiden zeer sensitief zijn, uit deze kwaliteit zich in andere vormen.

 

Pleiadiers zijn meesters van het hart en Arcturianen zijn vooral meesters van de ziel


Deze sterrenzaad combi is dan ook een hele waardevolle voor deze tijd, waarin we de missie hebben om het hart de ziel van de toekomst te maken. Daarnaast draagt deze combinatie bij aan herstel van de mannelijke en vrouwelijke energie balans. In Arcturianen zie je vaak een sterkere Yang terug en een bijzondere band met de Zon. Pleiadiërs hebben eerder een sterke Yin en een bijzondere band met de Maan.

De Pleiadische energie kan Arcturianen meer bij hun hart brengen en de Arcturus energie kan Pleiadiers krachtiger maken en dieper in hun centrum brengen. Daarnaast zijn beide planeten thuis in de Bron, waardoor ze beiden de beschikking over een zeer krachtig Hoger Zelf kunnen hebben. Mede hierdoor zijn de Engelen-starseeds van deze hybride vorm goed vertegenwoordigd. Vaak zijn het aarde-engelen met een verantwoordelijke missie voor het hart van de maatschappij.

Deze sterrenzaad combi is er één waar waarschijnlijk veel lichtwerkers zich in enige mate in zullen herkennen. Zeker in Nederland is hun roeping sterk, omdat ons waterrijke land Atlantis in het hart van het DNA draagt.

Judith Loeffen
www.judithloeffen.nl

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.