De astrologie van maart 2021 - Genezing ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

Maart 2021 is een verademing na 2 turbulente eerste maanden van het jaar.

 

Geen stelliums meer, geen retrogrades meer, geen T-vierkanten meer.

 

Gewoon driehoeken, Mercurius-Jupiter en Venus-Neptunus-conjuncties. WAUW!

 

Met de komst van de zon en Venus in Ram, is maart een maand met veel meer uitgebalanceerde elementen. We hadden dringend wat vuur nodig, en maart 2021 brengt het naar ons toe.

 

Vanwege de drievoudige Zon-Venus-Cheiron-conjunctie is het centrale thema in maart genezing en bevrijding van pijn en lasten uit het verleden.

 

Laten we eens kijken naar de belangrijkste transities van de maand:

 

3 maart 2021 - Mars gaat Tweelingen binnen

 

Op 3 maart 2021 verlaat Mars, Stier en gaat Tweelingen binnen. Mars in Tweelingen is om twee redenen een doorvoer om naar uit te kijken:

 

Mars en Tweelingen delen vergelijkbare kwaliteiten: extraversie, beweging, geroezemoes, nieuwsgierigheid

Mars in Tweelingen past driehoeken (in plaats van vierkanten) toe op de planeten in Waterman. Eindelijk is er iemand (Mars) om die creatieve Waterman-energie weer goed te gebruiken!

Mars in Tweelingen is als een vlinder die rond beweegt en dingen op gang brengt. Als je de laatste tijd verlegen of stil bent geweest, zal dit veranderen. Mars in Tweelingen houdt ervan om te praten en zijn mening te uiten - en jij ook!

 

4 maart 2021 - Mercurius Conjunctie Jupiter

 

Op 4 maart 2021 staat Mercurius conjunctie Jupiter op 17 ° Waterman. Dit is een zeer gunstige transitie waar we in februari niet veel van hebben kunnen profiteren, toen Mercurius retrograde was.

 

Mercurius is nu direct, dus als je vorige maand wat vertraging had, zal Jupiter je eindelijk zijn zegeningen schenken. Mercurius conjunctie Jupiter zal een hoognodig gevoel van opluchting en optimisme geven.

 

11 maart 2021 - Zon conjunctie Neptunus

 

Op 11 maart 2021 staat de zon conjunct Neptunus bij 20 ° Vissen.

 

Zon is onze identiteit. Neptunus heeft een oplossende kwaliteit, dus Zon conjunctie Neptunus is een kans om de oude definitie van wie je bent achter je te laten en het tijdloze, oneindige Zelf te ontmoeten dat je werkelijk bent.

 

Met zon conjunctie Neptunus is het beste advies om de chaos zijn werk te laten doen. Het is in de chaos - in deze creatieve ruimte van oneindige mogelijkheden - dat uiteindelijk een nieuwe orde zal ontstaan.

 

13 maart 2021 - Nieuwe maan in Vissen

 

Op 13 maart 2021 hebben we een nieuwe maan bij 23 ° Vissen. De nieuwe maan is conjunctie Venus en Neptunus, dus dit is echt een sprookjesachtige nieuwe maan. Soms worden dromen werkelijkheid, en wanneer de manifestatiekracht van een nieuwe maan Venus en Neptunus ontmoet, is alles mogelijk!

 

13 maart 2021 - Venus Conjunctie Neptunus

 

Op 13 maart 2021 staat Venus conjunctie Neptunus bij 20 ° Vissen. Venus conjunctie Neptunus is de meest romantische overgang in astrologie, en het is nog maar een paar jaar dat we het geluk hebben om het in het teken van Neptunus, Vissen, te hebben.

 

Hoe moeilijk ons leven op dit moment ook is, Venus conjunctie Neptunus herinnert ons er vriendelijk aan, dat wanneer we ons écht verbinden met ons hart, we overal schoonheid en magie kunnen vinden.

 

15 maart 2021 - Mercurius gaat Vissen binnen

 

Op 15 maart verlaat Mercurius Waterman en gaat hij Vissen binnen. In Vissen is Mercurius fantasierijk en vatbaar voor fantasie.  Deze doorvoer is geweldig voor creatieve projecten van welke aard dan ook.

 

20 maart 2021 - Zon komt Ram binnen

 

Gelukkige verjaardag voor alle Rammen die er zijn ... en een gelukkig nieuwjaar voor iedereen! Op 20 maart 2020 komt de Zon in Ram binnen, wat betekent dat we de officiële start hebben van een nieuw astrologisch jaar.

 

Als 2021 een geboortekaart had, zou deze voor 20 maart worden uitgebracht. Vorig jaar had de maart-equinox-grafiek de Zon-conjunctie Cheiron en een gespannen Steenbok-stellium.

 

Dit astrologische jaar is de zon nauw samen met Venus en heeft een veel optimistischere sfeer. Ja, er is nog steeds genezingswerk aan de winkel, maar nu hebben we tenminste een bondgenoot. Het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn!

 

21 maart 2021 - Venus gaat Ram binnen

 

Op 21 maart 2021 gaat Venus de Ram binnen, hand in hand met de zon, en maakt zich klaar voor een totale wedergeboorte van het hart.

 

Venus heeft schoonheid en onschuld in het eerste teken van de dierenriem. Haar hart is puur en ze weet instinctief wat ze wil.

 

23 maart 2021 - Mercurius vierkant Mars

 

Op 23 maart is Mercurius (op 11 ° Vissen) vierkant Mars (op 11 ° Tweelingen).

 

Mercurius-Mars-vierkanten hebben de reputatie confronterend te zijn, maar Tweelingen en Vissen zijn veranderlijk en eerder compromitterende tekens.

 

Mercurius vierkant Mars gaat in ieder geval over 'laten we de dingen uitzoeken' in plaats van argumenten te hebben om ''argumenten te hebben''.

 

26 maart 2021 - Zon conjunctie Venus in Ram

 

Op 26 maart 2021 staat de Zon conjunctie Venus op 5 ° Ram, wat betekent dat we midden in onze huidige Venusovergang zitten, die in 2020 in Tweelingen begon. Dit is wanneer Venus verandert in een avondster.

 

Terwijl Venus nog steeds in de buurt van de zon is, zal ze, als ze snelheid begint te winnen, na zonsondergang opkomen. Onze benadering van liefde wordt volwassener en we hebben een beter begrip van wat ons en andere mensen gelukkig maakt.

 

26 maart 2021 - Mars conjunctie Noordknooppunt

 

Op 26 maart 2021 staat Mars conjunctie de Noordknoop op 13 ° Tweelingen. Mars is de planeet van actie en zelfbewustzijn, en de Noordknoop is het "ongekende gebied". Wanneer Mars conjunctie de Noordknoop is, wil je ervoor gaan, zelfs als het eng is.

 

Omdat de conjunctie in Tweelingen is, wil je een fris perspectief behouden en aandacht besteden aan tekens en details. Bij elke doorvoer via de Noordknoop is het belangrijk om te onthouden dat je (nog) niet alle antwoorden hebt. Zelfbewustzijn is de sleutel.

 

28 maart 2021 - Volle maan in Weegschaal

 

Op 28 maart hebben we een Volle Maan op 8 ° Weegschaal.

 

Bij de Volle Maan staan de Zon, Venus en Cheiron conjunctie in Ram. Ram is het teken van "ik ben". De Maan staat in Weegschaal, het teken van de "Ander". Soms begrijpen we onszelf door anderen. En soms kunnen we anderen alleen begrijpen als we onszelf echt begrijpen.

 

Het proces om jezelf in andermans schoenen te verplaatsen is nooit gemakkelijk (daarom kunnen relaties zo ingewikkeld zijn!), Maar dat is precies waar de Volle Maan in Weegschaal ons mee zal helpen.

 

28 maart 2021 - Venus Conjunctie Cheiron

 

Op 28 maart 2021 staat Venus conjunctie Cheiron op 8 ° Ram. Cheiron-transities gaan vaak gepaard met wat genezers/helers een "genezingscrisis" noemen.

 

Een genezingscrisis houdt in dat genezing in eerste instantie wordt voorafgegaan door een verergering van de symptomen. Deze tijdelijke ziekte is echter in feite een teken dat de behandeling slaagt, ook al voelt dat niet zo.

 

Evenzo, als we willen genezen, moeten we eerst onze wonden uit het onbewuste naar het bewuste brengen. Als de wonden eenmaal bij bewustzijn zijn, doen ze natuurlijk pijn. Maar dat is een noodzakelijk - en onvermijdelijk - onderdeel van het genezingsproces.

 

Als we de oude wonden en trauma's willen loslaten, moeten we ze eerst erkennen en accepteren. Venus conjunctie Cheiron is onze kans om het hart te genezen, door oude onderdrukte gevoelens en emoties aan de oppervlakte te brengen.

 

29 maart 2021 - Zon Conjunctie Cheiron

 

Op 29 maart 2021 staat Zon conjunctie Cheiron op 8 ° Ram. Cheiron heeft een speciale band met de zon. In de Griekse mythe werd Cheiron geadopteerd door Apollo (de Griekse naam voor de zon) die hem alles leerde wat hij wist. Cheiron werd verlaten door zijn ouders, dus het was de zon die hem redde.

 

De zon vertegenwoordigt het Zelf, onze Goddelijke missie. Cheiron vertegenwoordigt onze oerwond, de wond van geboren worden en losgekoppeld van de bron. De wond van het bestaan.

 

Alleen door onszelf en ons ware doel in het leven volledig te omarmen, kunnen we de wond van het bestaan overstijgen en heel worden.

 

30 maart 2021 - Mercurius Conjunctie Neptunus

 

Op 30 maart 2021 staat Mercurius conjunctie Neptunus op 21 ° Vissen.

 

Veel astrologen noemen de overgangen van Mercurius naar Neptunus "verwarrend", en om goede redenen. Mercurius heeft alles te maken met feiten en wat we met onze zintuigen kunnen zien. Neptunus staat voor alles wat we niet kunnen zien - onze gevoelens, intuïtie en verbeelding.

 

Maar dit betekent niet dat Mercurius en Neptunus niet goed kunnen samenwerken. In feite, in combinatie, wordt Mercurius en Neptunus precies dat gevraagd: om hun krachten te bundelen en hun beste kwaliteiten aan tafel te brengen.

 

 

Een goed motto voor Mercurius conjunctie Neptunus is "Sluit je ogen en zie". Omdat het essentiële soms inderdaad onzichtbaar is voor het oog.

Angelina
www.astrobuterfly.comBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.