De astrologie van Augustus 2022 ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

 

 Augustus begint met een BANG - de BANG is de eens-in-je-leven BANG, de langverwachte Mars-Noordknoop-Uranus conjunctie in Stier.

 

Ja, het gaat eindelijk gebeuren.

 

Mars, de Noordelijke Maansknoop en Uranus zijn onvoorspelbaar, vluchtig en veranderingsgericht. Doorbraken en paradigma verschuivingen zijn waarschijnlijk. Er hangt een gevoel van urgentie in de lucht. Er staat iets te gebeuren.

 

Volg je intuïtie. Mars zal je net dat extra zetje geven om actie te ondernemen en te staan voor wat echt belangrijk voor je is. 

 

Laten we eens kijken naar de belangrijkste transits van de maand

 

 1 augustus 2022 - Mars conjunct Noordknoop en Uranus

Op 1 augustus conjuncteert Mars de Noordknoop en Uranus op 18° Stier.

 

De Noordknoop-Uranus conjunctie is al maanden aan het opbouwen - maar het is Mars, de planeet van actie, die de trekker zal overhalen. Dit is het moment waarop de dingen echt zullen gebeuren.

 

Het is zinloos om te voorspellen wat er zal gebeuren wanneer we een Uranus transit hebben.

 

De beste manier van handelen? Let op. Wees bewust. Zeg ja tegen kansen.

 

De Noordknoop is onze ongemakkelijke zone, dus wacht niet om “er klaar voor te zijn” of “overtuigd te zijn” van iets. Erken je onrust en volg Mars' leiding. Wat er ook gebeurt, het is voor je hoogste goed.   

 

 

 4 augustus 2022 - Mercurius komt Maagd binnen

 

 

Mercurius in Maagd is de enige plaatsing waar een planeet zowel in domicilie als in exaltatie is. Dit betekent dat Mercurius zich heel goed voelt in Maagd. In Maagd mag Mercurius doen waar Mercurius goed in is: denken, analyseren, organiseren, verwoorden, communiceren.

 

En gezien het feit dat denken en communiceren (Mercurius) zo belangrijk zijn in ons dagelijks leven, is de transit van Mercurius door Maagd goed nieuws voor iedereen.

 

Dit is onze kans om Mercurius' superkrachten aan te spreken om losse eindjes uit te zoeken, communicatieproblemen op te lossen, en dingen uit te zoeken.

 

 

 11 augustus 2022 - Venus komt in Leeuw


 

Tromgeroffel, alsjeblieft! Want op 11 augustus 2022 komt Venus in Leeuw.

 

Venus in Leeuw is een “kijk naar mij” Venus. Dit betekent dat onze gevoelens en emotioneel vertoon de komende weken op scherp worden gezet. Venus in Leeuw moedigt ons aan om een verklaring af te leggen over onze wensen en verlangens.

 

Dit is onze kans om eerlijk te zijn over hoe we ons voelen, om het anderen te laten weten! Je wilt niet subtiel zijn als Venus in Leeuw staat. Zeg wat je wilt. Zeg hoe je je voelt. Jouw authentieke expressie zal anderen aanmoedigen om hetzelfde te doen. 

 

 

 12 augustus 2022 - Volle Maan in Waterman

 

De Volle Maan in Waterman staat conjunct Saturnus en vierkant Uranus en de Knopen. Deze Volle Maan zal nuchter en zwaar aanvoelen - het zal ons laten zien waar we onze zaakjes op orde moeten krijgen, ons als een volwassene moeten gedragen, en de leiding moeten nemen over ons lot.

 

Het goede van een Volle Maan conjunct Saturnus in het teken van Saturnus (Waterman) is dat het een zeer sterke manifesterende energie met zich meedraagt. Maan + Saturnus in zijn teken laat dingen gebeuren. Dit is wanneer sommige van onze meest belangrijke projecten tot leven kunnen komen. Hard werken zal zich uitbetalen.    

 

 

 20 augustus 2022 - Mars komt Tweelingen binnen


 

Op 20 augustus 2022 komt Mars Tweelingen binnen. Mars in Tweelingen is een van de meest belangrijke transits van het jaar, omdat Mars een lange periode in Tweelingen zal doorbrengen, als gevolg van zijn retrograde.

 

Ben je klaar voor 7 maanden Mars in Tweelingen?

 

Alle Mars retrogrades zijn interessant, maar ik heb het gevoel dat deze bijzonder interessant zal zijn.

 

Mars in Tweelingen is de meest ongeduldige Mars plaatsing. Mars in Tweelingen kan niet stil blijven staan, maar als hij retrograde gaat, zal Mars gedwongen worden om te vertragen, na te denken en geduldig te zijn.

 

Zoals altijd, zal het getriggerde gebied van je horoscoop in beeld komen. Deze keer hebben we het over 8°-25° Tweelingen.

 

Mars gaat pas retrograde op 30 oktober 2022 (we zullen een speciaal verslag over Mars retrograde dichter bij de datum hebben), maar besteed niettemin aandacht aan eventuele thema's die naar boven komen op de dag van de ingress, 20 augustus. Het is zeer waarschijnlijk dat deze thema's in de komende maanden onder de loep zullen worden genomen.  

 

 23 augustus 2022 - Zon komt Maagd binnen


 

Op 23 augustus 2022 komt de Zon Maagd binnen. Gelukkige verjaardag aan alle Maagden die er zijn!

 

Of je nu op het noordelijk of op het zuidelijk halfrond woont, Maagd is de “maak je klaar voor het volgende seizoen” tijd van het jaar.

 

Maagd's rol is om ervoor te zorgen dat onze zaken op orde zijn - de oogst is veilig binnengehaald, en we zijn voorbereid op het volgende hoofdstuk van ons leven. Het Maagd-seizoen is de beste tijd van het jaar om op te lossen wat niet werkt, georganiseerd te raken, en aan zelfontwikkeling te doen. 

 

 

 25 augustus 2022 - Uranus gaat Retrograde


 

Op 25 augustus 2022 gaat Uranus retrograde op 18° Stier.

 

Uranus is nog steeds opgelaaid door de ontmoeting met het lot (Noordknoop) - nu is het tijd om de Uranus-Noordknoop conjunctie thema's opnieuw te bekijken, om ons te helpen zin te maken van wat er gebeurd is.

 

Uranus is de planeet van het bewustzijn - het is het vergrootglas dat ons helpt te zien wat we anders niet zouden kunnen zien.

 

Wanneer Uranus direct is, komt dit bewustzijn uit de wereld buiten - door middel van berichten, gebeurtenissen, of andere mensen. Wanneer Uranus retrograde is, komt het bewustzijn van binnenuit.

 

In de komende maanden, zullen sommige gloeilampen worden aangezet. Als je planeten of hoeken tussen 14 °-18 ° in Stier, zal Uranus retrograde direct invloed hebben op je. 

 

 26 augustus 2022 - Mercurius komt in Weegschaal

 

Bent je te eigenzinnig of juist te meegaand? Trek je te snel conclusies of neem je juist veel tijd om een beslissing te nemen?

 

Het sleutelwoord voor Mercurius in Weegschaal - en voor elke planeet in Weegschaal - is evenwicht.

 

In het luchtteken Weegschaal wordt Mercurius inclusief, diplomatiek en mensgericht. Mercurius in Weegschaal's doel? Om een gemeenschappelijke basis te vinden. Dit is een geweldige overgang voor onderhandelingen, het bereiken van overeenkomsten, en het vinden van win-win resultaten. 

 

 

Mercurius zal voor een lange tijd in weegschaal staan (tot het einde van oktober!), omdat het volgende maand in retrograde gaat. Dit betekent dat het gebied van je leven dat Weegschaal-geregeerd is in focus zal komen in de komende paar maanden. Meer over Mercurius retrograde in Weegschaal volgt in de prognose van volgende maand. 

 27 augustus 2022 - Nieuwe Maan in Maagd

 

De Nieuwe Maan is 3 minuten verwijderd van een perfect vierkant met Mars in Tweelingen. Mars vierkanten brengen normaal gesproken spanning en conflicten.

 

Gelukkig maakt Mars ook deel uit van een prachtige grote Lucht driehoek met Mercurius (de Nieuwe Maan heerser) en Pluto.

 

Ja, de Nieuwe Maan in Maagd zal ons op de kast jagen. Ja, de Nieuwe Maan in Maagd zal wat ongemakkelijke gesprekken uitlokken. Maar we kunnen het uitwerken! Als Mercurius wegkomt met praten en niets doen - doet Mars dat niet. Mars is de actie planeet.

 

 

Dus, nu je je waarheid hebt gesproken, wat ga je er aan doen?

Angelina
www.astrobutterfly.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.