De Arcturians Channeling 6 december ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Lieve lezers, welkom. Weet altijd dat onze berichten worden verzonden op energiestromen van liefde en aanmoediging, want we zijn ons terdege bewust van jullie vermoeidheid. Weet dat alles volgens plan verloopt. Het "plan" past misschien niet bij jouw idee van een hoog resonerend spiritueel plan, maar weet dat alles is zoals het moet zijn om degenen die nog zwaar verankerd zijn in het driedimensionale geloofssysteem, zich te openen voor verruimende manieren van kijken.

 

Vergeet nooit dat je ervoor koos om op aarde te zijn in deze tijden van chaos en verwarring. Niemand wordt ooit gedwongen om te incarneren (hoewel sommige jongere zielen af en toe sterke aanmoediging nodig hebben). Jullie waren spiritueel voorbereid en sterk genoeg om in donkere tijden van licht te leven terwijl jullie anderen hielpen door jullie voorbeeld en bemoediging.

 

Kies ervoor om in vrede te zijn, door in elk nu-moment gecentreerd te blijven. Mediteer vaak. Frequente meditaties kunnen gewoon een simpele, zachte rust in éénzijn met de Bron zijn, die de hele dag door wordt gedaan. Deze meditaties hoeven niet lang te duren, slechts een paar seconden aan je bureau, in de badkamer, tijdens het afwassen, enz. Korte meditaties met regelmaat helpen je om jezelf gecentreerd te houden zodat dit uiteindelijk je bewustzijnsstaat kan worden.

 

De kortere meditaties elimineren de behoefte aan langere meditaties niet. Langere meditaties zonder veel driedimensionale "drama" stellen je in staat om dieper contact te maken met ZELF en aan je Hogere Zelf te signaleren dat je klaar bent voor meer. Laat je leiden door je intuïtie, maar zit nooit uren te wachten op of het wachten tot dat er een driedimensionaal concept verschijnt, want dit brengt je gewoon weer terug in de mentale toestand in plaats van het alerte besef van echte spirituele meditatie.

 

Weet dat wanneer meditatie wordt aangegaan met de zuivere intentie om een diepere verbinding met de Bron te maken - in plaats van te zoeken naar een waargenomen uitkomst - er ALTIJD iets gebeurt, maar vaak gebeurt dit op niveaus waar je nog geen toegang toe hebt. Meditatie, je afstemming met de Bron, werpt altijd vruchten af en zal zich uiterlijk op de een of andere manier manifesteren wanneer het minst wordt verwacht. Zoek of verwacht geen effecten tijdens of na meditatie, want ze vertegenwoordigen simpelweg driedimensionale concepten over meditatie. Ja, er kunnen ervaringen zijn, maar laat deze zijn en creëer ze niet.

 

Onthoud altijd dat je niet alleen maar bewustzijn bent in een fysiek lichaam. ❥ Je bent Oneindig Goddelijk Bewustzijn met een Lichtlichaam. In de dichtheid van driedimensionale energie blijft dit echte en permanente Lichtlichaam aanwezig. Het materiële / fysieke lichaam is een door de geest gevormde interpretatie van het Lichtlichaam, gevormd uit en reflecterend op het bewustzijn - de geest interpreteert bewustzijn in / als het uiterlijke. "Wat heb ik in mijn bewustzijn?"

 

Veel dat vanuit mediabronnen aan jullie wordt gepresenteerd, is niet helemaal juist


Het is gekleurd en gegeven in stukjes en beetjes ontworpen om drama toe te voegen aan wereldgebeurtenissen.

Leven als een spiritueel gecentreerde waarnemer helpt voorkomen dat je verstrikt raakt in en je afstemt op de lagere resonerende energie van de drama's.

Sta je intuïtie altijd toe om je te begeleiden en doe een stap terug als je merkt dat je emotioneel verstrikt raakt in een gebeurtenis of nieuwsbericht.

Laat de negatieve emoties die kunnen ontstaan doorstromen zonder te claimen dat ze persoonlijk van jou zijn. Dit is in de wereld zijn, maar niet van de wereld zijn.

 

Naarmate je leert vertrouwen op je intuïtie, jouw innerlijke leiding, wordt het gemakkelijker om snel vast te stellen wanneer iets wordt verzonnen om anderen te manipuleren om op een bepaalde manier te denken of te geloven versus of dit waarheid is.

De meesten van jullie ontvangen al intuïtieve informatie over allerlei gewone dingen, maar blijven twijfelen en vergelijken het met wat anderen misschien denken. Hoe meer jij achterover leunt en vertrouwt op je intuïtie, hoe sterker en nauwkeuriger deze wordt.

 

Velen zullen worden ontmaskerd voor wat ze werkelijk vertegenwoordigen


In het begin zul je geschokt zijn, maar daarna zal je meer openstaan voor verandering met betrekking tot veel algemene aanvaardbare overtuigingen en acties. Houd afstand en sta het proces toe, want jij bent degenen die zich ervan bewust is dat er iets veel groters plaatsvindt dan het grote publiek begrijpt. Sta nooit toe dat de uiterlijke scène je terugbrengt naar een gevoel van gescheidenheid van de Bron.

Angst is niet langer een facet van je bewustzijn omdat je voorbij de behoefte eraan bent geëvolueerd, maar je zult af en toe in de verleiding komen om het weer uit te nodigen. Wanneer de verleiding om kracht te geven aan angst of andere negatieve emoties opkomt, weersta het dan niet maar pauzeer gewoon en herinner jezelf er in stilte aan;  "IK BEN". Deze twee woorden dragen krachtige hoog-dimensionale energie die jou opnieuw zal centreren als je jezelf spiritueel omarmd.

 

De energie van de driedimensionale wereld verandert snel en manifesteert zich in de uiterlijke wereld als chaos


Wanneer hoge resonerende frequenties van Licht voortvloeit op de laag resonerende frequenties, is het resultaat het oprakelen van alles in en van de lagere resonantie. Hogere resonerende frequenties lossen de lagere resonerende frequenties op en dit vindt nu plaats in de wereld waar velen niet willen dat er iets wordt opgelost.

 

Degenen die niet begrijpen wat er spiritueel gebeurt, geloven dat alles moet terugkeren naar precies zoals het was, maar dit zal onmogelijk zijn omdat de energie die vele driedimensionale creaties in hun huidige vorm in stand hield en ondersteunde, niet langer bestaat. Daarom adviseren wij jullie voortdurend om het proces toe te staan. Vertrouw erop dat alles volgens plan verloopt. De wereld is in een evolutionaire verschuiving terechtgekomen en pogingen om dit te stoppen zullen zinloos zijn.

 

Om te leven vanuit een niveau van spiritueel vertrouwen, moet een persoon eerst volledig omarmen en accepteren dat Goddelijk Bewustzijn de realiteit van zijn wezen is


Ondanks wat jullie is geleerd, is de realiteit dat je geen kwetsbaar mens bent en nooit bent geweest, die constante bescherming nodig heeft tegen alle goede en slechte overtuigingen die rondzweven in een driedimensionaal collectief bewustzijn. Het is tijd om werkelijk en zonder voorwaarden, excuses, twijfels, angsten, valse nederigheid of schijn, je Christus Zelf te accepteren.

 

Om dit te kunnen doen, moet je bereid zijn om de overtuigingen en praktijken los te laten die je vroeger hielpen maar die je ontgroeid bent. NIETS KAN JE SPIRITUELEER MAKEN DAN JE AL BENT EN ALTIJD IS GEWEEST. Kun je dit accepteren en erop vertrouwen dat jouw Goddelijke ZELF zonder jouw hulp weet hoe hij Zichzelf als jou kan leven of is het vooruitzicht om verder te gaan zonder vertrouwde metafysische en religieuze hulpmiddelen en praktijken gewoon te eng?

 

Er is absoluut geen oordeel in deze woorden, want we zijn ons er volledig van bewust dat niet iedereen klaar is voor deze sprong, maar degenen die willen opstijgen naar de hogere dimensionale frequenties die nu beschikbaar worden, moeten beslissen aan welke kant van het hek ze willen zijn. Laag resonerende energie kan niet mee naar de hogere frequenties, wat de reden is dat er oude energie uit het cellulaire geheugen, het bewustzijn en de energievelden is opgeruimd. Voor degenen die op zoek zijn naar ware spirituele realisatie, is het niet langer mogelijk om met één voet in de driedimensionale wereld te leven en de andere in waarheid.

 

Je vastklampen aan ontgroeide spirituele praktijken die bedoeld zijn om iemand dichter bij God te brengen nadat je je eenmaal realiseerde dat je nooit van God gescheiden bent geweest, schept een dieper gevoel van gescheidenheid dan voorheen. Er is op zichzelf niets mis met deze praktijken. Ze hebben je in het verleden goed gediend en blijven velen helpen vanuit hun lang gekoesterde opvattingen over God als een ongenaakbare man in de lucht. De meesten van jullie zijn daar ''geweest'' en hebben die ervaring.

 

Sommigen van jullie die erg spiritueel geëvolueerd zijn en klaar zijn voor hun volgende stap, blijven vasthouden aan hun praktijken, riten en rituelen die ze eigenlijk al lang ontgroeid zijn in de overtuiging dat deze dingen hen dieper brengen en hen verder op de weg naar realisatie zullen voortduwen. Nee lieverds, op een gegeven moment moet je accepteren dat je alles bent wat je hebt gezocht door middel van die oefeningen. Wanneer genoeg oude energie is opgeruimd en de spirituele bereidheid wordt bepaald door het Hogere Zelf (niet jij persoonlijk), vindt realisatie plaats.

 

Door dit te aanvaarden, zal de drijvende behoefte om te doen, doen, doen, verdwijnen. Het leven wordt veel gemakkelijker wanneer de verantwoordelijkheden en het werk om jezelf te "redden" aan Goddelijk Bewustzijn wordt overgelaten. Je maakt je geen zorgen meer over het goede of de verkeerde zeggen of denken of iets doen dat niet als "spiritueel" wordt beschouwd, omdat je nu beseft dat alles al spiritueel is. De intentie die aan elke actie ten grondslag ligt, is wat ervoor zorgt dat deze resoneert met een lagere of hogere frequentie. Jullie hebben vele levens geleefd zonder te beseffen dat jullie krachtige wezens waren, scheppers, die alle kwaliteiten van de Bron belichaamden, maar jullie weten het nu en moeten het op een gegeven moment daadwerkelijk accepteren.

De meesten van jullie hebben gestudeerd in mysteriescholen en kunnen nog steeds de energie van de tools dragen die je hebt geleerd en die je daar volledig hebt omarmd. Jullie hebben allemaal wel eens de geloften van armoede, kuisheid en gehoorzaamheid afgelegd tijdens een of meerdere levens in ashrams of kloosters. Totdat deze is opgehelderd, zal de krachtige energie van een oprecht en met een open hart afgelegd gelofte blijven functioneren en zich manifesteren als levenservaringen.

 

Voorbeeld; Er zijn sommigen die hun hele leven financieel tekort komen, ongeacht hun opleiding, praktijken, juiste acties, enz. In dit geval kan het heel goed zijn dat een gelofte of meerdere geloften van armoede nog steeds springlevend zijn in hun cellulaire geheugen. Wanneer problemen van gebrek zich consequent manifesteren, heroverweeg dan je overtuigingen met betrekking tot gebrek en beperking, en erken dat gebrek geen wet heeft om het te ondersteunen, omdat God (Jouw ware zelf) Zelfonderhoudend en Zelfvoorzienend is. Gebrek geeft perfect het geloof in scheiding weer.

 

Het is een goed idee voor iedereen om stil te zitten zonder afleiding en bewust hun intentie uit te spreken om voor eens en voor altijd alle resterende energie volledig te zuiveren van geloften, beloften en / of gehechtheid aan een ander van dit en alle andere levens. Gebruik de woorden die je maar wilt, want de bedoeling is belangrijker dan de woorden. Je hoeft dit maar één keer te doen, waardoor het een voortdurende oefening wordt, die deze oude energieën transmuteert door ze opnieuw met kracht bij te staan.

 

Je hebt een plaats bereikt waar je moet accepteren dat je niets hoeft te "doen" om spiritueel te zijn. Meestal zul je je niet eens "spiritueel voelen", dus zoek daar niet naar als een maatstaf. Je spiritueel voelen is een mythe die in stand wordt gehouden door georganiseerde religies, films, tv-shows en heilige kaarten.

 

Spiritualiteit is gewoon het vermogen om door spirituele groei en evolutie, elke ervaring in liefde te ontmoeten


Spiritualiteit gaat werken, bladeren harken, kopen en verkopen, koken, voor iemand zorgen, etc. enzovoort. Vanuit een bewustzijn dat weet en erop vertrouwt dat je Hogere Zelf weet waar je moet zijn, wanneer en hoe je daar moet komen.

 

Met zo veel liefde,

                                                       

Wij zijn de Arcturian Group.

Gechanneld door Marilyn Raffaele

onenessofall.com

 

Vertaling:

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.