De angst manipulatie ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

Groeten lieve mensen, ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

 

We zijn ons niet bewust van de olifant onder de tafel. Deze channeling wordt in een gunstige tijd gegeven. Het is een tijd waarin velen bang zijn en anderen moeite hebben om erbuiten te blijven.

Voordat we ingaan op iets waarvan ik wil dat jij het hoort, laten we eerst even rustig de tijd nemen. 

 

Er zijn op dit moment mensen die afscheid nemen van hun ouderen. Dat is moeilijk. Ze hadden nooit gedacht dat het zo zou zijn, en het is moeilijk.

Je kunt enkele principes, de esoterische attributen en de redenering ervan vertellen, maar dat helpt niet als je iemand net bent kwijtgeraakt. Laten we even moment nemen van medelevende actie om de Lichtwerkers van dit tijdperk te zijn, en de vrede en het mededogen die je hebt te delen, Licht van de wereld dat je bent - voor degenen die het nodig hebben, voor een moment.

 

Er zijn er die zullen zeggen: "Hoe lang gaat dit duren?" Het antwoord is: lang genoeg; lang genoeg.

 

Ik wil je dingen vertellen, gegeven in metaforen. Sommigen van jullie zullen het begrijpen en sommigen van jullie niet. Laten we het even over kinderen hebben.

 

Als kinderen opgroeien en een bepaalde leeftijd bereiken, weet elke evenwichtige welwillende ouder hoe deze puzzel moet worden opgelost. Laten we zeggen dat het kind bang wordt. Ze zijn voor vrijwel alles bang omdat ze nog niet alles hebben gezien, of misschien maken bepaalde onbekende dingen hen bang, of ze hebben gewoon hulp nodig. Soms is de grootste angst voor het donker, en dan zullen ze zeggen: "Papa, mama, ik ben bang in het donker; Ik weet niet wat er is. Help me, want daar kunnen monsters op de loer liggen. "

 

Elke goede ouder weet hier raad mee. Ze zullen tegen een kind zeggen: “Luister lief kleintje, ik ga hier even het licht aan doen. Als ik dat doe, wil ik dat je ziet dat er daar niets is. Als ik het licht weer uitdoe, wil ik dat je begrijpt dat er nog steeds niets is. Maar als je nog steeds bang bent, ook al ben je even, ik ben er nog steeds. Ik houd je hand vast; geef me een knuffel.

 

"Wees niet bang voor wat er niet is", zullen ze tegen het kind zeggen en uiteindelijk, na verloop van tijd, ontwikkelt het kind zich en wordt het volwassen. Het kind brengt zichzelf in evenwicht en het weet wat de ouder weet. Dan kan het de kinderen helpen die in de toekomst aankomen. Het is klassiek, absoluut klassiek: kinderen maken tijden van angst door als ze dingen niet begrijpen, maar dat is zo gemakkelijk te corrigeren met mededogen en liefde, en een verzorgende verklaring. Elke goede ouder die hier luistert of leest, heeft dit meegemaakt en misschien hebben ze het zelfs met hun ouders meegemaakt.

 

Ik ga je twee scenario's geven die totaal ingaan tegen dit gezond verstand van volwassen worden, maar die elke dag gebeuren. Misschien is het ongepast, maar ze gebeuren.

 

Voorbereiding:


Ik wil dat je je voorstelt dat een kind - in die staat van angst - de dingen probeert te begrijpen in het donker. Ze stellen zich misschien altijd dingen voor die hen zouden kunnen aanvallen.

 

❥ Scenario één: wat als het kind in plaats van een knuffel zag dat de ouder ook bang was? Als dat gebeurt, is het voorbij voor het kind en gaan ze vaak kijken [geen hoop]. ''Ze checken uit'' omdat het gewoon te veel is om te verwerken. Ze zijn bang in het donker en hun ouders ook. Het tekent een kind voor het leven met littekens. Ze zullen dit moment niet vergeten, want er is geen knuffel. Er is geen verklaring; er is geen licht; er is alleen angst. Hun ouders beven ook van angst. Het gebeurt. Het is gebeurd. Het gebeurt tijdens oorlogstijden wanneer de ouder er niets aan kan doen.

 

❥ Scenario twee: deze is nog ''erger'' en vertegenwoordigt ongepast ouderlijk toezicht. Dit is wanneer het kind bang is in het donker en de ouder zegt: Nou, dat zou je moeten zijn! Er zijn daar slechte dingen! Dus je moet dit en dat doen. Het kind groeit op met regels over slechte, of onzichtbare duistere dingen, en begrijpt dat er helemaal geen knuffel voor het donker is. Er is alleen angst en regels om je aan het ergste te laten ontsnappen.

 

Alles dat ik je vertel is een metafoor


Sommigen van jullie begrijpen dit al, en sommigen van jullie niet. Ieder mens die hier leest, ieder van jullie, heeft een innerlijk kind. Sommige van die innerlijke kinderen zijn op dit moment doodsbang, en andere niet. Ik weet wie dit later leest lieverds. Ik weet wie dit leest en ernaar kijkt. Veel zeer volwassen oude zielen, die precies weten waar dit heen gaat, zullen zeggen: Nou, deze boodschap is niet voor mij, ik ben er voorbij gegaan.

 

Is dat zo? Echt waar? Hoe ver moet het gaan voordat die volwassenheid afbreekt en je begint te vrezen?

 

Ik zal je nu meteen vertellen, Lichtwerker, oude ziel: jullie hebben allemaal verzorgende, medelevende hulpmiddelen in je om dat woeste beest genaamd Angst te kalmeren. Het is wat Adironnda [channel van Marilyn Harper] ook zei; het is wat ze allemaal ook zeiden.

 

Als je het nog niet van mij hebt gehoord, geef ik je een voorspelling:


Eén van de dingen die radicaal gaan veranderen als deze gebeurtenis (virus) voorbij is, is de verantwoording van degenen die je in de media informeren. Als het stof is opgetrokken, ga je dit goed bekijken en zeggen: alle media hebben het erger gemaakt, erger gemaakt!

 

Beste .... , in je leven is zoiets nooit echt geweest. Jullie media-informatiebronnen zijn op marketing gebaseerde media. Ze zijn niet op informatie gebaseerd. Lieverds, dat weet je. Ze strijden allemaal om het kijkerspubliek en hoe dramatischer ze kunnen laten zien, hoe meer mensen worden aangetrokken. Dit geldt voor de meesten van jullie, de wereld en misschien zelfs voor Lichtwerkers. Velen van jullie moeten er bewust aan denken om de media uit te schakelen, omdat deze zorgvuldig is ontworpen om je binnen te halen.

 

De wereld voelt zich aangetrokken tot drama, dus nadat de media je informatie heeft gegeven die volledig correct en accuraat kan zijn, 'draaien' ze de angstige kant ervan naar boven zonder dat je je er zelfs maar van bewust bent dat ze aan het doen zijn.

Niet alleen dat, ze zijn afhankelijk van herhaling om er zeker van te zijn dat je het vaak genoeg hoort


Wist je dat het mogelijk is om de media aan te zetten als je wakker wordt, en hem weer uit te zetten als je naar bed gaat en hetzelfde 30-40 keer te horen? Wat doet dat met jou?

Hoe voelt je innerlijke kind zich als je alleen ziet dat volwassenen ook bang zijn?

 

De media zijn zich nog niet bewust van iets anders dat ze automatisch doen binnen hun programmering: tussen het ontworpen drama dat ze je geven, spelen ze advertenties af die nog meer ongepaste ideeën creëren. De advertenties gaan vaak over medicijnen en medicijnen die je nodig hebt omdat je oud bent, of medicijnen die je nodig hebt omdat je jong bent en puistjes hebt, of medicijnen die je nodig hebt omdat je op dit moment angstig bent (die zij hebben gecreëerd), of medicijnen die je nodig hebt gewoon omdat je daar als mens staat, en elk uur ouder wordt.

Met andere woorden, je bent nooit normaal! Je hebt altijd iets nodig als reden om medicijnen tot je te nemen. Of misschien heb je een advocaat nodig om jou te helpen nadat de medicatie is misgegaan?

 

Ik denk niet dat die mediakanalen echt samenstellen wat ze doen: ze zijn verantwoordelijk voor het doodschrikken van de planeet.

Dat gaat veranderen. Kijk ernaar uit.

De collectieve vraag naar Verantwoording voor dit scenario zal uiteindelijk "hoopkanalen" van media creëren. Er zal eindelijk ruimte zijn voor de goed-nieuws-kanalen.

 

Laten we ze TFH-kanalen noemen: (de term van mijn partner voor TRUTH-FACTS-HOPE). Ze zullen feiten presenteren die worden bevestigd, en vervolgens dingen laten zien die rond die feiten in balans en opbouwend zijn. Dan kun je zien wat er wel en niet gebeurt. Er is zoveel goed nieuws dat niemand van jullie weet, lieverds! Niemand van jullie ziet het, want dat valt niet binnen de reikwijdte van wat ze doen. Jullie media zijn momenteel op het toneelwereld, en niet in de waarheid business.

 

De planeet zal dit eisen: je gaat kijken naar degenen die de leiding hebben over de media hebben en zeggen: "Slecht werk! Je hebt het niet goed gedaan. Je hebt het niet goed gedaan. Je gaf ons amusement en drama. Je hebt ons niets gegeven dat ons hart heeft geholpen. Je hield onze handen niet vast toen je dat kon, en je omhelsde ons niet genoeg. Dat heb je allemaal niet gedaan. "

 

De media zullen zichzelf verdedigen en zeggen: "Het is niet onze taak om je hand vast te houden. Het is onze taak om jou te informeren." Lieverds, welkom bij The New Normal. Jullie media zouden inderdaad in zichzelf moeten investeren om jou zowel hoop als waarheid te geven. Het nieuws heeft twee kanten, niet alleen het drama.

Dit is wat er zal veranderen en wat daarna komt

 

 

Dat is één ding die jullie zullen zien veranderen, dierbaren. Dat is een herstart. De aarde zal waarschijnlijk een tijdje nodig hebben voor dit alles, maar je gaat de dingen anders en waarheidsgetrouwer gaan zien. Het belangrijkste is dat dit een paradigmaverandering zal vertegenwoordigen. Velen zullen hun uitzendnieuws krijgen van degenen die ook "de rest van het verhaal" vertellen. Dat zal het nieuwe, aantrekkelijke ding zijn dat je niet zult verwachten. De mensheid zal verstandiger worden over de manipulatie die plaatsvindt "in de lucht".

 

Het experiment

 

Ik wil je nog iets anders vertellen: ik wil je iets vertellen over een experiment dat jaren geleden met kinderen is gedaan. Het is een experiment dat waarschijnlijk niet zou zijn toegestaan in de huidige regels, maar het was een klassieker: sommige psychologen weten hiervan en sommige voedingsdeskundigen hebben het bestudeerd. Het is een experiment met kinderen en eten.

 

Het experiment: de kinderen krijgen drie keer per dag een buffet - ontbijt, lunch en diner, waar ze alles van het buffet kunnen kiezen, zoveel ze willen, zonder dat iemand iets zegt. Geen ouders toegestaan.

 

Het buffet is mooi en qua voedingswaarde compleet. Het begint met groenten en gaat naar de rijst, de koolhydraten, het fruit; enzovoorts. Alle voedselgroepen zijn vertegenwoordigd, en het is het standaard heerlijke gezonde buffet voor de cultuur van de kinderen. En natuurlijk zijn er aan het einde van het buffet de desserts. Behalve dat deze desserts meer voor kinderen zijn. Er is snoep, er zijn koekjes, cake en taart. Het is er allemaal. Het is er allemaal.

 

De kinderen worden dus losgelaten bij het ontbijt. Wat zullen ze krijgen? Wat denk je? De kinderen rennen allemaal naar het einde en proppen zich vol met koekjes en cake!

 

Verbaasd?

 

Lunchtijd: ze deden hetzelfde. Ik meen het echt! Hoe kan een raap vergeleken worden met een reep?

 

Avondeten? Ze deden hetzelfde.

 

De volgende dag waren ze allemaal ziek. Verrassing, verrassing!

 

Dus wat er tijdens een maaltijd gebeurde in dit experiment, is dat de kinderen begonnen met het eten van de groenten, de rijst, het fruit en alle dingen die ze eerder passeerden (zelfs de raap). De desserts werden met mate gegeten (maar ze waren er nog steeds dol op).

 

Het aangeboren deel van de mens eiste het evenwicht: niet de rotzooi maar de balans


Het was interessant omdat het experiment aantoonde dat zelfs kinderen die naar zoetigheid verlangen en niet beter weten, een aangeboren aard hebben die zichzelf in evenwicht begint te brengen wanneer ze de juiste keuzes krijgen.

 

Ik wil dat je analyseert wat er op dit moment gaande is op deze planeet. Ik ga een verklaring afleggen: je krijgt niet het juiste buffet


Dierbaren, op dit moment zijn er op deze planeet geen groenten en geen fruit. Ik denk dat je begrijpt wat ik bedoel. Dat gaat veranderen.

 

 

Ik denk dat de jokers in dit alles degenen zullen zijn die naar voren gaan en het veranderen, en zeggen: kijk, we hebben hier goed nieuws. Er is hoop. Dat is het evenwicht waarnaar je hunkerde. Geen wonder dat jullie allemaal ziek zijn!

 

De ongelooflijke bias van virusrapportage

 

Ik wil je de vooringenomenheid laten zien. Ik wil je de vooringenomenheid van de media laten zien die ''verborgen'' is.

Als je naar de virusinformatiekanalen kijkt, krijg je alle grafieken van de geïnfecteerden en de doden te zien. Keer op keer - de geïnfecteerden en de doden. Voor elke staat of elk land, de geïnfecteerden en de doden.

Ik wil je vragen: waar is de kolom HERSTELD? Het is er niet, of wel? Dat is een vooroordeel. Dat is een drama vooringenomenheid.

Hebben ze je verteld dat meer dan 99 procent van degenen die het virus oplopen volledig herstellen? Waar is dat nummer? Weet je ook dat degenen die herstellen gedurende enkele jaren natuurlijke immuniteit hebben? Waar is die informatie? Dit zijn de helden van jullie tijd! Hebben ze je dat verteld? Waar zijn de partijen voor de geborgenheid?

 

DAN: Er is alle economische kommer en kwel die ze je vertellen: sinds de depressie, zeggen ze, hebben we dit soort economie niet gezien. Ze vergelijken de virussituatie met de verschrikkingen van 1929 - maar nergens zeggen ze: "Wacht even - wacht even ... dit is gemaakt! Je zei dat we moesten stoppen met werken en thuis moesten blijven! Dit is geen economische crisis zoals in 1929. Het is een tijdelijke situatie. De fabrieken en markten stortten niet in. We mogen gewoon niet naar buiten om te werken!

 

Lieverds, de wereldeconomie zal langzaam terugkeren, en de aandelenmarkt ook. Het is klaar en klaar. Dit is niet het einde van de auto-industrie of de maakindustrie. Het is niet. Dit is een hobbel. Zeggen ze dat tegen jou? Of vergelijken ze het met het ergste van het ergste, en je stemt af en hoort: "Er zijn geen groenten, er is geen fruit. Er is gewoon rotzooi. Bereid je voor om lange tijd ziek te zijn. "

 

Historici, generaties vanaf nu zullen enkele veelzeggende cijfers bekijken


De mensheid in het algemeen heeft zijn levensduurattributen verlengd. Er was een tijd, zelfs in dit land, dat je 45 of 50 jaar oud zou worden, en dat was je levensverwachting. Er werd niet echt van je verwacht dat je zo lang zou leven. Er was te veel ziekte en slechte voeding. Alles is geëvolueerd, dus nu zie je een langzame verlenging van de levensduur vanwege voeding en vooral kennis. Hierdoor kun je tot ver in de late jaren 80 en zelfs tegen de jaren 90 leven. (Eerste wereld naties)

 

Maar historici zullen in de toekomst iets vreemds zien: generaties vanaf nu zullen ze de levensdiagrammen bekijken en zeggen: "Wat is deze dip hier? Hoe komt het dat mensen een tijdje niet zo lang leefden? "

 

Ze gaan het de Corona Dip noemen

 

De dip die ze kunnen zien, is voor een hele generatie mensen, en het had niets te maken met besmetting door het virus. Ze zullen vaststellen dat miljoenen mensen hun leven hebben bekort. Angst bekortte hun leven!

Dat is hoe diepgaand deze media-vooringenomenheid is

 

❥ Historici kunnen uiteindelijk melden dat, wanneer ze alle verantwoording afleggen over wat er werkelijk is gebeurd, dat angst meer mensen heeft gedood dan het virus.

 

Lieverds, worden jullie één van hen? Of ga je rechtop staan en zeggen: "Dit is een hobbel en we komen er wel overheen? Het is tijdelijk. We zullen rouwen als we moeten rouwen, maar we komen terug omdat het tijdelijk is. "

 

Dat is wat ik je wilde vertellen. De waarheid wordt niet echt getoond. Hoe erg dit ook mag lijken te zijn, de echte waarheid wordt niet getoond. De positieve kant staat niet eens op de radar van de media. Nog niet. Daar zal een afrekening voor komen. Je zult het zien.

 

Ik ben Kyron, verliefd op de mensheid. Twee stappen vooruit, één stap achteruit. Jij bevindt zich momenteel in de stap terug. Oude zielen, jullie zijn hiervoor gebouwd. Dit is waar jij schittert. Jij hebt de Akasha-ervaring en de compassiefactor die anderen niet hebben. Daarom kun je het aan anderen laten zien, en ze het aangeboren evenwicht laten vinden dat angst op zijn plaats houdt. Dit redt levens.

 

Het is nu tijd om aan het werk te gaan.

 

 

En zo is het.

Kryon door Lee Carroll
www.menus.kryon.com 


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.