De afgelopen maanden waren één aangehouden turbosprint vooruit ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Het kan zijn dat je verlangen naar verfrissing, verademing, vernieuwing, nieuwe situaties, vervulling en 'iets anders' groot is, maar dat je voelt dat je fysieke lichaam en je dagelijkse leven wat achterop hinkt, dat je wat moeite hebt om 'bij te benen'.

 Wat heel normaal is, want de afgelopen maanden waren één aangehouden turbosprint vooruit, en dat laat zich voelen.

Zo is dat ook met de hele maatschappij, waarin veel donkere drab die in het collectief onderbewustzijn aanwezig is, opgeworpen werd, om opgehelderd, opgeschoond en herschikt te worden, zodat steeds meer nieuwe harmonieën en nieuwe creaties op hoger level kunnen gebouwd worden - en dat gebeurt overal, - van eerder kleine onopvallende tot grootse goed zichtbare dingen - voor wie het wil en kan zien tenminste.

Voel je dus niet ontgoocheld wanneer je verlangt dat alles hier en nu meteen helemaal oké en in harmonie is, in jezelf, in je eigen leven, in de wereld.

 De tijd waarin je nu geïncarneerd bent is een tijd van grote transformatie, vernieuwing en heropbouw, en dat gaat immers niet zo snel als je zou willen.


Heb geduld, en focus op wat wél goed, helder, in harmonie is. Wees blij met alle kleine stapjes die je tot nu toe al hebt kunnen zetten, zie de kleine wonderen van elke dag, proef het leven alsof het de grootste schat is die je kan bezitten, want zo is dat ook.

Er zijn zoveel mensen 'van goede wil', zoveel meer dan je beseft, die dag na dag, moment na moment iets leuks, goeds, liefdevols, healends, positief vernieuwends doén, die dag na dag vreugde, drive, een stevig doorzettingsvermogen, lef, moed, durf, sereniteit, balancering zijn én uitstralen. Koester dus de hoop in je hart, voel wat er in jezelf en in je leven aan het opbouwen is, wees niet bang om aan te pakken wat aanpak nodig heeft, kijk de eigen duisternis in de ogen en werp er licht op.

En gaat het al wat moeilijker (wat bij ieder van ons regelmatig gebeurt in deze tijden van snelle groei), sta dan niet toe dat je afglijdt, maar richt je op, kijk moedig rond, check al je tools om jezelf te 'verlichten', en gebruik ze dan ook, en help mensen om je heen ook diezelfde moed in zichzelf op te halen.

Vernieuwing kan zo uitdagend zijn, maar bekeken van het ene moment tot het andere, actie ondernemend van het ene moment op het andere, lijkt het al veel minder bedreigend, en dan ga je gewoon. Je doet het, je gaat verder. En zo komen we er wel. Samen.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.