De aanloop naar de Volle Maan/Maan-eclips van 5 mei ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Er is veel kans dat je afgelopen week je denken, je emoties, je handelen, je plannen, je aanpak je manier van in relatie staan, je kijk op je lichaam heel wat lichter hebt gemaakt - door (soms een ware kracht-) inspanning te leveren om toch verandering te brengen en vernieuwing toe te laten in jezelf en in je leven.

Je hebt misschien ervaren dat, door je jezelf op die andere manier te kijken, te voelen en te doén, je jezelf meer harmonie, meer innerlijke rust, vreugde en welzijn hebt bezorgd.

Maar zoals dat gaat in deze tijden van supersnelle transformatie, is daar alweer de volgende golf kopje-onder in de volgende laag smurrie die opgeschoond mag worden - in de aanloop naar de Volle Maan/Maan-eclips van 5 mei.

Dus voel je je momenteel niet helemaal 'makkelijk', is er energetische onrust, komen er emoties naar boven (angst is een veelvoorkomende emotie die naar boven komt bij sensitieve mensen wanneer hoge energie binnenstroomt bv.), voel je een druk vanuit het diepste van jezelf om te kijken naar bepaalde aspecten van jezelf en je leven, zie je al een belangrijk transformatiethema opduiken of zit je er midden in, dan weet je vanwaar dat ook weeral komt.

En dan weet je dat je, na de nodige opschoning en omzetting, je opnieuw helderheid en vreugde zal voelen.

Zondag begint er ook de maandenlange Pluto retrograde, die elk jaar wel een of ander hoofdthema in je leven in de picture zet. En dan is het zaak om op jouw unieke manier jouw unieke balans te zoeken en te vinden, en naast het innerlijke werk en alle aanpassingen ook elke dag gewoon leuke dingen te doen, dingen waarvan je blij wordt, mensen op te zoeken met wie je veel liefde en steun en vreugde kan delen, en dingen die je lichaam, dat al jouw transformaties draagt, goed doen.

Elke dag opnieuw.

En elke dag ook te beseffen wat voor zegening het is, dat je dit kan doen, dat je tot zoveel in staat bent, dat je het zélf kan.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Tijdens het event van zondag 30 april wordt 'Multidimensionaal Waarnemen' vanuit een compleet nieuwe invalshoek belicht. Slechts weinigen staan er namelijk bij stil, hoe multidimensionaal ons leven van dag tot dag - eigenlijk al is.

Arjun gaat dan ook als eerste in op de fundamentele reden waarom wij als mens zelfs maar fysiek kunnen waarnemen en helpt ons middels een geleide meditatie om de magie hiervan dieper en bewuster te ervaren.

Onderwerpen die in dit event behandeld worden:

Het 'decor' van de fysieke droom en de 'energetische oorsprong' van de fysieke zintuigen

De 7 bewustzijns niveau's - van ons Aarde-perspectief tot aan het niveau van de Ziel *

Hoe wij in harmonie met al deze lagen; onze 'waarneming' van dag tot dag (co)creëren
Hoe onze fysieke zintuigen een portaal tot hoger dimensionale realiteiten kunnen openen

Werelden waar kleuren geproefd, of geluiden gezien kunnen worden (en meer)

Het verschil tussen het Hogere en het Lagere Astrale rijk
Dromen, astraal reizen en meer*

👽🎓 Incl. beeldmateriaal om zelf uit te printen *
★----------------«

Videochanneling Multidimensionaal Waarnemen


Aanstaande zondag 30 april 2023, 20:00 uur vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis • Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel • Bijdrage € 15,00


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.