De aankomende supermaan 1 augustus 2023 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Het is mindblowing wanneer je er even bij stilstaat dat je elke seconde verder bouwt aan je leven, aan je dromen en aan onze wereld. En in het licht van de komende supermaan op dinsdag 1 augustus (20:33 uur) zou het kunnen dat je je extra scherp bewust wordt van welke gedachte, emoties, daden, patronen je helpen bij een positieve opbouw van je leven, bij het manifesteren van hetgeen al lang in je hart gedroomd en verlangd werd, en die een expressie zijn van je eigen hoogste Licht dat je bént.

En je zou ook duidelijk kunnen merken welke gedachten, emoties, daden en patronen afbreuk doen aan jouw positieve evolutie. Dat zal dan ook de komende maand een nieuw soort verantwoordelijkheidsgevoel brengen, een veel bewuster verantwoordelijkheidsgevoel, vooral naar je Zélf toe.

Je zal duidelijker zien en beseffen dat je de sleutel tot positieve groei in je éigen handen draagt, dat je zélf aan het stuur van je éigen wagen zit, en dat jij zélf elke seconde van je leven je dingen doét met alle energie die je ter beschikking hebt, met alle kansen die op jou liggen te wachten, met verbindingen die je wél of niet wil maken, met prioriteiten die jij zélf en niemand anders bepaalt.

Daarnaast is er nog altijd die intense shift, die kan maken dat je last hebt van hitte-opwellingen, veel honger, onrustige slaap, afgewisseld met momenten of korte periodes van nieuwe en grote helderheid, duidelijke innerlijke leiding, diepe vreugde omdat je steeds meer beseft wat je in deze eindige periode op Aarde kan verwezenlijken.

De supermaan volgende week kan extra lading toevoegen, maar nogmaals: jij alleen beslist wat je daarmee doet


Sta je toe dat je emoties meester worden van jou, of doe je alles wat je in alle afgelopen jaren hebt geleerd en verworven om de modder van je af te spoelen en je te richten naar je innerlijke Zon, die eeuwig straalt diep binnen in jou? En je weet, er is altijd de prachtige natuur, waarin je in de schoonheid van één bloem de perfectie kan zien van de Schepping. Een metafoor voor de bloem die jij bént, met blaadjes die je steeds meer ontplooit, zich kerend naar het Licht.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.