De 6-trilling van deze week ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ De energie van deze week is als een elastiek dat wordt aangespannen, om dan plots losgelaten te worden. Ze kan dus alle kanten opschieten - wanneer je niet gecentreerd en aandachtig bent. 

Twee planeten die direct gaan lopen vanaf vandaag brengen heel wat opnieuw in beweging, en er is veel vuur aanwezig in de kosmos, rondom jou en waarschijnlijk ook in jou.

De 6-trilling van deze week brengt opnieuw de focus op de tendens die sterk zal aanwezig zijn in 2022, namelijk de nadruk op al wat te maken heeft met balans brengen in werk, verantwoordelijkheden en verplichtingen, familie/gezin.

Je zou rond deze tijd duidelijk kunnen voelen wat je op een hoger level wil tillen (met meer harmonie, levensvreugde, balans), en de Volle Maan zal je de moed geven om dat aan te pakken wat nodig is voor je.

Misschien voel je in je binnenste steeds harder de roep om iets te gaan delen, of iets te doen, wat veel meer op je zielelijn ligt dan je huidige bezigheden, en dan zal je vreugde vinden in het zetten van concrete stappen daarrond, of in het intuïtief waarnemen van waar je plezier en passie liggen.

❥ Hou je jezelf teveel tegen vanuit je kleine ik om te leven zoals je hogere zelf dit wenst, dan zou je deze week veel signalen kunnen krijgen daarrond en hoe groter de weerstand naar de informatie van je hoogste zelf, hoe ongemakkelijker dit zal aanvoelen.

Energie-gevoeligen kunnen zich wat uitgeput voelen na de wervelwind van vorige week, met veel en heftige zon-activiteit - die af en toe blijft opflakkeren (zoals altijd in tijden van grote verandering...).

Misschien heb je last van onderbroken of te weinig slaap, gesis in de oren, momenten van angst of paniek (heel normaal wanneer hoge frequenties binnenkomen), meer nood aan eten dan gewoonlijk, ijl hoofd, enz. Je mag zelf aanvullen! Je weet ook dat dit voorbijgaat, en intussen leer je stilaan ook wat je het beste doet om dit te counteren, - zij het wel dat wat de ene dag werkt voor je, kan de andere dag misschien niet werken, varieert heel sterk, net omdat je energieveld ook zeer sterk evolueert, soms al op 1 dag.

Voor de spiritueel energiewerkers: het kan soms ontmoedigend zijn en het gevoel dat het dweilen is met de kraan open op sommige dagen en dat is ook zo


❥ Er komt zoveel energie binnen, die je energielichamen omwoelt, en dan kan je niet anders dan schoonmaken, wil je niet helemaal vast komen te zitten.

Voor zij die dit al vele jaren doen, kan het je uitgeput laten voelen, en dan helpt maar één ding: jezelf koesteren, healen, balanceren, en zorgen voor veel rust, kalmte, lieve mensen om je heen, natuur, en jezelf al wat je voelt dat je nodig hebt schenken. Jij bent het waard.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.