De 01-10 Poort ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

 

De 01-10 Poort

 

Uitlijnen met Bron, en dat in het kwadraat en met een spiegelfunctie. Dat is waar de energie waar de 01-10 Poort over gaat.

 

Waar ben je al uitgelijnd met Bron? En waar nog niet?

 

M.a.w. waar zijn alle laagjes, aspecten en delen die jij Bent al in de meest pure, zuivere vorm aanwezig? En waar zit er nog ‘besmetting’ op?

 Denk daarbij aan onbalans, disharmonie, pijn, littekens, oude emoties, gedachten, overtuigingen of overleving.

Natuurlijk zijn nog niet alle delen in je Zelf geheeld, 100% puur en zuiver. We zijn een work in progress. Maar het mooie is wel dat we dit jaar en met name door de zomer heen keihard gewerkt hebben. Onze trilling wordt zowel collectief als individueel verhoogd. Je hebt daardoor misschien lastige processen doorgespit en bent daar misschien nog steeds mee bezig. Maar: je bent hoe dan ook gegroeid! Ook terwijl de processen misschien nog in volle vaart doorgaan.

 

Spiegelende energie

 

De 01-10 Poort brengt in de energie een spiegeling om helderder te gaan beseffen waar jij al gegroeid bent. Waar je doorheen geworsteld en gestoeid hebt en waar je je Zelf al dieper blootgelegd en ontdekt hebt.

De 01-10 energie helpt je dat helderder bewust te worden maar tevens door die bewustwording ook te gronden.

De 1 staat in frequentie enerzijds voor uitlijning, maar ook voor de basis, het eerste chakra en een nieuwe start of fase.

Daar waar je bewust wordt, ontstaat een beweging naar beneden, naar je mens-zijn, naar je basis, naar de gronding.

 Wanneer je groei gegrond en geankerd wordt, kan de oorspronkelijke (Bron) kracht jouw mens-zijn weer dieper doorstromen.

Daar waar doorleefde wonden of procesthema’s doorgrond en gegrond zijn, waar het bewustzijn weer wakker wordt, daar kom je dus letterlijk in meer uitlijning met de oorspronkelijke energie. In plaats van de verdraaide, versluierde of afgescheiden kant.

Daar start een nieuwe basis, een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk in je groei.

 

Bewust afstemmen

 

Tegelijkertijd kun je vandaag bewust afstemmen op de 01-10 energie om je eigen bewustzijn te stimuleren om enerzijds dieper te gaan gronden, dieper in je basis, bekkenbodem en gronding aanwezig te zijn.

 Des te dieper je gegrond bent, des te hoger kan je bewustzijn uitreiken naar Brontrillingen. En kan je mens-zijn daar in deelnemen!

Dat laatste wordt vaak ‘vergeten’ met dank aan al onze overlevingsstrategieën en gewond ego die ons juist liever uit die basis houden. Velen stijgen liever op in hogere sferen dan werkelijk ook het mens-zijn en lichaam te accepteren, aanvaarden, omarmen en te betrekken in de volledige spirituele groei.

 

(Zie hiervoor ook mijn boek Belichaamd Bewustzijn)

 

De basis

 

De 1 staat echter ook voor het startpunt, de basis. En de basis van waaruit we groeien is het mens-zijn. Wij als mens op aarde zijn immers degene die zich bezig houdt met groei. Op zielsniveau hoeft dat niet in die zin zoals op aarde. Daar weten en ervaren we heel anders. Maar ook jouw bewustzijn heeft zich gemanifesteerd op aarde, dus van daaruit mogen we weer gaan herinneren!

De basis(chakra) wordt al langere tijd dusdanig aangetrilt dat veel mensen (of eigenlijk ego's) daar hinder van ondervinden. Oude patronen spelen op, gebrek aan (zelf) vertrouwen, armoedebewustzijn, angst wordt continue getriggerd waardoor standje overleven aan gaat, fysieke klachten, wiebelig zijn, slecht in je vel en energie zitten, zijn slechts enkele voorbeelden.

Letterlijk je (oude) basis kwijtraken zodat er schoonmaak en bewustwording én ruimte ontstaat voor een nieuwe, meer oorspronkelijk uitgelijnde basis.

 Alle scheefstanden en onbewustzijn komen aan het licht en worden doorleeft.

Als mens soms niet te bevatten en het voelt vaak zeker niet leuk of prettig. Maar ook dat oordeel (voorkeur voor luchtig, prettig, liefdevol, etc.) Mogen we leren los laten, want het is nog altijd een kleuring en perceptie vanuit het mens-zijn. We mogen leren (ook in de basis) steeds neutraler te leren kijken naar hetgeen we aantreffen in ons Zelf en op ons pad.

 

Mens-zijn is de Sleutel

 

Zoals ik al in eerdere artikelen schreef is het mens-zijn een cruciale Sleutel in het ascensie proces. En zolang we deze links laten liggen, negeren, er uit weg blijven gaan, komen we niet werkelijk een steek verder om de Oorspronkelijke Mens in ons te laten herrijzen.

De 01-10 Poort biedt in deze ook een fantastische spiegelwerking om te gaan onderzoeken waar Bron jouw mens-zijn al werkelijk mag raken en waar mens-zijn zich al werkelijk durft te over te geven aan en zich kan verbinden met Bron.

 Dat zijn zaken die niet zomaar aan komen waaien. Dat vergt eerlijk onderzoek in je Zelf. Mogelijk confronterend ook.

Het vraagt om een diep zakken met bewustzijn in basis en bekkenbodemgebied, in je lichaam om te gaan voelen waar Bron of onbevlekte oorsprongsenergie jou al aanraakt of doorstroomt. En waar nog niet.

 

De laatste fase van 2022

 

Met het 01-10 portaal stappen we het laatste kwartaal van 2022 binnen, en de 01-10 energie is de poort die gaan helpen bij het hervinden van de Bronuitlijning in al die facetten van je Zelf waar je dit jaar en tot nu toe doorheen gewerkt hebt.

Van hieruit zal zogezegd een nieuwe basis in jou het uitgangspunt zijn van verdere groeistappen!

 Ook de 10-10 Poort zal daar weer een rol in gaan spelen! Daarover later meer.

De energie van de planeten met Venus en Jupiter in oppositie met elkaar brengen hier een mooie ondersteunende energie in aan om dit proces te bekrachtigen. Vanaf morfen, 2 oktober, gaat Mercurius weer direct looen en kont de energie ook weer meer in een uitwaartse stroom om datgene wat vandaag geshift is dieper te kunnen integreren in je menselijke doen en laten.

Heb een magische, verhelderende en balancerende 01-10 poortdag!

© Willemien Timmer

apofyliet.nl


Channeling Jezelf aarden via de onderste drie chakras


Op zondag 2 oktober 2022, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

 

Maria Magdalena gaat in op het belang van een goede aarding en hoe je die in het gebied van de onderste chakras (energiecentra) op drie manieren kunt creëren.

 

Derde chakra of zonnevlecht (maag):

 

 je eigen persoonlijke ruimte innemen – jezelf creatief tot uitdrukking brengen

 

Tweede of navelchakra (buik):

 

 het herkennen en vervullen van je emotionele behoeften

 

 balans houden tussen contact met anderen en contact met jezelf

 

Eerste of wortelchakra (stuitje):

 

 je veilig voelen bij jezelf en in je lichaam

 

 intuïtief open staan voor de energie van de aarde en de stroom van overvloed die er is voor jou.

 

Jezelf aarden via de onderste drie chakras

 

 Zondag 2 oktober 2022 om 20:00 uur

 Beschouwing en inleidende meditatie van Gerrit Gielen
 Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.