Corona is een zegen. Want je zult volledig tot jezelf terug keren ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

We hebben altijd een keuze. Of je blijft binnen zitten in angst of je gaat door je angsten heen. Het is tijd dat je jezelf weer gaat zien. Je gaat weer zien dat je prachtig bent. Vergeet de liefde buiten jezelf maar. Erg romantisch is het ook niet te noemen. Het is geen goede tijd om nu een nieuwe liefde te starten. 

Nee, het is tijd om naar jezelf terug te keren. Om ja te zeggen tegen jezelf. Om jezelf weer volledig te zien in al die aspecten die je hebt. 

Niet meer meegaan met de maatschappij race. Ontwaking is geen race. Je hebt alle tijd en we hebben er vele levens over gedaan. Je hebt eigenlijk wat vertraging nodig. Zodat je alle hoge energie kunt laten indalen. En alle oude energie kan loslaten. 

Jouw nieuwe start en die van de wereld, mag lekker rustig (?) van start gaan. Zie het als een vakantie. Je 'moet' misschien binnen zitten, maar je kunt gewoon nog lekker naar buiten. Je ontdekt jouw dorp of stad straks weer opnieuw, omdat je nu wel alle tijd hebt. Je kan nu ontdekken wat er eigenlijk allemaal buiten is. Je ziet de natuur bloeien en elke dag een beetje meer uitlopen. 

Je voelt de aarde onder je voeten opwarmen. Je voelt dat de energie terug komt. Veel wandelen helpt, want dan stroomt je energie weer optimaal. Het helpt je ook om dingen emotioneel te verwerken.

Een date met een ander persoon zit er nu niet meer in. Dus ga eens lekker daten met jezelf. Klim in een boom met een lekker bakje koffie, wat een uitdaging en wat een plezier voor onze innerlijke kinderen. Met een wc rol in de top van de boom. Want humor mag zeker nog. En dat is er weleens veel te weinig. 

Ga lekker buiten sporten nu de tijd is om weer heerlijk gezond te worden. Om een goddelijk lichaam te krijgen wat overal tegen kan. En je hebt dadelijk zeeën van energie. Helemaal voor jou. Je kunt je energie besteden aan wat je maar wilt. Net als geld eigenlijk 😊. 

Laat de hogere energieën maar hun werk doen en weet dat dit gewoon gebeurt. Je hoeft het zelf niet meer te bedenken. Het leven wil zich uitrollen voor jou, door jou heen. Je hoeft je alleen maar over te geven en te genieten van de rit. Oordeel niet over jezelf als het even wat moeilijker gaat. 

❥ Want met compassie en zelf liefde kom je door elke storm heen. Je zult zien dat het weer opklaart. En dat je niet achteruit aan het lopen was. 

Nee je was al die tijd al vooruit aan het lopen. Rennen zelfs, in sommige gevallen.

Stop met zelfverwijt want je doet het vreselijk goed. En dat mag je nu elke dag tegen jezelf gaan zeggen. Ga maar weer van jezelf houden. Je danst misschien nu even alleen. Maar achter de eenzaamheid ga je ontdekken hoe heerlijk dat eigenlijk is. 

Uiteindelijk zul je weer met die ander dansen. Je hoeft er niet meer mee bezig te zijn. Het is allemaal goed. 

❥ Want zodra je volledig bent terug gekeerd naar jezelf, gaan alle deuren naar de liefde open. Alles is ook liefde. Voorbij onze maskers van haat en angst.

Het is niet meer elke dag carnaval. Want de wereld wordt echter met de dag puurder. Want we gaan weer terug naar de basis en dat werd potverdikke tijd ook.

Zie dat deze groei wonderen doet. Wellicht hoef je even niks te doen. En zet jouw groei jouw innerlijke wereld op zijn kop. Laat eruit komen wat er nog in je leeft. Omdat je volop gaat stralen. En gaat aantrekken wat je wilt. Gaat leren hoe gebruik te maken van de wet van creatie.

Met een open hart zie je dat de buurman weer ontroert raakt door de natuur. Je ziet dat de buurvrouw ook iedere dag naar buiten gaat. Met een open hart zie je zoveel moois om je heen opbloeien. Juist in tijd van isolatie.

❥ Stop met complotten, want we hebben al gewonnen.

De muur van angst en verzet tegen de verandering zal afnemen naarmate de liefde zal toenemen als een tsunami.

Het zal de oude wereld doen instorten, maar de meer resonerende, nieuwe wereld zal vol starten en vol bloeien.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland