Confrontaties op de valreep naar 08-08 ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Hemelse vrede of aardse onvrede?

 

Veel mensen klagen over slecht kunnen slapen, onrustig zijn, veel wakker liggen, last hebben van gezeur in het lichaam, veel onzinnig gepieker, steeds met dezelfde oude thema's worstelen en zich gefrustreerd voelen over het feit dat ze voortdurend met zichzelf overhoop liggen.

En ja, ook dit is deels de doorwerking van de Lichtcirkel, de nawerking van de volle maan en de stand van de sterren die soms qua energetische invloed lijnrecht tegenover elkaar staan. We zitten echt in een hogedrukpan! Dat maakt ook dat niet iedereen door een meditatie of healing meteen in de hemelse vrede belandt....

Maar: hier zit wel hemelse groeikansen :-D . Indien je al deze verschijnselen als negatief bestempelt kleur je het toch vanuit de oude dualiteit in en zul je daardoor weer in een omlaag gaande spiraal belanden.

Hoe erg is het om even een week wat minder te slapen, of wat vaker met jezelf overhoop te liggen? Aan elke nieuwe schepping gaat eerst chaos vooraf. Het positieve is dat we nu ultieme kansen geboden krijgen om oude innerlijke ballast, die onze frequentie-stijgingen en de meest essentiele openbaringen rondom ons ware Zelfbeeld tegenhouden, versneld helder te krijgen, te doorvoelen en er vriendjes mee te worden.

Zie al het oude gemor van je ego niet als een lastpak, maar als een aangever dat het tijd is om vrede te sluiten met dit deel van jezelf! Het heeft alle recht om nog wat na te mopperen, want zo gemakkelijk zijn jouw levens niet geweest. Het mopperende deel komt uit de oude doos die door een hoger Zelfdeel van ons bewust op de kop gehouden wordt.

 

Dit doet jouw hogere Zelf niet om je dwars te zitten


Het rammelt bewust aan alle oude deuren die je ooit vanuit boosheid of pijn op slot hebt gedaan. Jouw hogere Zelf zal alles inzetten om jou zo bereikbaar mogelijk te maken voor de nieuwe, holografische beelden en de diamanten coderingen in jouw DNA, die alle aspecten van jouw Goddelijkheid in zich dragen.

Ook het feit dat de zon nu flink op ons kruintje brandt geeft aan dat echt ALLES verlicht zal worden. Alles wat je weg hebt gemoffeld, waar je zelf niet blij mee bent en wat niet overeenkomt met de hogere Waarheid van wie jij bent zal 'betrapt' gaan worden in dit felle licht. De warmte opent je tot in je diepste wezenskern, maar raakt ook alles aan wat nog onvrede in zich draagt. Deze dagen zijn één grote uitnodiging om vrede te sluiten met je verleden en je vreugdevol aan te laten raken door wat elke dag als nieuw aan jou gegeven wil worden.

❥ Vergeet niet dat jij op weg bent naar de vereniging met de hoogste, zelfs goddelijke delen van jouzelf! Wie had dat gedacht, toen je aan dit leven begon?

❥ Hoe kort weet je pas dat je deze weg in jouw Zielenplan hebt geschreven, samen met de Meesters die jou in dit leven begeleiden?

De weg naar jouw ware Zelf is een stapsgewijs proces, waarop je eerst jezelf dient te verenigen met de delen die zich afgezonderd hebben, die zich 'te min' voelen en die liever gewond en vergeten achterblijven. 'Zand erover', zeggen velen dan. 'Ik ken mijn angsten en mijn gevoelige puntjes en daar laat ik het graag bij.'

Maar zo werkt het niet, zo werkt onvoorwaardelijke Liefde nooit! We laten geen enkel zelfdeel achter, want ze dragen allemaal bijzondere, vaak door bloed zweet en tranen heen ontwikkelde kwaliteiten die je in dit leven heel liefdevol, vanuit jouw doorleefde ervaringen kunt gaan inzetten voor de ondersteuning van jouw eigen ontwaken en dat van je medemensen.

Indien jij van al jouw menselijke eigen-aardigheden en 'oneigen-aardigheden' hebt leren houden, en daarachter jouw Goddelijkheid leert kennen, dan kun jij van iedereen houden. Dan kun je de hele Schepping in je hart sluiten.

Stel je dat maar eens voor, een wereld boordevol liefde waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn! Een leven waarin iedereen vol respect en mededogen kan schouwen naar de innerlijke strijd die een ander mens met zichzelf voert. Stel je voor dat jij altijd, heel oprecht, iemand anders zult zegenen gedurende het vallen en opstaan om zijn of haar ware Zelf te kunnen ontdekken.

Ja, lieve mensen, door ons innerlijke werk zijn we samen een nieuwe wereld aan het creëren waarin niemand meer iets op een ander hoeft te projecteren. We zullen elkaar ondersteunen door onze eigen reis te voltooien. We zullen als Zusters en Broeders vanuit diepe zielsverbindingen getuige zijn van elkaars tranen en verlangens, van elkaars wanhoop en hoop, van eindeloze dwalingen naar eindelijk Thuiskomen.

Op weg naar de Leeuwenpoort van 08-08 (morgen al!) wordt iedereen uitgenodigd om te gaan beseffen dat dit innerlijke werk als het meest heilige werk beschouwd mag worden. Go with the flow, forceer niets, laat maar gewoon zijn wat er is, en hou vooral grenzeloos veel van wie jij bent!

Mede dankzij jouw innerlijke werk en betrokkenheid zit de mensheid in een versneld ontwaken. De Lichtmeesters willen je bij deze daar heel nadrukkelijk voor bedanken! We gaan nog even door vandaag, we zijn nog niet klaar voelen we, maar de Leeuwenpoort is in zicht. We wensen je een dag vol overgave toe, en tot de volgende boodschap!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.