CME coronaire massa-uitstoot op de zon ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Er was gisteren een CME op de Zon (coronaire massa-uitstoot), en de elektrisch geladen deeltjes hiervan kunnen een voelbare impact hebben op het zenuwstelsel van wie zeer gevoelig is, met als gevolg diepe vermoeidheid, niet vooruit raken, ontgifting.

We gaan nu in rechte lijn naar een energetisch hoogtepunt in juni - de Nieuwe Maan, Zomerzonnewende en Zoneclips van volgend weekend.

Dus kan het zijn dat je veel beroering ziet, in jou, rondom jou en in de wereld. En dat is goed, want het betekent dat jij en wij en de wereld jouw en onze energieën aan het herschikken zijn.

Je weet dat dingen soms zodanig vast zitten, dat jij en wij soms zodanig kleven aan een oud uitgesleten pad van oude ideeën of visies of gewoonten, dat er een uiterlijke of innerlijke schok nodig is vooraleer jij of wij bereid zijn om aanpassing aan te brengen, dingen anders te bekijken en aan te pakken.

Wanneer je de gewoonte hebt aangenomen om innerlijk werk te doen, om je energieveld/emoties/denken regelmatig op te schonen, kan je al wat opborrelt en aan de oppervlakte komt, bekijken, je kan eruit leren, en het energetisch afval kan je loslaten/opschonen.

Op die manier zal je steeds minder jouw onbewuste ladingen weerspiegeld zien in mensen of gebeurtenissen om je heen, en dat is een verademing.

Maar er lopen talloze zichtbare en onzichtbare lijntjes van jou naar vele andere mensen en omgekeerd, zodat het zaak is in tijden als deze om telkens weer je staande te houden wanneer er veel beroering is in de wereld. En dat doe je op alle manieren die je tot nu toe hebt geleerd. Jezelf heel bewust telkens weer in balans en harmonie brengen, telkens weer, zodat je je niet laat meesleuren op golven van emoties, en je positieve constructieve actie kan ondernemen, mét je hoofd koel en je hart warm, en mét je beide voeten op de grond en verbonden met je Hoogste Zijn.

Op die manier kunnen we alles aan. Altijd.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.