Christus Bewustzijn in het Licht van Moeder Maria ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Graag delen we een gedeelte uit een ontvangen boodschap uit de Lichtcirkel, omdat deze een mooi Licht laat schijnen op onze huidige ontwikkelingen!

"Liefde is de kern van het Christus Bewustzijn. Iemand die zich regelmatig naar binnen keert, en zijn of haar aandacht op dit hoogfrequente bewustzijnsveld richt, zal dus ook een zachte gloed van liefde en compassie gaan uitstralen.

Dit is een verdienste die voortkomt uit innerlijke louteringen, die niet alleen in je huidige leven maar ook in vorige levens hebben plaats gevonden. De nog komende louteringen zullen je steeds meer gaan bevrijden van de gevolgen van vervormde impulsen die door jou heen op Aarde vorm hebben gekregen.

 

Om het zo eenvoudig mogelijk te zeggen:


Wat jij vanuit je persoonlijkheid buiten de verbinding met het Christus Bewustzijn om gecreëerd hebt, heeft verstoringen veroorzaakt. Die hebben allereerst in jouw eigen energetische veld dissonanties veroorzaakt. Ze hebben de harmonie verstoord in het contact van je persoonlijkheid met jouw hogere Zelf. Vervolgens hebben ze ook andere velden om jou heen beïnvloed; al onze velden zijn immers met elkaar verbonden.

Ik ga weer even terug naar de vijfde Goddelijke Straal waarop ik met velen dien. De vijfde Straal vertegenwoordigt onder andere Goddelijke Waarheid, Genezing, Visie en Overvloed. Het licht van deze Straal werkt door jouw derde oog heen, dat jouw innerlijke vermogen tot helder-zien ondersteunt. Jouw derde oog biedt je de mogelijkheid om het zuivere, Goddelijke plan te kunnen aanschouwen, vanaf ieder moment waarop er een scheppingsimpuls bij je binnenkomt.

 

Op dit moment, vanuit jullie tijdslijnen bezien, breken er ontelbaar veel verstoorde velden open


Eeuwenoude dissonanten veroorzaken chaos en wanklanken die de meeste mensen misschien niet bewust horen, maar ergens toch waarnemen in de vorm van zware frequenties. Zonder het zich bewust te zijn reageren veel levende wezens op deze vrijkomende dissonanten; niet alleen mensen, maar ook dieren, planten, natuurwezens en mineralen.

Omdat deze zware frequenties niet uit een bewuste verbinding met de Goddelijke Bron voortgekomen zijn, wekken ze ook reacties op die vernietigend zijn in plaats van scheppend. Ze dragen niet langer een kern van Liefde in zich en zullen opnieuw afscheiding en pijn veroorzaken.

Maar ook hier is het weer belangrijk om vanuit het derde oog te schouwen naar wat zich werkelijk voltrekt! Al deze kettingreacties zullen uiteindelijk alle op afscheiding gebaseerde creaties voor iedereen zichtbaar gaan maken. En vanaf het moment dat dit zichtbaar wordt kan er vanuit het Christus Bewustzijn een bewuste, helende impuls tegenover worden gezet.

 

Je kunt iets heel waardevols bieden, door volledig in jouw eigen verbinding met het Christus Bewustzijn aanwezig en schouwend te blijven. Wéés en lééf Liefde, blijf in het Licht van jouw Bronverbinding! Daarmee zul je anderen een spiegel tonen waarin ze hun eigen Goddelijkheid kunnen terugzien. Stap dus niet vanuit een impuls in hun veld, maar blijf krachtig in jouw eigen Licht aanwezig. Dit zal anderen sterken in hun Zelfvertrouwen, in het geloof in eigen vermogens en in hun eigen ontluikende Meesterschap.

Velen van jullie hebben de vrouwelijke en mannelijke Christus in jezelf al herkend, en zijn nu in de genadige fase aangekomen van de versmelting daarmee.

Laat dit jouw heilige werk zijn. Wees een levend voorbeeld, laat het Licht van het Christus Bewustzijn als een zachte gloed door jouw leven en door dat van anderen heen schijnen.

Ik dank je voor je oplettendheid, voor je bereidheid en voor je toewijding. Met veel Liefde groet ik je! Moge je het Goddelijke vrouwelijke en mannelijke zich in jouw hart verenigen, lieve Zuster en Broeder van mij.”

Met dank aan Mereyem Ana - Moeder Maria, en de Lichtwereld

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.