Mannelijke en vrouwelijke energie in de Nieuwe Tijd

Maandag 24 februari om 20:00 uur door Pamela Kribbe


De overgang die in deze tijd plaats vindt van een ego-gebaseerd bewustzijn naar een hartgedragen bewustzijn heeft ingrijpende gevolgen voor onze levens. Eén van de belangrijkste gevolgen is dat we anders gaan denken en voelen over wat mannelijkheid en vrouwelijkheid betekenen. Ieder van ons heeft op zielsniveau de beschikking over beide energieën. Als we ons hiervan bewust worden en ons realiseren dat we allereerst “ziel” zijn, kunnen we het mannelijke en vrouwelijke in onszelf meer in balans brengen en oude, beperkende definities ervan loslaten. We kunnen ook de emotionele verwondingen die we als man of vrouw hebben opgelopen gaan helen. Dit alles zal een diepgaand effect hebben op de relaties die we aangaan met een partner of geliefde. Relaties en seksualiteit op hartsniveau geven de ziel de mogelijkheid volledig in te dalen op aarde en helpen vorm te geven aan een Nieuwe Tijd.

 

In deze channeling zal Pamela een boodschap doorgeven van Maria Magdalena over mannelijke en vrouwelijke energie, de weg naar heelwording van oude trauma’s en de betekenis van hartgedragen relaties.


Deze channeling vindt plaats op zondag 23 februari in de Muze in Noordwijk. Wil je hier bij zijn, dan kan je een ticket bestellen op de website van bewustbollenstreek.nl

Kan je hier niet bij zijn, maar wil je toch graag de channeling ontvangen? Dan kun je met ons meedoen op maandag 24 februari om 20:00 uur.

Voorafgaand elke channeling zal Gerrit Gielen openen met een inleidende meditatie.


Maandag 24 februari om 20:00 uur


❤ Thuis op je eigen fijne plek

❤ Bijdrage: € 11,-

Aanmelden

  

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

 

Belangrijk:

 

Als de betaling is afgerond, klik je op de knop 'betaling bevestigen / afronden / ga verder'. Dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze channeling.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct een bevestigingsmail met extra uitleg, de inlogpagina en jouw unieke wachtwoord. 

Het is goed om even je spam checken. Krijg je deze mail niet, wacht dan niet tot het laatste moment maar mail ons direct, zodat wij je kunnen helpen.

 

❤ Mannelijke en vrouwelijke energie in de Nieuwe Tijd


Hoe werkt het ?


Op maandag 24 februari kun je inloggen met jouw wachtwoord, om de channeling van Pamela te downloaden. Om 20:00 uur luisteren we allemaal tegelijk naar de nieuwste boodschap van Maria Magdalena en integreren we de energie van de nieuwe tijd.

Dinsdag 25 februari ontvang je van ons een nabesprekingsmail, waarin wij onze ervaringen en inzichten met je delen. 

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Door het luisteren van de opname krijg je toegang tot de energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak luisteren als voor jou goed voelt.

❤ Mannelijke en vrouwelijke energie in de Nieuwe Tijd

 

Heb je vragen of heb je hulp nodig?

Laat het ons gerust weten

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wie is Pamela Kribbe?


Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller Gesprekken met Jeshua en het meer recente De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Meer over Pamela lees je hier.

 

Wat is channeling?


Over channeling (het innerlijk ontvangen van spirituele boodschappen) bestaat nog steeds veel verwarring. 
Pamela's kijk erop – gebaseerd op haar ervaring – lees je hier.

Maandag 24-02-20 om 20:00 uur ◈ Pamela channelt Maria Magdalena ◈ Te ontvangen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland