Channeling Arjun van de Yahyel ★ Klopgeesten ★ Preview Halloween Special


We horen wel eens van klopgeesten, die op muren kloppen of voetstappen op de gang kunnen laten horen. Maar hoe kan een geest eigenlijk invloed uitoefenen op iets in onze fysieke wereld? Zoals een lamp laten knipperen of een boek uit de kast laten vallen?

Deze vraag is een preview uit het video-channeling evenement 'Halloween Special' die plaats vindt op zondag 31 oktober 2021, 20:00 uur.


In deze transmissie duikt Arjun diep in de duisternis met al jullie ingezonden vragen. Dit event zal gaan over: (klop)geesten, entiteiten, de duivel, bezetenheid, dat wat wij de dood noemen, overledenen, nachtmerries, energetische implantaten en jawel: satanistisch ritueel kindermisbruik.

 


Halloween Special

 

❥ Wat zijn (klop)geesten / entiteiten? Waarom blijft hun energie hangen op bepaalde plekken? Kun je ze op weg helpen naar het licht? Is het nodig om dwalende geesten / spirits te helpen? 

❥ Waarom zijn er entiteiten die op een vervelende manier contact met ons maken? Wat willen ze van ons? Wat zijn zij eigenlijk?

❥ Wat gebeurd er eigenlijk als iemand bezeten is? Is dat niet een grensoverschrijding die niet zou moeten mogen?

❥ We horen wel eens van klopgeesten, die op de muren kloppen of voetstappen op de gang kunnen laten horen. Maar hoe kan een geest eigenlijk invloed uitoefenen op iets in onze fysieke wereld? Zoals een lamp laten knipperen of een boek uit de kast laten vallen?

❥ Hoe staat de Yahyel eigenlijk tegenover dat wat wij de dood noemen? 

❥ Heeft de Yahyel rondom de dood bepaalde gebruiken en rituelen? Hoe kijken zij naar de gebruiken die wij rondom de dood hebben?

❥ De verhalen die rond gaan op internet, niet alleen over het fysiek misbruiken van kinderen maar ook over allerlei sekte-achtige rituelen en meer van zulk naars. Gebeuren dit soort dingen echt? En zal dit ooit écht naar buiten komen?

❥ Zijn nachtmerries een realiteit in een andere dimensie? Wat is de functie van een nachtmerrie eigenlijk?

❥ Er wordt wel gezegd dat bepaalde ET’s, zoals onder andere de Greys, fysieke of energetische implantaten plaatsen in het lichaam van bepaalde mensen. Is dit waar en zo ja, wat is hier het nut van?

❥ Er zijn mensen die dergelijke implantaten energetisch kunnen verwijderen, of tenminste, dat bieden ze aan. Zij doen dan een soort ‘energie-scan’ en kunnen dan voelen of je met zoiets rondloopt. Klopt het dat er mensen zijn die dit kunnen?

❥ Klopt het dat er in het verleden galactische oorlogen hebben plaatsgevonden tussen bepaalde rassen die macht wilden hebben over de aarde? Gebeurt dit trouwens nu nog steeds?


Zondag 31 oktober 2021


Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel.

Opmerking voor wie hier de kriebels van krijgt; weet dat de Yahyel alleen maar zelf-bekrachtigende boodschappen delen en dat juist het aankijken van het duister - hetgeen is wat ons helpt - om het te transformeren naar licht.Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.