Channeling Arjun van de Yahyel ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland


Dit is een segment van het Q&A-gedeelte van een groepsevenement van ARJUN van de YahYel (gechannelt door Wieteke Koolhof) opgenomen in Almere | 12-12-2020 | De Q&A-segmenten van dit evenement worden in willekeurige volgorde gedeeld.

In deze video...

 

❥ Een vraagsteller vertelt over zijn dilemma: wakker worden uit zijn OBE's/Astral Projections door een plotselinge angst - die ontstaat op het moment dat hij in deze gebeurtenissen lucide wordt. Arjun verkent samen met hem de situatie, totdat de relatie tussen zijn bewuste en onbewuste werkelijkheid duidelijk wordt.

❥ De YahYel laten ons weten dat de informatie die op deze manier wordt aangeboden, kan worden gezien als een weerspiegeling van ons eigen Hoger Zelf. Met andere woorden: ze functioneren als een spiegel, zodat we onszelf beter leren kennen.

❥ Zoals altijd - denk voor jezelf - neem hieruit wat resoneert - en laat de rest achter.


© 
Wieteke Koolhof

Design4awareness.com

 

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.