Channeling 31 juli 2020 ♥ Mike Quinsey ♥ Lichtwerkers Nederland

Dierbaren, kunnen jullie nu zien dat het ℃☉VID-19  jullie de manier waarop jullie werken heeft laten beoordelen en zien dat er letterlijk veranderingen aan jullie worden opgedrongen?

Het besef is tot jullie gekomen door wat jullie nu meemaken, en het is duidelijk dat er gunstige veranderingen hebben plaatsgevonden en dat deze niet alleen permanent moeten worden gemaakt, maar ook moeten worden uitgebreid bij het hervatten van het "normale" werken.

❥ Jullie worden begeleid om een pad in te slaan dat tot nog meer veranderingen zal leiden, allemaal met de bedoeling om jullie voor te bereiden op grotere veranderingen die komen gaan.

Naarmate er vooruitgang wordt geboekt, zullen jullie werkelijk je vibraties verhogen en zal er een punt worden bereikt waarop jullie je banden met de oude energieën hebben weggegooid. Nieuwe vermogens zullen op jullie pad komen en jullie zullen de vorming van een Galactisch Wezen ondergaan.

De cabal zal alle middelen gebruiken om de vooruitgang te vertragen en te voorkomen dat jullie ascenderen. Echter, grotere krachten dan die van hen liggen achter degenen die klaar zijn om te ascenderen, en ze zullen niet toestaan dat de eindtijden op welke manier dan ook worden veranderd.

Jullie hebben de kans die zich aan jullie voordoet welverdiend en zullen worden geholpen om te ascenderen.

 

Jullie creëren je pad terwijl jullie gaan, maar wat jullie ook doen, Ascensie zal plaatsvinden wanneer de tijd daar rijp voor is. Het is altijd jullie lot geweest en jullie vele levens zijn een gepland onderdeel geweest van jullie evolutie. We hebben vaak benadrukt hoe je nota moet nemen van wat je op je pad tegen komt, omdat het niet toevallig is.

Je zou verbaasd zijn als je wist hoeveel er voor jullie wordt gezorgd en van de vele mogelijkheden die jullie worden geboden voor jullie vooruitgang


Het lijkt misschien nauwelijks mogelijk gezien de positie die jullie nu innemen, maar er zijn hele grote dingen gepland voor de komende jaren, om jullie op het goede spoor te houden voor jullie grote Ascensie. Maak je dus geen zorgen als je niet het gevoel hebt dat je op een of andere manier op weg bent naar ascentie, wij zullen ervoor zorgen dat je je aan je levensplan houdt.

Realiseer je dat je op Aarde slechts een "deel" bent van jouw ware zelf, de rest is jouw Godzelf de andere kant van de sluier. Het klinkt misschien onmogelijk omdat je al zo lang in de lagere vibraties zit. Leef dus je droom, want jij bent het die jouw Hogere Zelf vertegenwoordigt. Grijp deze gouden kans om helemaal naar het einde van deze periode te gaan die zal vragen om grote feesten. Je hebt het harde werk gedaan door verder te gaan dan het einde van de laatste cyclus en hebt zo'n prachtige kans om helemaal naar de Ascensie te gaan.  Van de vele, vele levens die je op Aarde hebt gehad op alle verschillende niveaus, en vele situaties die jouw vermogen om ze te overwinnen hebben uitgedaagd.

Nu je zo ver bent gekomen moet je je realiseren dat je een grote mate van succes hebt gehad, aangezien velen van jullie je vibraties hebben verhoogd tot een punt waarop je nu klaar bent om te ascenderen. Er zullen natuurlijk nog steeds hindernissen zijn om overheen te komen, maar geen enkele is zo ernstig als die in het verleden toen het trillingsniveau het laagst was. Deze ervaringen kunnen het beste worden vergeten, terwijl de geleerde lessen bij je blijven.

Mensen kunnen zich gemakkelijk vervelen, maar als jullie het Universum te verkennen hebben zijn er oneindig veel ervaringen om uit te kiezen. We praten over deze dingen omdat ze voor jullie in het verschiet liggen, zodat jullie je erop kunnen concentreren en de mindere ervaringen achter je kunnen laten.

Op een bepaald moment zullen jullie zo'n hoge trilling hebben bereikt dat jullie een Meester en mentor voor anderen worden. De "dienstbaarheid aan anderen" komt vanzelf en is de weg die geëvolueerde wezens volgen. Kunnen jullie je voorstellen wat een prachtige ervaring het is in zulke hoge vibraties, het zou niet overdreven zijn om te zeggen dat het extatisch was?

Het kennen van jouw potentieel zal je een doel geven om naar te streven en een weten dat de lagere niveaus slechts een voorbijgaande fase zijn die noodzakelijk is voor je evolutie. Jullie zijn echt geweldige zielen om zo'n uitdaging aan te gaan dat jullie de diepte in zijn gegaan en toch weer opstaan om zielen van grote ervaring en begrip te worden.

Er zijn veel buitenaardse verlangens om jullie te ontmoeten en hun kennis met jullie te delen, terwijl ze jullie vasthoudendheid en wilskracht bewonderen. Jullie zijn inderdaad bijzondere zielen die hebben bewezen in staat te zijn om alle obstakels op jullie pad te overwinnen. We zeggen "Goed gedaan" omdat jullie alle lofbetuigingen meer dan verdiend hebben die op jullie pad komen.

Ga door met jullie goede werk en zoals het gezegde luidt, ga door met doorgaan - goed gedaan!

 

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen en moge het Licht jullie dagen en de weg naar de voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt door mijn Hoger Zelf mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey
www.treeofthegoldenlight.com

❥ Nederlandse vertaling: Rob en Marja

Special thanks to
www.galacticchannelings.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland