Channeling 3 januari 2021 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Dierbaren, we komen in Liefde en hebben respect voor jullie, die er liefdevol voor hebben gekozen om een rol te spelen in het ascensieproces van de aarde. Je bood je aan omdat je begreep dat een toename van licht nodig zou zijn om het collectieve bewustzijn te verheffen en te openen, gericht op waar het zich zou kunnen manifesteren als een nieuwe, meer ontwikkelde aarde.

 

Voordat je koos om te incarneren, was je ervan bewust dat er tijden van moeilijkheid, verwarring en chaos zouden zijn, en toch bood jij jezelf desondanks vrijwillig aan. Wetende dat het niet alleen een perfecte gelegenheid voor jou zou zijn om alles wat nog niet is opgelost af te maken of op te ruimen, maar ook dat bewustzijn en begrip nodig zouden zijn voor degenen die klaar zijn om te ontwaken, maar die nog niet begrepen wat er gebeurde.

 

Een nieuw jaar is begonnen en het zal een intensiteit van gebeurtenissen met zich meebrengen die je kunnen storen en zeker degenen zullen verontrusten die zich niet bewust zijn van de spirituele overgang op aarde.

Blijf gecentreerd dierbaren, houd je Licht vast ondanks wat je kunt zien en horen, want door dit te doen, voeg je Licht toe in plaats van dat je angst toevoegt aan het collectieve bewustzijn. Vertrouw erop dat alles volgens plan verloopt en twijfel nooit of er een plan is.

 

Omdat mensen eraan gewend zijn dingen op een bepaalde manier te doen, verlangen ze ernaar om terug te keren naar het comfort van wat vertrouwd / ''normaal'' is, maar niets kan terugkeren naar ''precies zoals het was'', omdat het bewustzijn van de wereld verandert en evolueert naarmate er steeds meer mensen ontwaken.

Ideeën en oplossingen die voorheen perfect werkten, zullen oplossen te bestaan zodat nieuwe en hogere vormen ervan zich kunnen manifesteren. Dit proces vindt vaak ook plaats op het basis materiaal-niveau. Oude apparaten, auto's, ovens etc. kunnen plotseling kapot gaan en moet worden vervangen in plaats van gerepareerd.

 

Bewustzijn is de substantie van vorm, en aangezien Bewustzijn Alomtegenwoordig is, is er geen onuitgesproken bewustzijn. Daarom komen naarmate het collectieve bewustzijn evolueert, nieuwe, andere en hogere ideeën over alles beschikbaar en toegankelijk voor iedereen. Nieuwe ideeën zullen vorm beginnen te krijgen door de woorden en daden van degenen die ontvankelijk zijn voor het nieuwe, maar er is en blijft weerstand van degenen die geen verandering willen omdat ze er bang voor zijn. Angst manifesteert zich als weerstand.

 

God is de enige macht, maar is niet een macht over iets wat het driedimensionale concept van macht is. God is gewoon alles dat bestaat en daarom is hij de enige macht. Elk leven dat in de energieën van de driedimensionale aarde geleefd werd, omvatte ervaringen van "macht over" door personen, plaatsen, dingen en omstandigheden enz. Veel van deze ervaringen waren ervaren als traumatisch en de restanten van hun energie blijven vaak achter in het cellulaire geheugen.

 

Bepaalde situaties, mensen of omstandigheden kunnen deze slapende, maar nog steeds aanwezige cellulaire herinneringen activeren, waardoor het individu reageert met angst, verwarring en ongepaste acties die niet bij hem / haar passen. Als je een of meer problemen begint te ervaren die nog nooit eerder in je leven zijn geweest, betekent dit waarschijnlijk dat je een punt hebt bereikt waarop je klaar bent om jezelf van wat oude energie te ontdoen.

 

Misschien heb je het gevoel dat je op de een of andere manier hebt ''gefaald'' en je ''achteruitgaat'' als je leven tot nu toe kalm en vredig is geweest en je plotseling merkt dat je lastige situaties en problemen ervaart die nog nooit eerder in je leven zijn geweest. De realiteit is dat je geëvolueerd bent en een plaats hebt bereikt van spirituele bereidheid om voorbij oude en vaak niet-herkende overtuigingen te gaan die zichzelf nu presenteren als ...... en ze vervangen door Waarheid.

 

Naarmate een persoon spiritueel evolueert, wordt zijn / haar energie lichter en van een hogere frequentie. Hogere frequenties wekken die van een lagere frequentie op en lossen ze op, omdat de geloofsovertuiging het enige is dat de lagere resonerende vormen op hun plaats houden.

 

Voor de spiritueel geëvolueerden is elk probleem een vlag die hen naar binnen leidt naar hun geloofssysteem. Vraag jezelf zonder weerstand af:

❥ "Wat wil dit mij vertellen?

❥ Wat geloof ik dat me zo laat voelen?

❥ Is het in het licht van wat ik weet, is dit waar?

❥ Wat is de Waarheid?"

Neem vervolgens de menselijke voetstappen waartoe je geleidt wordt.

 

Persoonlijke en mondiale uitdagingen op alle niveaus - fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel - ontstaan om gezien, onderzocht en vervolgens bewust ontdaan te worden van de kracht waarmee ze zijn begiftigd.

Jouw werk is om te beseffen dat deze dingen nooit enige echte kracht hebben gehad of kunnen hebben, omdat God de enige macht is - en dat ben jij ook.

Als iemand negatieve energie ''stuurt'' naar een persoon met een bewustzijn van eenheid met de Bron, zal die energie van de persoon afketsen en teruggaan naar de zender, omdat er niets is om zich aan te hechten / ermee af te stemmen.

Niemand kan de verzamelde energie van honderden levens snel opruimen, dus is het een geleidelijk proces dat plaatsvindt in overeenstemming met de bereidheid van het individu zoals bepaald door hun Hogere Zelf.

Opruimen is echter niet bedoeld om oneindig door te gaan en velen van jullie zijn nu op een punt van gereedheid aangekomen, om de hogere realisatie van ZELF als EEN te integreren. Dit is de belangrijkste realisatie en de sleutel tot alles op alle niveaus.

Het is de verborgen realiteit, de Heilige Graal die de mensheid heeft en blijft zoeken in uiterlijke dingen waar ze niet bestaat / te vinden is.

 

Je studeert af en zoals bij alle afstudeerders, betekent dit dat je de dingen achter je moet laten die ervoor zorgden dat je klaar bent voor afstuderen.

Ga door met het uitvoeren van de praktische dingen in je dagelijks leven, want spiritualiteit moet geleefd worden en is niet bedoeld om verstopt te worden in kloosters en dergelijke, hoewel ze ooit hun plaats hadden.

Vertrouw op je intuïtie om je te begeleiden terwijl je doorgaat met je dag, maar houd terwijl je het doet een deel van je bewustzijn gecentreerd in éénzijn met de Bron.

 

Jij bent het Licht, jij bent de Kracht en jij bent de Energie die dient om anderen naar een dieper bewustzijn van de Waarheid over Zichzelf te trekken. Probeer de uitdagingen die zich kunnen voordoen niet te weerstaan of proberen aan te gaan met ontgroeide hulpmiddelen. Als er negatieve gedachten en oude programmering verschijnen, erken ze dan gewoon voor wat ze zijn - onpersoonlijk en machteloos, tenzij jij ze zelf accepteert als de jouwe, waardoor ze sterker worden.

 

Er bestaat niet zoiets als zonde - hoewel de meesten, zelfs de geëvolueerden - energieën blijven dragen die verband houden met dit geloof, omdat ze vele levens hebben geleefd waarin zonde universeel werd aanvaard en bekrachtigd. Het concept van zonde is gewoon een andere illusie die gebaseerd is op scheiding. Niemand is of is ooit onrein geboren en heeft behoefte om gered te worden door middel van ceremonie, woorden of daden, omdat iedereen in en van het Enige Leven is dat leeft, beweegt en Zichzelf uitdrukt in oneindige vorm en verscheidenheid. Niets anders bestaat.

 

De aarde is een school om te leren, te ervaren en te groeien totdat er een bereidheid voor de hogere dimensionale niveaus van energie is bereikt. Velen van jullie hadden geen verdere lessen van de aardse school nodig, maar kozen er toch met liefde voor om toch te incarneren om anderen te helpen ontwaken, je licht toe te voegen aan het ascensieproces van de aarde en persoonlijk alles af te maken dat nog moet worden voltooid. Iedereen, zelfs degenen die het minst geëvolueerd lijken, zijn op aarde om te leren en te groeien van ervaringen die soms erg hard lijken.

 

Karma is geen straf, noch is het "terugverdientijd", zoals velen denken, maar is eerder het proces van het balanceren en oplossen van nog actieve energie die is gecreëerd door ervaringen tussen een of meer personen op een bepaald moment.

Vertrouw erop dat alles is zoals het moet zijn voor de spirituele evolutie van ieder mens. Aardse lessen kunnen moeilijk en pijnlijk zijn totdat iemand het punt bereikt van "genoeg is genoeg" en nieuwe en hogere manieren van leren kiest.

 

Sommige lijken veel meer moeilijkheden te hebben dan andere, maar houd er rekening mee dat er zich altijd een groter verhaal ontvouwt dan wat het menselijk oog kan zien. Problemen zijn vaak gekozen ervaringen die iemand zullen dwingen dieper in hun geloofssysteem te kijken en spiritueel uit de ervaring te groeien. Soms is een probleem karmisch van aard en soms is het gewoon een kwestie van volledig ondergedompeld zijn in en creëren vanuit een driedimensionale bewustzijnsstaat. Als goddelijke wezens creëert iedereen vanuit de substantie van hun bewustzijn.

De geest put uit en manifesteert de inhoud van persoonlijk en mondiaal bewustzijn.

 

Als jij onvoorwaardelijk zou zijn door niet te geloven in twee machten, dualiteit en afscheiding, zou het goddelijk bewustzijn Zichzelf automatisch uitdrukken als Zichzelf - in perfectie, intelligentie, wijsheid, harmonie, vrede, overvloed, heelheid en volledigheid enz.

Echter, de aanwezigheid van valse conditionering in het individuele bewustzijn blokkeert en beperkt de altijd aanwezige goddelijke opvallendheid tot uitdrukking in zijn volheid.

 

Spirituele evolutie is als kijken naar de wereld door een kleurrijk raam gemaakt van honderden verschillende stukken beschilderd glas. Sommige stukken zijn mooi van vorm en kleur, terwijl andere modderig en grof lijken. Naarmate een individu spiritueel evolueert, begint het Licht van zijn bewustzijn geleidelijk een of meer delen van zijn persoonlijke venster te zuiveren, waardoor hij voor het eerst vertrouwde dingen op een nieuwe manier kan zien, meer in uitlijning met wat ze werkelijk zijn. Individuen hoeven echt niet zo hard te werken om het glas van hun bewustzijn leeg te maken, omdat het automatisch begint te zuiveren omdat het realiseren van de Waarheid het valse in hun bewustzijn vervangt.

 

Leven vanuit een geëvolueerde bewustzijnsstaat is erg praktisch en niet "luchtig / sprookjesachtig" zoals sommigen denken dat het is. Leven vanuit de Waarheid geeft een persoon toegang tot de oneindigheid van alle ideeën en dingen die bestaan achter de kleur en troebelheid die hij zelf onwetend op zijn bewustzijnsvenster schilderde. Evolutie is simpelweg het proces van het leegmaken van het venster van iemands bewustzijn waar op een gegeven moment geen venster meer bestaat.

 

Goddelijk Bewustzijn is nooit veranderd, noch kan het of zal het ooit veranderen, omdat het gewoon IS, altijd is geweest en altijd zal zijn. Dit is wat je bent, of het nu zo lijkt of niet.

 

Denk hierover na en mediteer, geliefden. Breng je nieuwe en hogere bewustzijn met je mee naar een nieuw jaar dat toewijding en kracht vereist.

 

Leef, beweeg en heb je wezen in wie en wat je bent - in de stille, geheime stilte van IK BEN.

 

Gechanneld door Marilyn Raffaele

onenessofall.com

 

Vertaling:

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.