Channeling 17 januari 2021 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Beste lezers, nogmaals, we brengen jullie een boodschap in deze tijden van verwarring en chaos. Weet dat je getuige bent van een goddelijk plan dat zich ontvouwt, en onthoud dat dit de reden is waarom je ervoor koos om op dit moment op aarde te zijn.

De chaos van vandaag dient om onderliggende overtuigingen en energieën bloot te leggen die eeuwenlang verborgen, maar actief zijn gebleven.


Dichte wolken van energie komen naar boven zodat iedereen ze kan zien en onderzoeken.

Steeds meer individuen beginnen zichzelf in vraag te stellen en zich af te vragen; 'Is dit hoe ik ervoor kies om te leven? Is dit hoe ik wil dat de wereld eruitziet? Is er een betere, hogere manier om dingen te doen, een die iedereen dient en niet slechts een select aantal?'

 

Alles verloopt volgens plan, het niet te stoppen plan van spirituele evolutie. Het komende jaar zullen er veel ongemakkelijke openbaringen plaatsvinden, dus wees geestelijk voorbereid. Je kijkt toe hoe het topje van een oude ijsberg begint te smelten, maar daar heb je je op voorbereid.

Observeer en informeer jezelf, maar lijn jezelf niet uit met wat je waarneemt.

Stel je voor dat je in een bioscoop zit en kijkt naar een boeiend verhaal dat zich op het scherm ontvouwt. Het verhaal kent veel wendingen en er zijn veel spelers bij betrokken. Het houdt je aandacht vast en je realiseert je dat zowel de "slechte" als de "goede" karakters nodig zijn voor de volledigheid van het hoofdverhaal. Je kijkt zonder oordeel, volledig bewust dat je in een theater zit te kijken naar een boeiend verhaal. Je ervaart emoties terwijl het verhaal zich ontvouwt, maar nooit in die mate dat je vergeet dat je niet de film bent.

 

Waar je nu getuige van bent, is het ontvouwende verhaal van de geschiedenis van de Aarde, zodat het nieuwe verhaal kan beginnen.

 

We zien velen lijden in verwarring, twijfel en woede. Laat je emoties eenvoudig uitvloeien zonder weerstand of schuldgevoel. Emoties geven aan wat je bewust of onbewust nog steeds over jezelf of anderen gelooft en komen vaak voort uit de dichte, oude schaduw-energie die actief is in het cellulaire geheugen.

 

Emoties zijn waardevolle hulpmiddelen die jou kunnen helpen om je overtuigingen te begrijpen en terwijl je leert om van jezelf te houden en jezelf te accepteren, wordt je een persoon met mededogen, inzicht en vergevingsgezindheid die anderen kan helpen om hetzelfde te doen.

 

Dit is waarom je hier bent. Elk nieuw inzicht voegt Licht toe aan het bewustzijn van de wereld. Zonder de hogere frequenties van Licht die zoveel geëvolueerde zielen met zich meebrachten en anderen naar de aarde blijven brengen, zou de evolutie van de mensheid veel langer duren. De huidige tijden vertegenwoordigen een diploma-uitreiking, lieverds, maar zijn niet de finale. Er komt nog veel meer aan.

Omdat de realiteit van elke persoon Goddelijk Bewustzijn is dat zich altijd uitdrukt, kan niemand voor altijd bevroren blijven in de tijd. Alleen omdat een concept, overtuiging, idee goed werkte op een bepaald niveau van bewustzijn, wil nog niet zeggen dat het voor altijd op dezelfde manier zal werken.

 

Op het moment dat zelfs maar één persoon zich niet meer uitlijnt met een of andere oude leugen en zich naar de waarheid draait, zal dat het hele collectieve veld beïnvloeden en veranderen, omdat er maar één is. Dit is het werk dat spirituele meesters altijd al hebben gedaan. Hun leringen 'bezaaiden' het collectief met waarheid - zelfs als er op dat moment maar zeer weinig luisterden - waardoor de waarheid voor iedereen toegankelijk werd.

 

Onvoorwaardelijke liefde tijdens deze zeer moeilijke tijden betekent dat je moet realiseren dat de essentie van elk persoon, Goddelijk Bewustzijn IS ongeacht hun woorden en daden.

Dit betekent niet dat je goedkeuring geeft of je hoofd in het zand steekt. Het betekent dat je de spirituele realiteit erkent die aan alle verschijningen ten grondslag ligt. Liefde is de bewuste realisatie van Eenheid - EEN oneindige God die Zichzelf uitdrukt in, als en door oneindige vorm en variëteit.

 

Dualiteit en afscheidingsenergie komen in alle facetten van het leven tot uitdrukking als paren van tegenstellingen. Dit kan gemakkelijk worden waargenomen in georganiseerde religies, culturen, landen, wetenschap, wetten, tradities en politie, maar ook in de politiek. Sommigen geloven altijd dat ze gelijk hebben en alle anderen hebben ongelijk. Een persoon kan zo vele jaren leven terwijl alles perfect verloopt, maar als ze vanuit een driedimensionale bewustzijnsstaat leven, kan en zal alles op een bepaald moment veranderen wanneer dat het minst wordt verwacht.


Naarmate er steeds meer Licht naar de Aarde stroomt, worden veel algemeen aanvaarde overtuigingen - die gebaseerd zijn op dualiteit en scheiding - voor het eerst met andere ogen gezien.

Naarmate meer en meer individuen ontwaken tot een gevoel van eenheid, zullen veel oude, starre, oneerlijke, veroordelende en vaak wrede regels van 'correctheid' afgewezen worden.

 

Wees niet bang voor deze huidige tijd, lieverds, maar verheug je eerder in het besef dat datgene waarvoor jullie hebben gebeden, gehoopt en waarnaar jullie hebben verlangd, eindelijk gebeurt, ook al komt het misschien niet overeen met veel driedimensionale concepten over de ascensie van de Aarde. Omdat je weet wat er aan de hand is, geeft dit jou de mogelijkheid om een waarnemer zijn. Stuur deze week naar en houd Licht voor de VS vast, want de energie zal steeds intenser worden.

 

Hoge resonerende frequenties lossen altijd de lagere op. Het valse draagt geen Licht omdat het simpelweg een illusoire geest is, een concept dat in iemands bewustzijn wordt geaccepteerd en geen wet heeft om het te ondersteunen of te handhaven, behalve het geloof erin. Omdat bewustzijn echter de substantie van vorm is, kan en zal elk oud geloof zich manifesteren in de uiterlijke scène.

 

 

Het duister is geen realiteit, maar is gewoon de afwezigheid van Licht. Degenen die zwaar geïnvesteerd zijn in het "duister" maken er iets van door hun geloof erin, maar jullie die ontwaakt zijn voor de waarheid hoeven deze dingen niet te vrezen, want het is alleen het geloof in hen dat hen hun "leven" geeft.


De lente komt eraan, maar eerst moeten zware winterstormen worden ervaren.

Chaos zal een tijdje blijven heersen omdat deze overgang niet plaats kan vinden zonder eerst de energie van eeuwen van tijd te ontwortelen waarin de mensheid was geprogrammeerd om - te geloven in - en - gecontroleerd te worden door - individuen en overtuigingen die volledig gebaseerd zijn op dualiteit en scheiding. Die tijden van duisternis hielpen de evolutie van de Aarde in feite door de mensheid ertoe aan te zetten iets meer en beters te zoeken.


Vele weten het intellectueel, maar de meesten hebben zich nog niet volledig gerealiseerd dat ze een levende uitdrukking zijn van de Bron / Goddelijk Bewustzijn / God, wat waarheid is, zelfs voor degene die zich er niet bewust van zijn of er geen interesse in hebben.

 

Je bent geen lichaam dat bewustzijn heeft, maar bent bewustzijn met een lichaam. De bewustzijnsstaat van elke persoon drukt zich uit door middel van zijn acties en ervaringen. Het is absoluut noodzakelijk dat elke evoluerende ziel op een bepaald punt begint te accepteren dat ze in werkelijkheid Goddelijk Bewustzijn is, dat alle kwaliteiten van de Bron belichaamt, in plaats van te blijven geloven dat ze gewoon een kwetsbaar fysiek wezen is.

 

Vraag jezelf vaak af:


❥ "Wat houd ik als waarheid in mijn bewustzijn vast?"

Want dit is wat je zal creëren. 

❥ Blijf ik wachten op iets buiten mezelf, zoals ''De Gebeurtenis'' - ''ET-schepen die landen'', ''Een bepaalde boodschap'', om mij te maken tot wat ik al ben?"

 

Als Goddelijk bewustzijn is iedereen een schepper, maar omdat de meesten dit niet weten, blijven ze geloven dat ze zichzelf - koste wat het kost -  moeten beschermen tegen elk 'verkeerd' concept en geloof dat ronddrijft binnen het driedimensionale collectief. Er is geen onuitgesproken bewustzijn.

Iedere keer dat er een 'oorlog' tegen iets wordt gestart, wordt deze kwestie gewoon steviger in het collectief gevestigd.

 

De problemen van chaos die op dit moment plaatsvinden, leggen de inhoud bloot van een universeel bewustzijn dat al eeuwenlang bijna volledig uit 'fouten' bestaat. De 'verkeerde' concepten en overtuigingen die deze driedimensionale collectieve geest hebben gevormd, moeten eerst door de meerderheid als onjuist worden erkend, wat op zijn beurt het leven schenkt aan een nieuw, meer ontwikkeld collectief dat bestaat uit ideeën, oplossingen en creaties gebaseerd op liefde / eenheid die voor iedereen toegankelijk zijn.

 

Evolutie is simpelweg de reis die betrokken is bij het ontwaken van persoonlijk en collectief bewustzijn om de realiteit van hun ware wezen te herinneren. Het bereiken van het bewustzijn-EEN-zijn (niet de intellectuele kennis ervan) laat de kwaliteiten die belichaamd zijn in het Goddelijk Bewustzijn door je heen stromen en uitdrukken op praktische manieren die persoonlijk zijn voor jouw behoeften.


Houd je Licht vast, sta in de waarheid en observeer gewoon de film. Alles verloopt volgens plan. Twijfel niet.

 

Velen van jullie ontdekken dat je zonder moeite plotseling een diepe waarheid begrijpt die je voorheen in verwarring bracht. Dit komt omdat je bent verschoven naar afstemming met die specifieke waarheid, terwijl je dat voorheen niet was. Dit geeft aan dat, hoewel je misschien denkt dat er niets met jou gebeurt, dit toch het geval is. Laat alle resterende concepten los over hoe spiritualiteit eruit zou moeten zien of aanvoelen. Als je eenmaal van plan bent spiritueel te groeien, verlaat de trein het station.

 

 

Probeer niet om de dingen te herstellen die je geestelijk ontgroeid bent, of het nu gaat om een relatie, een spirituele oefening of iets materieels zoals je favoriete eten of amusement. Het oplossen van iets bekends kan ervoor zorgen dat je verdrietig wordt, maar weet dat alles wat echt is zich opnieuw zal manifesteren in een nieuwe en hogere vorm, die al dan niet jouw idee is van hoe het eruit zou moeten zien, weerspiegelt.

De meesten van jullie beginnen oprecht facetten van jezelf te onderzoeken die je voorheen vermeed en diep van binnen propte door schaamte, schuld, trots, spijt, pijn enz.

Je leert van alle delen van jezelf te houden en door dat te doen, van anderen te houden zonder oordeel en kritiek

 

Naarmate het Licht steeds dominanter wordt, zal het in de schaduwen schijnen die niets meer zijn dan wolken van oude energie die 'iets' zijn geworden door simpelweg geaccepteerd te worden als realiteit in persoonlijk en globaal bewustzijn.

 

Sta zonder angst het Licht van je eigen Goddelijke Zelf toe, om op je verborgen plaatsen te schijnen en hun niets te onthullen, want je zult daar niets vinden.

 

 

Sta toe, sta toe, sta toe.

Wij zijn de Arcturian Group

Gechanneld door Marilyn Raffaele

onenessofall.com

 

Vertaling:

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.