Channeling 13 november 2020 ♥ Mike Quinsey ♥ Lichtwerkers Nederland

Uit een bericht van de Goddelijke Moeder via Linda Dillon (8 november 2020) getiteld "De Alomvattende Moeder Maria - Mijn Zalige Pauzestand en de Amerikaanse Verkiezingen".

“Dit Pauzemoment geeft je de tijd, de doorslaggevende tijd, om diep je hart binnen te gaan en werkelijk te onderzoeken wat daar leeft. Deze Pauze die ik jullie schenk, biedt de ruimte om waarnemer te zijn. Het deel van de participant hebben jullie nu gehad; wees nu de toeschouwer, kijk naar gedrag, kijk naar stellingnames, kijk naar vriendelijkheid, naar zachtmoedigheid, naar eerlijkheid.

Misleid jezelf niet door de ene of de andere kant van ''complottheorieën''. Jullie leven in het land van St. Germain, dat gebaseerd is op vrijheid, gelijkheid en een democratisch proces dat het uiten van keuzes mogelijk maakt… keuzes op basis van vrije wil - die niet worden belemmerd … en dit zal ook niet gebeuren!

Dus dit is de tijd om tot jezelf te komen en jezelf te vergeven voor onrechtvaardige houdingen, voor verwijten, schaamte en schuld ... en daarna alle betrokkenen te vergeven. Om vervolgens de bladzijde om te slaan, niet door geweld, niet door verdraaide of onjuiste informatie, maar door als Lichtwezen je co-creërende, menselijke, Gaiaanse, engelachtige, scheppende kracht te claimen die een wereld voort kan brengen die wél werkt.

Waarom zijn onze luchten niet gevuld met onze broeders en zusters uit het heelal, afkomstig van de sterren, van melkwegstelsels ver weg? Ze openbaren zichzelf niet omdat ze in vrede komen en wanneer er geen vrede heerst, waarom zouden ze dan met jullie in zee willen gaan?

Ze komen jullie technologieën brengen die het voorstellingsvermogen ver te boven gaan, die het vermogen bezitten jullie in communicatie, in genezing, en in wat jullie als wetenschap beschouwen tot een kwantumsprong aan te zetten. Ze geven het niet zodat het iemands eigendom kan worden of kan worden misbruikt.

Ze wachten tot jullie allemaal als collectief ontwaken.

Toen ik aangaf, toen ik verklaarde, dat dit jaar 2020 een tijd van wedergeboorte zou zijn… ja, ik weet dat niemand van jullie dacht dat ik dit zou bedoelen, maar dit is jullie kans. Er dienen zich tweesprongen aan in elk leven, en in het leven van elke generatie, in elk millennium, in elk planetair systeem .... er is maar één keuze ... ik weet dat je er toe in staat bent ... en dat is de keuze van Liefde. Om ruimte te geven aan diversiteit van elke tint en kleur, dat elk wezen de vrijheid bezit, de ruimte krijgt en ja, dierbaar hart, beschikking heeft over de middelen om zijn/haar dromen, het persoonlijke doel, te verwezenlijken, als deel van dit collectief.

❥ Jullie hebben, zowel individueel als collectief, veel tijd gespendeerd aan het over je schouder terugkijken naar eerder verdriet, recht en onrecht.

Kijk vooruit, kijk naar waar je je naartoe begeeft, kijk naar wat je wenst en wat ik met jou aan het creëren ben… ga naar de stilte. Ga naar de echokamers van je hart, want dat is waar je me zult horen, dat is waar je me zult voelen, dat is waar ik je zal troosten, helen, energie geven en je zal genezen, en wanneer je dit doet komt het niet alleen ten goede aan jezelf, maar ook aan je medemens, het gehele collectief. Energie is iets dat voortdurend van vorm verandert, dat hebben jullie al totaal en volledig ingezien. Denk niet dat we jullie proces niet volgen, niet in het licht zetten of er maar zijdelings bij betrokken zijn . IK BEN! Ga in mijn liefde, ik stap opzij, maar niet weg. Goede reis! Moeder Maria ”.Uit een bericht van St. Germain via James McConnell (11 november 2020), met de titel "Vertrouw het Plan - de waarheid zal je bevrijden"

De waarheid komt in de vorm van onthullingen naar voren, vanuit veel verschillende bronnen, van voornamelijk uiteenlopende richtingen en de waarheid zal jullie bevrijden. Vrijheid is niet alleen in de VS in het geding, maar over de gehele planeet. De wereld dient vrij te zijn en zal worden bevrijd van de duistere krachten die een plan volgen, maar het is een plan van oude trillingen.

Het is een driedimensionaal, onrealistisch plan, maar jullie van de hogere krachten, van de lichtkrachten en president Trump volgen een hoger goddelijk plan, dat hogere trillingen met zich meebrengt. Het is voorbestemd dat degene die de afgelopen vier jaar president is geweest, doorgaat. Vrijheid wordt hier niet alleen voor dit land maar voor de gehele planeet tot stand gebracht.

Er zal geen Nieuwe Wereldorde komen, toen we hebben gezegd dat jullie de Strijders van het Licht zijn en niet langer de Lichtwerkers, spraken we degenen aan die met deze woorden resoneren. Maak hier je eigen nieuws en creëer je eigen realiteit, wees in het moment en draag waarheid uit, in de liefde die in jullie allemaal leeft. Vertrouw en geloof het plan, meer en meer naarmate je vierde chakra zich wijd begint te openen. Vertrouw niet alleen op de onafhankelijkheid van het land, maar van de hele planeet. Wees kalm in de naderende storm, sta niet toe dat alles wat er om je heen gebeurt jou aangrijpt – jullie trekken het naar je toe, dat is waar het nu heen gaat. Deel het licht met elkaar, verspreid licht bij elke mogelijkheid, iedere kans die je hebt. Spreek nu luid je waarheid naar iedereen uit, iedereen die wil luisteren. Je zult de kennis hebben om je uit te spreken, jullie hebben allemaal de kracht om je uit te spreken en te weten.

 

St. Germain.

 


 


Mike Quinsey, 13 november 2020

 

Mocht je het nog niet beseffen, je staat nu voor de keuze om te beslissen welke weg je wilt inslaan.

Aan de ene kant is er het voortzetten van de oude overtuigingen en manier van doen, terwijl je aan de andere kant rechtstreeks op een hoger pad naar het Licht wordt gebracht; het is een keuze die zal bepalen waar jouw toekomst ligt.

Moeder Maria heeft heel duidelijk gemaakt wat er van je wordt 'verwacht' wanneer je het Pad van Licht verkiest, en het geheel komt simpelweg neer op de vraag of je er klaar voor bent deze richting op te gaan. Je kunt ervan uitgaan dat je, wanneer je er niet klaar voor mocht zijn, evenveel ervaringen, hulp en aandacht krijgt die je nodig hebt om je doel met succes te bereiken.

 

Jullie bevinden je in een unieke tijd waarin Hogere Wezens ernaar uitzien om je te ontmoeten. Er is niet veel fantasie voor nodig om te beseffen dat jullie een gouden kans in handen hebben om de lagere trillingen voor eens en voor altijd achter je te laten. De toekomst voor geascendeerde wezens is uitzonderlijk mooi en bijna met geen pen te beschrijven.

Kun je je een staat van volkomen gelukzaligheid voorstellen waarin alleen waarheid bestaat en negatieve krachten niet bestaan? Het is waar jullie millennia lang naartoe hebben gewerkt, leven na leven in de meest uitdagende en zware omstandigheden en toch zijn jullie er uiteindelijk eervol en integer doorheen gekomen. De Hemel verheugt zich en begroet jullie met liefde en zegeningen voor jullie fantastische toekomst.

 

Ondertussen ben je op Aarde aanwezig om te genieten van en getuige te zijn van de positieve veranderingen ten goede van de mensheid. Moeder Maria heeft heel duidelijk gemaakt wat er van je wordt 'verwacht', mocht je je verheffing naar de hogere trillingen willen voortzetten.

Liefde en mededogen voor alle vormen van leven is noodzakelijk in een situatie waarin ''Alles één zal worden''


Maak je geen zorgen wanneer je worstelt om in het reine te komen met wat er nu van je wordt verlangd; om je heen is er altijd hulp en begeleiding voorhanden. Vergeet alleen niet te vragen om welke hulp je nodig hebt en je kunt er zeker van zijn dat deze naar je toekomt.

Kun je de opwinding om je heen voelen? Want wat jullie hebben bereikt is wonderbaarlijk, in een tijd waarin het twijfelachtig was of de mens zijn trilling voldoende zou kunnen verhogen om het kantelpunt te passeren. Jullie hebben alle reden om trots op jezelf te zijn en te zijner tijd zullen festiviteiten zich aandienen. Het kan even duren voordat je inziet wat een geweldige prestatie het is geweest, dus je mag er trots op zijn. Anderen proberen je misschien van je pad af te brengen, maar niets kan je ervan afhouden wanneer je blijk geeft van je vastberadenheid en kracht. Er is nog veel werk aan de winkel, maar wij staan onophoudelijk naast jullie. Blijf kalm en wees ervan verzekerd dat alles volgens plan verloopt.

 

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God Zelf en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

 

 

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey
www.treeofthegoldenlight.com

❥ Nederlandse vertaling: Rob en Marja

Special thanks to:
www.galacticchannelings.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland