Boodschap van Jeshua voor 2020: Ongebaande paden ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Pamela channelt Jeshua

 

Dit is een tijd van ongebaande paden voor iedereen die georiënteerd is op het nieuwe. Het is duidelijk dat in deze tijd de wegen van het oude, op angst en strijd gebaseerde bewustzijn doodlopende wegen zijn. De aarde zelf roept een halt toe aan dit losgerukte bewustzijn. Het veroorzaakt een verstoring van de natuur, niet alleen uiterlijk (milieu, klimaat, armoede, oorlog), maar ook innerlijk: eenzaamheid,  een gebrek contact met de ziel, een gevoel van verlorenheid.

De enige weg uit het oude is de weg naar binnen, naar de levende kern in ons. Die staat garant voor nieuwe wegen.

De nieuwe wegen zijn als zaden. In elk zaad zit kiemkracht die de potentie heeft uit te groeien tot een volwassen boom die geworteld is in de aarde en uitreikt naar de hemel. Ieder van jullie heeft de boom al in zich, als beeld en potentie.

Oriënteer je op dit beeld. De ongebaande paden van het nieuwe bewustzijn willen in jou vorm krijgen. Maar het nieuwe zaad is als een pasgeboren kind. Het heeft liefde, geduld en vertrouwen nodig. Zie het nieuwe, frisse in jou als iets wat met tederheid omringd dient te worden.

Hoe doe je dat?

 

Realiseer je ten eerste dat het oude niet werkt. Meelopen met ‘wat hoort’ werkt niet meer. Bedwing de verleiding om je ‘gewoon maar aan te passen’. Stop met aanpassen.

Ten tweede: ga naar binnen. Laat je emoties toe. Boosheid, verdriet, teleurstelling, stel je voor dat je in een huiskamer bent en hen uitnodigt als jouw gasten. Laat hen spreken.

Negatieve emoties wijzen naar een potentie. Vind die potentie door hen recht aan te kijken.

Jullie zijn allen teleurgesteld in ‘de wereld’. En dat is niet verkeerd. Het zit in de blauwdruk van je ziel om tegen de bestaande orde in te gaan.

Je onvrede ermee is niet een einde maar het begin. Het begin van iets nieuws.

Laat je onvrede of pijn je tot het punt brengen waarop je afscheid neemt van het oude.

Veel lijden wordt veroorzaakt door illusoire verwachtingen. Door nepbeelden: over de ideale partner, baan, of leefwijze. Laat alle beelden los. Het ligt in de aard van de nieuwe weg die je wilt gaan dat de oude beelden sneuvelen. Deze beelden zijn niet echt, ze zijn vals en vaak gebaseerd op een stuitend gebrek aan fantasie. De werkelijkheid is veel grilliger, dieper en mysterieuzer dan de platgetrapte reclameplaatjes van een mooi en gelukkig leven. Laat die uiterlijke beelden los.

De derde stap is: herken je innerlijk beeld, de spiegel van je ziel. Wat heb jij te geven aan deze wereld? Hoe ziet jouw volwassen boom eruit, met wortels en een kruin die ver reiken omhoog en omlaag. Wat jij te geven hebt, los van ‘wat hoort’, zegt iets over je ware natuur, het verlangen van je ziel.

Kijk eens wat je te geven hebt, niet vanuit het vernauwde ‘nuttigheidsperspectief’ van de wereld om je heen, maar vanuit het enige ware perspectief: dat van de liefde. Los van jouw status in de maatschappij, of je nu gezond, ziek, jong, oud, rijk, arm etcetera bent, besta jij uit liefde. Jij bestaat uit God.

Het goddelijke wil op unieke wijze door jou heenstromen. God wil de liefde jouw gezicht geven, een straling en een glans die uniek zijn voor jou.

Luister naar de stem van liefde in jou. Wat wil ze je zeggen?

Liefde is een eenvoudige energie. Haar boodschappen zijn voor het nu. Ze zijn concreet en duidelijk. Je herkent ze aan hun eenvoud.

Liefde geeft je rust; het omringt wat er is met warmte en acceptatie. Ze herinnert je aan jouw onschuld, schoonheid, puurheid.

Als je naar de liefde luistert, vertelt ze je over wat je meer vreugde brengt in het nu, wat je mag loslaten en wat je terugbrengt bij jezelf.

Zo begin je te wandelen op het ongebaande pad.

Pamela Kribbe

pamela-kribbe.net

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.