Veerle Wagenaar

Wij hebben allemaal een veerkracht in ons. Deze veerkracht is onze kracht om door te zetten in situaties als het even tegenzit. Wanneer er minder leuke situaties op je pad komen, zijn wij snel geneigd dit als negatief te zien. Terwijl hoe je het ook went of keert deze situaties ook nodig zijn voor ons bewustzijn. Maar hoe ontwikkel je nou eigenlijk een veerkrachtige mindset?

Het nieuwe jaar 2019 komt eraan, de goede voornemens beginnen. Terwijl wij het ook NU kunnen doen. De overgang van 2019 is een dag, en in dag ben jij niet anders dan anders. Je gedachten zijn er nog steeds, je Ik bestaat ook nog steeds, dus waarom zouden wij werkelijk wachten op datgene wat wij NU kunnen veranderen. Gisteren is geweest en dat kunnen we niet meer terughalen. Morgen bestaat nog niet. Juist NU onze dromen waarmaken en doen waar wij gelukkig van worden, is ons recht.

In deze vlog beschrijft Veerle wat gedachtekracht is en hoe effectief het is als je het op de juiste manier inzet.

Een 6e zintuig hebben is zo zweverig zeggen de meeste? Nou nee, echt niet! Veerle vertelt het je op een nuchtere manier. Zweverig is achterhaald, dit is de toekomst. Steeds meer mensen worden bewust van deze gave. Wil jij meer weten over deze gave of hooggevoeligheid abonneer je dan op haar Youtube kanaal en ontdek de magie van deze mooie eigenschappen.

Wat ik zag, kon ik niet bespreken met mijn ouders. Doordat ik mij anders gedroeg dan andere kinderen, en altijd boos was op alles en iedereen brachten mijn ouders mij naar een psycholoog. ''PDD-NOS'''. Mijn gave werd steeds sterker en ik zag steeds meer entiteiten. Ik zocht hier hulp voor, maar zag dat er hier vrijwel geen hulp voor was. Tot dat ik te horen kreeg dat ik hooggevoelig was. Het kwartje begon te vallen.

Een proces van 4 weken dagelijks schrijven heeft geleidt tot het publiceren van mijn eerste boek: Heel bewust jezelf. Dit boek is toegankelijk voor zowel jongeren, als volwassenen die aan het begin staan van de zoektocht naar ‘wat er meer is’ naast de 5 zintuigen.

Verschillende vragen gaan door het bewustzijn heen, zoals: ‘Had ik alles iets beter kunnen doen in 2017?’ ‘Heb ik daar wel goed aan gedaan?’ Vriendschappen komen daarbij ook langs; nieuwe deuren worden geopend en oude deuren worden dicht gedaan. En toch gaan we met een bepaalde verwachting 2018 in. Ga jij er blanco in of laat jij je leiden door de goede voornemens?

Wanneer jij je bewust wilt worden van jezelf, dan helpt dit boek om daarvoor de nodige stappen te nemen en die te zien zoals ze zijn. Ik heb het boek in kleine hoofdstukken verdeeld en makkelijk leesbaar gemaakt, zodat het voor iedereen toegankelijk is, jong en oud. Wij creëren zelf het geluksgevoel dat ons werkelijk naar de kern leidt.

Wij als hsp-ers willen graag alles goed doen. Wij willen juist ook de controle houden. Eigenlijk zijn wij snel bang om te falen of om iets verkeerd te doen. Dit is juist een hele mooie eigenschap, alleen in vele situaties kan het ons ook frustreren. Want als wij op ons handelen worden aangewezen dat het beter moet, dan kunnen wij juist gaan onderpresteren. Wij presteren eigenlijk beter wanneer er niet op ons gelet wordt.

Wanneer wij ons 6e zintuig ontwikkelen, gaat onze mindset eerst nog in de weerstand. Want het liefst wil de mindset niets aan toeval of aan het lot overlaten. Daarnaast vinden wij het vaak eng om gevoelens te ervaren of te zien die niet controleerbaar zijn; deze komt voort uit onze mindset. Maar juist wanneer wij dat wel doen zijn wij bereid onze grootste zorgen los te laten en werkelijk dat leven te leiden waar wij zo naar verlangen.

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland