Tamara van de Beek

Wat gaat de energie van 2020 ons brengen? Welk potentieel reikt de nieuwe energie ons aan? Welkom in een nieuw tijdperk. Welcome to the Always Now Age. Een tijdperk waarin de Aarde Roos tot bloei zal komen.

In mijn praktijk merk ik dat velen een toename ervaren van “vreemde” symptomen. Symptomen die opspelen onder invloed van zonnestormen, kosmische activiteit en een veranderende energetische matrix. Symptomen die horen bij activering van multidimensioneel bewustzijn. Deze symptomen spelen vaak op vlak voor een volgend niveau van bewustzijn.

Als je kijkt naar het “oude” dan bedoel ik daarmee een oude manier van denken, praten, handelen en reageren. En op collectief niveau, systemen, structuren en verborgen agenda’s. De microscoop waar wij onder liggen vergroot deze “oude” manieren uit. Het oude patriarchale systeem wat zo verweven is in ons hele zijn, denken en handelen, het collectief, structuren en systemen en nu echt uiteen begint te vallen.

Energetisch en magnetisch is er veel veranderd en weg gevallen. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat de harde schijf gewist is en nu nog steeds een volledige re-set ondergaat. Verleden, heden en toekomst gefuseerd tot één veld van Nu. Alles komt samen in dit veld van goddelijke nulpunt energie. We zijn nu bijna helemaal magnetisch losgekoppeld van het oude. Dat voelt wel even vreemd aan. Deze shift is echt mega!

De oude profetieën vertellen ons dat al het water op Aarde hier is gebracht door de sterren wezens. Het is de bron van al het leven. De piramiden op Aarde zijn een pad van muziek, de tonen van Ascensie. Deze zijn nu volledig geactiveerd en verbonden met de etherische piramiden. De gouden bokaal komt van de sterren en betekent een activatie in het bloed. Deze activatie ontsluit galactische informatie en coderingen in het bloed. Het stelt je in staat om bewust gebruik te maken van je goddelijke..

Misschien heb je het wel gemerkt de afgelopen tijd, de verhoogde activiteit op je derde oog. Dit energetische centrum is sterk in beweging en gaat (verder) openen bij velen nu. Wellicht heb je het al gevoeld de enorme duizeligheid die met momenten daar is de afgelopen weken. Dit is het gevolg van nieuwe elektrische impulsen die Moeder Aarde uitzendt. Voelbaar als plots opkomende duizeligheid en een lichte elektrische stroom door de hersenen.

Een zonnevlam is een magnetische storm op de zon. Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheden electromagnetich geladen deeltjes en enorm hete gassen vrij. Zoals met alle kosmische activiteit is dit uiteraard ook fysiek voelbaar. Vooral de hooggevoeligen (en kinderen en onze huisdieren!) onder ons merken deze activiteit heel duidelijk op.

Zoals gezegd, als er iets verandert in de macro kosmos zal dit ook een effect hebben op de micro kosmos. Je lichaam. Men zegt dat het energetische lichaam bestaat uit 72.000 kanaaltjes waardoor energie (= informatie en bewustzijn) stroomt. Als er door deze banen nieuwe informatie verspreid wordt dan heeft dit uiteraard een effect op het lichaam. Het lichaam gaat zich anders gedragen en reageren.

Op zoek naar innerlijke rust en leven vanuit flow? Vaak moe, overprikkeld en gestrest? Wil jij wel wat minder moeten en gewoon wat meer zijn? Hoe doe je dat? Deze tips gaan jou zeker helpen wat LICHTER te leven.

Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin vele de reis maken van hun hoofd naar hun hart. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. Dit proces is een versmelting van licht (ziel) en je fysieke lichaam. Dit resulteert in de activatie van het DNA in je lichaam.

Meer weergeven