Tamara van de Beek

We blijven massaal binnen. Het openbare leven ligt even stil, de sociale contacten worden beperkt. De wereld keert letterlijk naar binnen. We mogen met z’n allen massaal op “retreat”.

Vandaag vieren wij 75 jaar vrijheid. Wat betekent vrijheid voor jou? Voel jij je vrij? Waar vind je vrijheid? In de buitenwereld? Of is deze te vinden in je innerlijke wereld? Vrijheid zou je op vele manieren kunnen omschrijven. Vrijheid van meningsuiting, van handelen, bewegingsvrijheid, keuze vrijheid, beslissingsvrijheid. Wellicht kun je nog meer onder de noemer vrijheid scharen. Maar het impliceert toch altijd dat de keuze of een actie door de persoon aan zichzelf kan worden toegeschreven....

❥ Wat is Kundalini? Het woord Kundalini is een term die voor het eerst in de oude vedische geschriften beschreven is en betekent letterlijk “de opgerolde”. Kundalini verwijst naar “de goddelijke vrouwelijke energie”. Deze wordt soms ook wel “het vrouwelijke het aangezicht van God” genoemd. Vele oosterse tradities vereren Kundalini als een godin, de grote moeder en de kosmische baarmoeder. Verschillende spirituele tradities geven allemaal een andere naam aan deze kracht. De Heilige...

Wat gaat de energie van 2020 ons brengen? Welk potentieel reikt de nieuwe energie ons aan? Welkom in een nieuw tijdperk. Welcome to the Always Now Age. Een tijdperk waarin de Aarde Roos tot bloei zal komen.

In mijn praktijk merk ik dat velen een toename ervaren van “vreemde” symptomen. Symptomen die opspelen onder invloed van zonnestormen, kosmische activiteit en een veranderende energetische matrix. Symptomen die horen bij activering van multidimensioneel bewustzijn. Deze symptomen spelen vaak op vlak voor een volgend niveau van bewustzijn.

Als je kijkt naar het “oude” dan bedoel ik daarmee een oude manier van denken, praten, handelen en reageren. En op collectief niveau, systemen, structuren en verborgen agenda’s. De microscoop waar wij onder liggen vergroot deze “oude” manieren uit. Het oude patriarchale systeem wat zo verweven is in ons hele zijn, denken en handelen, het collectief, structuren en systemen en nu echt uiteen begint te vallen.

Energetisch en magnetisch is er veel veranderd en weg gevallen. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat de harde schijf gewist is en nu nog steeds een volledige re-set ondergaat. Verleden, heden en toekomst gefuseerd tot één veld van Nu. Alles komt samen in dit veld van goddelijke nulpunt energie. We zijn nu bijna helemaal magnetisch losgekoppeld van het oude. Dat voelt wel even vreemd aan. Deze shift is echt mega!

De oude profetieën vertellen ons dat al het water op Aarde hier is gebracht door de sterren wezens. Het is de bron van al het leven. De piramiden op Aarde zijn een pad van muziek, de tonen van Ascensie. Deze zijn nu volledig geactiveerd en verbonden met de etherische piramiden. De gouden bokaal komt van de sterren en betekent een activatie in het bloed. Deze activatie ontsluit galactische informatie en coderingen in het bloed. Het stelt je in staat om bewust gebruik te maken van je goddelijke..

Misschien heb je het wel gemerkt de afgelopen tijd, de verhoogde activiteit op je derde oog. Dit energetische centrum is sterk in beweging en gaat (verder) openen bij velen nu. Wellicht heb je het al gevoeld de enorme duizeligheid die met momenten daar is de afgelopen weken. Dit is het gevolg van nieuwe elektrische impulsen die Moeder Aarde uitzendt. Voelbaar als plots opkomende duizeligheid en een lichte elektrische stroom door de hersenen.

Een zonnevlam is een magnetische storm op de zon. Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheden electromagnetich geladen deeltjes en enorm hete gassen vrij. Zoals met alle kosmische activiteit is dit uiteraard ook fysiek voelbaar. Vooral de hooggevoeligen (en kinderen en onze huisdieren!) onder ons merken deze activiteit heel duidelijk op.

Meer weergeven

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland