Robbert van den Broeke


In de video praat Johny Webb met William over de zogenaamde ontmaskering van Robbert, in dit filmpje komt duidelijk naar voren dat William weer liegt, zo zegt hij bijvoorbeeld dat hij nooit geld heeft gevraagd aan Robbert of Stan en dat hij nooit geld heeft gehad.

Hier kunt u de reactie van William Gazecki lezen in de bode vandaag: Link Hier een video met bewijsmateriaal van de leugens van William Gazecki. https://www.facebook.com/robbert.vandenbroeke.5/videos/vb.100007534481506/2115200208741108/?type=2&video_source=user_video_tab

Dat hij mij voor lange tijd 24 uur per dag wil filmen is heftig, maar voor mij dé kans om te laten zien dat het allemaal echt is", zo sprak het medium. Nu blijkt het écht te mooi om waar te zijn. Het vervelende is dat William mij van meet af aan om geld heeft gevraagd. Hij vroeg veertigduizend euro.

Op Valentijnsdag, 14 februari 2018 vond er voor de ogen van Robbert een Maria verschijning plaats die hij mocht vastleggen op camera. Eerst waren er plasma-achtige energie golvende slierten te zien op de foto's en vervolgens verscheen Maria.

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland