Robbert van den Broeke


In de video praat Johny Webb met William over de zogenaamde ontmaskering van Robbert, in dit filmpje komt duidelijk naar voren dat William weer liegt, zo zegt hij bijvoorbeeld dat hij nooit geld heeft gevraagd aan Robbert of Stan en dat hij nooit geld heeft gehad.

Hier kunt u de reactie van William Gazecki lezen in de bode vandaag: Link Hier een video met bewijsmateriaal van de leugens van William Gazecki. https://www.facebook.com/robbert.vandenbroeke.5/videos/vb.100007534481506/2115200208741108/?type=2&video_source=user_video_tab

Dat hij mij voor lange tijd 24 uur per dag wil filmen is heftig, maar voor mij dé kans om te laten zien dat het allemaal echt is", zo sprak het medium. Nu blijkt het écht te mooi om waar te zijn. Het vervelende is dat William mij van meet af aan om geld heeft gevraagd. Hij vroeg veertigduizend euro.

Op Valentijnsdag, 14 februari 2018 vond er voor de ogen van Robbert een Maria verschijning plaats die hij mocht vastleggen op camera. Eerst waren er plasma-achtige energie golvende slierten te zien op de foto's en vervolgens verscheen Maria.